0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6-) DEATHMATCHHerhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.+9-) CAR-RAMMING / CAR-PARKNormal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.+Trolling.
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
Herkese toplu şekilde cevabım aşağıdadır;Alıntı11-) SÜREKLİ ROLEPLAY Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
Alıntı yapılan: Tivorlu - 16.02.2021 10:26Herkese toplu şekilde cevabım aşağıdadır;Alıntı11-) SÜREKLİ ROLEPLAY Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.Dostum herkes 7/24 aktif rol yapamaz ki biz o gün sıkılmıştık ve kendi aramız da kimsenin rolunu baltalamadan eğlenmek istemiştik sadece olay bu kadar.
Alıntı yapılan: barrylex - 16.02.2021 17:15Alıntı yapılan: Tivorlu - 16.02.2021 10:26Herkese toplu şekilde cevabım aşağıdadır;Alıntı11-) SÜREKLİ ROLEPLAY Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.Dostum herkes 7/24 aktif rol yapamaz ki biz o gün sıkılmıştık ve kendi aramız da kimsenin rolunu baltalamadan eğlenmek istemiştik sadece olay bu kadar.Tabi ki 7/24 Rol yapamaz kimse o yüzden canın sıkıldıysa başka sunucuya veyahut oyuna gidip milleti rahatsız etmeden arkadaşlarınla eğlenebilirsin bence?
Alıntı yapılan: Tivorlu - 17.02.2021 12:37Alıntı yapılan: barrylex - 16.02.2021 17:15Alıntı yapılan: Tivorlu - 16.02.2021 10:26Herkese toplu şekilde cevabım aşağıdadır;Alıntı11-) SÜREKLİ ROLEPLAY Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.Dostum herkes 7/24 aktif rol yapamaz ki biz o gün sıkılmıştık ve kendi aramız da kimsenin rolunu baltalamadan eğlenmek istemiştik sadece olay bu kadar.Tabi ki 7/24 Rol yapamaz kimse o yüzden canın sıkıldıysa başka sunucuya veyahut oyuna gidip milleti rahatsız etmeden arkadaşlarınla eğlenebilirsin bence?Dostum biz kimseyi rahatsız etmedik veya kimsenin rolünü baltalamadık. Videoda da gözüktüğü gibi kendi aramızda eğlenirken sen geliyorsun ve video açıyorsun üstüne de bu olaylar oluyor , yani neden şikayet açtığını da anlayamadım ne sana bir rahatsızlık verdik ya da ne rolünü baltaladık hiç bir şey yapmadık ama gelip biz size hiç bir şey yapmamışken şikayet açman hoş bir hareket değil lütfen bu kadar şikayet canlısı olmayalım..