Konu: Lucas Blackwell Bjorn Longard Harry Carter DM + CR +Trolling [12 02 2021]  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.02.2021 01:34
Herkese toplu şekilde cevabım aşağıdadır;

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Dostum herkes 7/24 aktif rol yapamaz ki biz o gün sıkılmıştık ve kendi aramız da kimsenin rolunu baltalamadan eğlenmek istemiştik sadece olay bu kadar.

Tabi ki 7/24 Rol yapamaz kimse o yüzden canın sıkıldıysa başka sunucuya veyahut oyuna gidip milleti rahatsız etmeden arkadaşlarınla eğlenebilirsin bence?

Dostum biz kimseyi rahatsız etmedik veya kimsenin rolünü baltalamadık. Videoda  da gözüktüğü gibi kendi aramızda eğlenirken sen geliyorsun ve video açıyorsun üstüne de bu olaylar oluyor , yani neden şikayet açtığını da  anlayamadım ne  sana bir rahatsızlık verdik ya da ne rolünü baltaladık hiç bir şey yapmadık ama gelip biz size hiç bir şey yapmamışken şikayet açman hoş bir hareket değil lütfen bu kadar şikayet canlısı olmayalım..

Arka tarafta basın şirketinin müdürü olarak dışarıda arkadaşlarla rol yapıyorken siz gelip rolumüzün ortasında saçma sapan kavga edip emotsuz rolsuz birilerini eziyorsunuz yetmiyor bana da vuruyorsunuz, rahatsız oldum bu durumdan ve şikayet oluşturdum.

Öncelikle rol yapmıyordunuz ve üstüne bize yakın değildiniz.  Biz rolünüzü bölmedik siz gelip bizim yanımıza rol yapmaya başladınız zaten farkettiyseniz siz gelince öyle şeyler yapmayı bıraktık ve ezme olayının yanlışlıkla olduğunu söylemiştik zaten son olarak da sana saldırıyorsak neden video'da gözükmüyor? Cidden anlamsız bir olayın bu kadar uzaması üzücü...Daha fazla uzatmayıp admin kararını bekleyeceğiz. İyi roller / İyi forumlar.

#11 - 26.02.2021 10:10
Daha fazla yazmayacağım, sizlerde yazmayın zaten şikayet sonuçlanabilir @Flexman

#12 - 02.03.2021 21:33
Merhaba,

Kendi aranızda eğleniyor olmanız ve birbirinize sebepsiz vurmanız yeterli bir savunma değil. Şikayette ismi geçen Lucas Blackwell ,Bjorn Longard, Negan Longard karakterleri ceza alacak.

Kendi aranızda bu tarz roller yapıp "rol iptal" şeklinde /b'den yazı yazamazsınız, bu tarz durumlarda daha dikkatli olun lütfen.

Ek olarak Harry Carter'ın şikayette ismi geçiyor ve videoda görünüyor fakat herhangi bir ihlal yaptığı gözükmüyor. Bu yüzden ceza almayacak fakat uyarmakta fayda var, bu tarz ortamlarda bulunarak bile ceza alabilir. Bu konuda kendisini uyarıyorum.
« Son Düzenleme: 02.03.2021 21:37 Nraxy »