Konu: Lucas Blackwell Bjorn Longard Harry Carter DM + CR +Trolling [12 02 2021]  (Okunma sayısı 365 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.02.2021 02:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas_Blackwell @barrylex  - Bjorn_Longard @MarkZuckerberg - Harry Carter @Furkangz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.02.2021 01:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

+

9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

+

Trolling.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere yolun kenarında dururyordum ve kişiler başka arkadaşa cr attı bununla yetinmeyip bir kaç dakika sonra gelip rolle alakam yokken bana Noob Dm atmaya başladılar ve hard trolling yapıp saçma sapan hareketler savurdular. Ardından kişiye yumruklayıp canının az olduğunu görünce 2 kere ezdiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Herşey videoda belirgin.

« Son Düzenleme: 16.02.2021 10:27 Tivorlu »

#1 - 14.02.2021 04:41
Öncelikle merhabalar, Negan adlı karakter ooc olarak benim kuzenim olur, sadece aramızda eğleniyorduk, zaten rol iptal yazmış bir kaç defa fakat yanlış anlamışsınız sanırım, diyeceklerim bu kadar iyi oyunlar/iyi forumlar.

#2 - 14.02.2021 04:45
Öncelikle selamlar ve iyi geceler, olayın üzerinden iki gün geçmiş ve ayriyetten orta da aktif bir rol yoktu 4 arkadaş kendi aramızda eğlence amaçlı haraketler yapıyorduk ve  Negan Longard karakteri bizim ooc arkadaşımız  canı az olduğu için yanlışlıkla sistemsel olarak düştü ve  zaten böyle bir trolling olsaydı o  arkadaş o gün direk şikayet açardı. İsterseniz bu dediklerimi Negan Longard karakteri de onaylayabilir.

#3 - 15.02.2021 20:05
Öncelikle selamlar, arkadaşlarımızla kendi aramızda aktif bir rol olmadığı için ve sıkıldığımız için kendi aramızda eğlence amaçlı bir birimize vuruyorduk canım az kaldığı için yanlışıkla sistemsel olarak yere düştüm ve ortada yanlış bir anlaşılma oldu oyundanda belirttim rol iptal edildi diye zaten eğer trolling ve dm olsa idi direk olarak ben videoya alıp şikayet açardım. Yinede beni düşündüğün için teşekkür ederim şikayetini geri çekebilirsin. İyi roller, iyi forumlar.

#4 - 16.02.2021 10:26
Herkese toplu şekilde cevabım aşağıdadır;

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

#5 - 16.02.2021 17:15

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Dostum herkes 7/24 aktif rol yapamaz ki biz o gün sıkılmıştık ve kendi aramız da kimsenin rolunu baltalamadan eğlenmek istemiştik sadece olay bu kadar.

#6 - 17.02.2021 12:37

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Dostum herkes 7/24 aktif rol yapamaz ki biz o gün sıkılmıştık ve kendi aramız da kimsenin rolunu baltalamadan eğlenmek istemiştik sadece olay bu kadar.

Tabi ki 7/24 Rol yapamaz kimse o yüzden canın sıkıldıysa başka sunucuya veyahut oyuna gidip milleti rahatsız etmeden arkadaşlarınla eğlenebilirsin bence?

#7 - 17.02.2021 16:45

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Tabi ki 7/24 Rol yapamaz kimse o yüzden canın sıkıldıysa başka sunucuya veyahut oyuna gidip milleti rahatsız etmeden arkadaşlarınla eğlenebilirsin bence?

Dostum biz kimseyi rahatsız etmedik veya kimsenin rolünü baltalamadık. Videoda  da gözüktüğü gibi kendi aramızda eğlenirken sen geliyorsun ve video açıyorsun üstüne de bu olaylar oluyor , yani neden şikayet açtığını da  anlayamadım ne  sana bir rahatsızlık verdik ya da ne rolünü baltaladık hiç bir şey yapmadık ama gelip biz size hiç bir şey yapmamışken şikayet açman hoş bir hareket değil lütfen bu kadar şikayet canlısı olmayalım..

#8 - 17.02.2021 19:45
Tabi ki doğru diyorsunuz fakat orada amacımız sizi veya etraftakileri rahatsız etmek değildi, siz olaya dahil oldunuz bizde rol iptal yazdık ama rahatsız olmuşsunuz sanırım, arkadaşlarım ve kendim adıma özür dilerim, konuyu yetkililere bırakıyorum.

#9 - 20.02.2021 20:17

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Dostum biz kimseyi rahatsız etmedik veya kimsenin rolünü baltalamadık. Videoda  da gözüktüğü gibi kendi aramızda eğlenirken sen geliyorsun ve video açıyorsun üstüne de bu olaylar oluyor , yani neden şikayet açtığını da  anlayamadım ne  sana bir rahatsızlık verdik ya da ne rolünü baltaladık hiç bir şey yapmadık ama gelip biz size hiç bir şey yapmamışken şikayet açman hoş bir hareket değil lütfen bu kadar şikayet canlısı olmayalım..

Arka tarafta basın şirketinin müdürü olarak dışarıda arkadaşlarla rol yapıyorken siz gelip rolumüzün ortasında saçma sapan kavga edip emotsuz rolsuz birilerini eziyorsunuz yetmiyor bana da vuruyorsunuz, rahatsız oldum bu durumdan ve şikayet oluşturdum.