Yazmış olduğunuz savunmayı detaylıca inceledim ve kendimce birkaç bir şey demek istiyorum.
İlk olarak, atmış olduğunuz mesaj "Adam 1 levelmiş aq" şeklinde değil, "1 levelmiş velet aq" şeklindedir. Bu durum kabul edilemez, ortak nezakete girer. Ben bunu anlamayacak ya da umursamayacak kadar salak değilim. RolePlay`e daha dün başlamadım, yalnızca bu sunucuya daha dün başladım. Sizin oyunculara bakış açınız level ise, siz bir gerçek roleplayer değilsiniz zaten. Benden size tavsiye insanların leveline değil, oynama kalitesine bakın. İkinci olarak, sizin [/b] aracılığıyla her ne olursa olsun yazmış olmanız " Sürekli Roleplay (RPFBL) " kapsamına girmektedir. Bunu her ne amaçla yazarsanız yazın, bunun başka bir savunması olamaz. Ta ki, oyun görevlisi rolü durdurana kadar. Aktif bir rol ortamındayken yazdığınız için, "RPFBL" ihlali yapmış bulunmaktasınız.
Ben bu "veletmiş aq" lafını yedikten sonra, kati suretle uzlaşma yoluna başvuramam. Kusura bakmayın ama, siz bana velet diyebilecek kapasitede bir insan değilsiniz. Eğer siz beni OOC ortamda rencide ederseniz, bende sunucu politikasına göre davranırım. Bilmem anlatabildim mi?
Tekrardan teşekkürler, iyi forumlar.
Sağlıcakla kalın!