Madem öyle diyorsunuz en azından ayırt etme yetinizin olduğunu kabul ederekten şunu sorarım; “VELET AQ” deki AQ bi kere size değil ekran görüntülerinde farkettiyseniz diğer arkadaşımla bu yaşadığımız olay devamında bitiminde bile PM den aq kullanıyorum çünkü kendi aramızda özel bir mesaj yoluyla konuşuyoruz. Kimseyi rahatsız etmeden SENIN ID 264 arkadaşımın ID ise 4 bu sebeple orada karışıklık oldu bunun üzerine Anında ÖZÜR diledim verdiğim rahatsızlıktan dolayı.
VELET gelecek olursak Google dan kelime anlamına baktığınızda Oğul, Çocuk gibi anlamlara geldiğini görürsünüz.
Burada bu konuyu çarptığınız algı yaptığınız bariz belli ortadadır.
SON kez dediğim gibi rolün ana sahibi değilim sadece yardımcı roldeydim ara rol diyeyim. ROLün sahibiyle yetkili kararı sonucunda rol iptali yahut rol tekrar yapılabilir, SÖZDE küfür konusuna geldiğimizde son kez PM KARIŞIKlığı bariz belli ortada 4 e atacakken 264 e pm karışması ki ikisinde de 4 içeriyior ve arkadaşımla aramızda özel konuşurken bu karışıklıktan ötürü verdiğim rahatsızlıktan sebep anında ÖZÜR diledim sizin tarafınızdan. "aq" arkadaşımla aramızda, velet ise herhangi bir küfür yada hakaret içermiyor çünkü kelime anlamı Oğul, çocuktur bunu bilmeyen de yoktur. Size isterseniz "yaşlı", "ihtiyar"da yazabilirdim örnek vermek gerekecekse. Teşekkürler.