Konu: [03.02.2021 - Lydia_Dustin] Ortak Nezaket & RPFBL  (Okunma sayısı 624 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 04.02.2021 01:49
Kardeşim afedersin de /B komutunu kullanmayacaksak ÇIKARTSINLAR sunucudan. Ne gereksiz bir komutmuş bu /B yahu?!
/do'dan IC kanal olduğu için OOC var olan bir hatayı yahut yanlış anlaşılmayı düzeltmek için /do uygun bir kanal değil bunun için /B komutu vardır OOC kanaldır. Ayıretten ortada çok kalabalık bir durum yok ki /B admin kapsamında aktif olsun.
 ortamda taş çatlasın 4-5 kişi vardı maksimum.

RPFBL bu noktada asılsız kalıyor.

Öncelikle, [/b] kanalını, aktif rolde hiçbir şekilde kullanamazsın. Eğer yanında bir yetkili varsa, rolü durdurduysa ancak o an kullanabilirsin.
[/b] kanalı, yetkililere özel bir kanaldır, sistemsel bir sorununu [/b] kanalı üzerinden dile getirirsin.
Karşı şahsı, OOC olarak bilgilendirmek istediğinde [/do] kanalını kullanabilirsin. Bir youtube linki bırakıyorum, ordan inceleyebilirsiniz [saniye = 12.44] ;

Spoiler: GösterGizle

Fatustus duyamaz bunu /DO emotesi ise orada hemen milisaniye ardında yazamam çünkü ben bir insanım. ÇOK GEÇ YAZMADIĞIM TAKDİRDE GEÇERLİDİR.
Çok geç yazmadığın taktirde değil, benim duymuş rolü yapmadan önce yazman gerekiyordu. Ben sana o süreyi tanıdım, 33 saniye boyunca o emote verilmedi. Daha önceki konuşmalardan sonrada verilmedi. Bu duymuş rolünde herhangi bir ihlal yok.

"1 levelmiş velet aq" konusuna hiçbir yorum yapmayacağım, ben ve admin ekibi sizin kastettiğiniz lafı ve niyetinizi anlamayacak kadar salak değiliz.

Tekrardan teşekkürler, iyi forumlar.
Sağlıcakla kalın!

#21 - 04.02.2021 01:55
Dediğim gibi savunmamı bitirmiştim.
Bu yazmakta olduğum metin, size dair.
 Piyasada herkes, sürekli  birilerinin açığını aramaya koyulmuş bu zamanda. Anlaşılıyor ki, bana karşı kin besliyorsunuz olmazsa olmaz kafaya koymuşsunuz. Sizin gerekli olgunluğa henüz ulaşamamış olan birisi kanısına vardım. Çünkü cidden olgun birisi çok kanına dokunmadığı sürece örneğin ailevi değerleri hakaret veya küfür olmadığı sürece, bu kadar birşey ısrar etmez yahut peşine düşmez. Sonuçta eğlence oyun platformundayız herşeyi gerçeğe yansıtmak doğru olmaz. Bu nedenle daha fazla uzatmak istemediğimi belirttim. SON
« Son Düzenleme: 04.02.2021 01:58 YeahRock »

#22 - 04.02.2021 02:00
Benim olgunluğumu ölçebilecek kapasitede birisi değilsiniz. Bu size düşmez.
Ahlaksızlığınızın savunmasını, açık arıyorsunuz şeklinde yapamazsınız.
Oyun platformu bile olsa, insanlara karşı bakış açınız "velet aq" şeklinde olmamalı.

#23 - 04.02.2021 02:05
Madem öyle diyorsunuz en azından ayırt etme yetinizin olduğunu kabul ederekten şunu sorarım; “VELET AQ” deki AQ bi kere size değil ekran görüntülerinde farkettiyseniz diğer arkadaşımla bu yaşadığımız olay devamında bitiminde bile PM den aq kullanıyorum çünkü kendi aramızda özel bir mesaj yoluyla konuşuyoruz. Kimseyi rahatsız etmeden SENIN ID 264 arkadaşımın ID ise 4 bu sebeple orada karışıklık oldu bunun üzerine Anında ÖZÜR diledim verdiğim  rahatsızlıktan dolayı.
VELET gelecek olursak Google dan kelime anlamına baktığınızda Oğul, Çocuk gibi anlamlara geldiğini görürsünüz.
Burada bu konuyu çarptığınız algı yaptığınız bariz belli ortadadır.

SON kez dediğim gibi rolün ana sahibi değilim sadece yardımcı roldeydim ara rol diyeyim. ROLün sahibiyle yetkili kararı sonucunda rol iptali yahut rol tekrar yapılabilir, SÖZDE küfür konusuna geldiğimizde son kez PM KARIŞIKlığı bariz belli ortada 4 e atacakken 264 e pm karışması ki ikisinde de 4 içeriyior ve arkadaşımla aramızda özel konuşurken bu karışıklıktan ötürü verdiğim rahatsızlıktan sebep anında ÖZÜR diledim sizin tarafınızdan.  "aq" arkadaşımla aramızda, velet ise herhangi bir küfür yada hakaret içermiyor çünkü kelime anlamı Oğul, çocuktur bunu bilmeyen de yoktur. Size isterseniz "yaşlı", "ihtiyar"da yazabilirdim örnek vermek gerekecekse. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 04.02.2021 14:35 YeahRock »

#24 - 04.02.2021 02:06
Selamlar,

Olay anında ben de olduğum için yazıyorum bu yanıtı, o rol olduğu esnada Lydia Dustin'le ben PM kanalından konuşuyordum. Bizzat bana atacağına yanlışlıkla sana attığına şahidim. OOC kanaldan edilen küfürler aramızdaki samimiyetten dolayı. Kanıt niteliği taşır mı bilmem ama, chatlogları bırakıyorum.

[19:10:00] (( >> Lydia Dustin (267): /pm 4 yapacakken önce ben buna pm uyarmıştım ya. ))
[19:10:10] (( >> Lydia Dustin (267): /pm 264 yazıp 1 levelmiş velet aq yazdım ))
[19:10:15] (( >> Lydia Dustin (267): ben zannediyom sana yazdım ))
[19:10:18] (( >> Lydia Dustin (267): adama gitmiş mesaj aq ))

Selam, şikayetin beni ilgilendiren kısmı için son yorumum;

@YeahRock o mesajı bana atacağı için, samimiyetten cümlenin sonuna nokta işareti olarak kullanılan iki harfli küfürü eklemiş, ki bu benim için sorun teşkil etmiyor. Dalgınlıktan yanlışlıkla size göndermiş, doğrudan size bilinçli olarak bu mesajı gönderse sonuna onu zaten eklemez. Timestamp'tan görüldüğü gibi size son mesajı 19:09:38'de atıyor, ardından PM kanalını kapatıp (https://i.hizliresim.com/g0qHgN.png) açıklama yapmasına izin vermiyorsunuz. Ardından hemen bana 19:10:00'da PM atıp durumu anlatıyor. "Velet" kelimesinin ise ne kadar doğru olduğu tartışılır, fakat anlam olarak bir hakaret içermiyor.

Ortak nezaket için şahitliğimi onaylıyorum. Yetkili kararı.

#25 - 08.02.2021 14:12
Merhaba,

Ortak Nezaket&Sürekli Roleplay kapsamında açılan bir şikayet konusu, maalesef üçüncü sayfayı aşmak üzere evet. Kasti yapılan bir kural ihlali görülmüyor. Hatalı /do kullanımı nedeniyle her iki tarafı da uyarıyorum. Gereksiz şikayet oluşturmayın. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.