Desteklemiyorum v2 döneminde başladım benim başladığım zamanlarda başka birlik yönetiyordu, oyuna ara verdiğim zaman birlik kapanmış şimdi Burnout’ta bu adamlar o kadar emek verdi ve emeğinin karşılığını alıyor, şimdi diyorsunuz ki devlet yönetsin devletin araç parçalamak ile alakası ne ? Bu gibi işleri gerçek hayatta devlet mi yapıyor onu düşünmemiz gerek öncelikle, size tavsiyem birlik açıp adınızı duyurup hak edip Burnout’tan daha iyiyiz deyip orayı almanızı tavsiye ederim, ooc yollar ile orayı boşa düşürmek yanlış ic yolları tavsiye edin böyle bir ar-ge yi değil açmak düşünmek bile yanlış ar-ge leri oyuncuların rahatlığı amacı ile açarız, bu ar-ge başka oyuncuların işini bozmaktan başka işe yaramaz, bunun yerine daha yapıcı ar-ge açabilirsiniz mesela kapının önünde bir bot dursun “y” basalım bizden parayı alıp kapıyı açsın orayı yöneten kim ise kasadan parayı çeksin gibi ar-ge yazılabilir, mağduriyetinizi anlıyorumda kapı kapalı giremiyoruz ve riske giriyoruz ve bizden para gidiyor gibi ama gece 1, 2, 3 gibi araç çalarsanız tabi kapalı olur hiç bir hurdacı o saatlerde açık olmaz gerçekte, siz de pd ye yakalanmak istemiyorsunuz onuda anlıyorum ama risk almadan cefa sürülmez. (Mobil noktalama işaretlerine dikkat etmedim okurken yorabilir şimdine kusura bakmayın iyi forumlar dilerim.)