Konu: [25.04.2021 - Ronald_Livingston DM SKİ  (Okunma sayısı 584 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.04.2021 04:53
Merhaba,

"Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır. Ancak rolde doğaçlama gelişen saldırı ve kavgalarda bu kural geçerli değildir. Yalnızca iki tarafın OOC olarak anlaşıp yaptığı anlaşmalı brawllarda geçerli olur."

Yukarıda belirtmiş olduğum maddeden dolayı "Brawl Kural İhlali" durumu yok. Biraz okuyarak öğrenebiliyoruz. Ki zaten az çok tanıyor olsaydınız "FM Üst Yönetim Üyesi, Oyun Yetkilisi" sıfatları olan bir yetkilinin böyle bir illegal ihlal yapmayacağını farkına varırdınız.

DM konusunda ise Hood Onaylı bir birlik liderinin, kendisine karşı yapılan her türlü agresif role misliyle karşılık verme hakkı vardır. FM olarak birlik liderlerini bu zamana kadar koruduk, korumaya da devam edeceğiz.

Ek olarak "gereksiz samimiyete gerek yok" tarzında laflar görüyorum, yanlış bir hareket. İnsanların birbirine klavye başında dirsek çürüterek hakaret etmelerinden ziyade güzelce ve tabir-i caizse münazara havasında geçen konuşmalar sergilemeleri sizde nasıl bir olumsuzluk yarattı bilemiyorum. O konuyu kendi içinizde çözebilirsiniz.

Ekibiniz kuralları tam okumadan birbirini pohpohlayarak -sadece benzetme, yanlış anlamayın- bir karar verip şikayet açmışsınız. Birbirinizi elbette ki kolluyorsunuz ve bunu yaparken geniş çerçeveden bakamıyorsunuz. Sizin gözünüzde ise şu an "ekip arkadaşını mı koruyor acaba?" algısı oluşmuş olabilir. Empati ile çözülecek bir durum. Çözülmez ise, evet koruyorum. Bir sonrakinde daha dikkatli hamleler yapmak dileğiyle.

Şikayet kapatıldı, kolay gelsin.