Konu: Parçalatma garajı  (Okunma sayısı 1602 defa)

0 Üye0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 31.01.2021 12:45
Willowfield bölgesinde hakimiyet gösteren oluşumlar arasındayız, birliğe dökücek olursak bu insanlar rol yapana ters tepki veren insanlar değil. Yaptığı roller sonucunda orada yönetim adına bir onay aldılar. Bana kalırsa bu durum tamamen normal, aracı hurdalatmak dediğimiz şeyi sisteme dökecek olursak ne anlamı kalır ki? Yapmayın arkadaşlar freeroam oynamıyoruz, adı üzerinde roleplay. Size ek olarak rol fırsatı sunulması kötü bir durum değil, para konusuna gelecek olursak 500 $ yeterince düşük bir miktar en alt sekment arabadan bile katı katını kazanıyorsunuz. Burnout oraya 150 sayfalık bir emek oyun içi aktifliği ve rol kalitesi gereğince aldı, bunları sağlayacağını düşünen birisi varsa oluşum tanıtımlarında kimseye haksızlık tanınmıyor bunu bilmenizi isterim. Daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorsanız rakip olabilirsiniz Burnout birliğine. Willowfield'de Burnout'u görmeye devam etmek isterim, bana rol kazandıran ekipten zarar geleceğini düşünmüyorum.

DESTEKLEMİYORUM
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ba2handro, warpector the greatest, finxyy, Negan, egemenltnlmz, INeedaDoctor,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 31.01.2021 12:47
Willowfield bölgesinde hakimiyet gösteren oluşumlar arasındayız, birliğe dökücek olursak bu insanlar rol yapana ters tepki veren insanlar değil. Yaptığı roller sonucunda orada yönetim adına bir onay aldılar. Bana kalırsa bu durum tamamen normal, aracı hurdalatmak dediğimiz şeyi sisteme dökecek olursak ne anlamı kalır ki? Yapmayın arkadaşlar freeroam oynamıyoruz, adı üzerinde roleplay. Size ek olarak rol fırsatı sunulması kötü bir durum değil, para konusuna gelecek olursak 500 $ yeterince düşük bir miktar en alt sekment arabadan bile katı katını kazanıyorsunuz. Burnout oraya 150 sayfalık bir emek oyun içi aktifliği ve rol kalitesi gereğince aldı, bunları sağlayacağını düşünen birisi varsa oluşum tanıtımlarında kimseye haksızlık tanınmıyor bunu bilmenizi isterim. Daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorsanız rakip olabilirsiniz Burnout birliğine. Willowfield'de Burnout'u görmeye devam etmek isterim, bana rol kazandıran ekipten zarar geleceğini düşünmüyorum.

DESTEKLEMİYORUM
Ek olarak bunu hak ediyorlar.
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
ba2handro, warpector the greatest, finxyy, Negan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 31.01.2021 12:57
TAM DESTEK
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 31.01.2021 15:57
Şimdi düz kontak dediğin iş o kadar basit bişey değil.
bi araca Ryan Steward arkadaşımız 5kere kontak denediğini biliyorum.
Ki araç bulmakda bi o kadar zor.
bu işin yetenek kısmıda var balık tutmak gibi bi iş değil bu belli yapmıyorsunuz ama insanların rollerinide düşünün biraz
DesteklemiyorumÖncelikle herkese Sağlıklı günler dileyerek söyleyeceklerime başlıyorum.
Bir arabayı "/duzkontak yap" yazıp çalmak kadar kolay birşey yok. Sizin burada düşünebildiğiniz şeyleri diğer insanlar da düşünebiliyor.
Öncelikle devlet'e verilmesi baştan sona saçma bir düşünce, Herşey devletde olursa kişilere rol imkanı kalmaz, hurda bölgesine gelip direk aracı hurdaya vermek sadece kolay yoldan para kazancıdır.
Yönetim Ekibi orasının yönetimini Burnout oluşumuna verdiğine göre sistemleşmeden kurtulup role dökülmesini istiyorlar,  Özetle kısa yoldan kazanç elde etmek için açılmış bir AR-GE gibi gözüküyor.

Yönetim ekibi'nin şehirde uzun süredir aktif olarak bulunan bir birliğe kontrolü vermesi çok doğru bir karar olmuş.

İyi Forumlar

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 31.01.2021 16:07
Desteklemiyorum çünkü Burnout şehirde aylardır olan bi oluşum verilmesi bence doğru ama onun yerine oraya admin birliğide kurulabilir ama bu saçma olur çünkü şehre yeni gelen bi birlik şehirde bırak illegal yeri bi işyeri bile alamaz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 31.01.2021 16:10
bu işin yetenek kısmıda var balık tutmak gibi bi iş değil bu belli yapmıyorsunuz ama insanların rollerinide düşünün biraz
DesteklemiyorumÖncelikle herkese Sağlıklı günler dileyerek söyleyeceklerime başlıyorum.
Bir arabayı "/duzkontak yap" yazıp çalmak kadar kolay birşey yok. Sizin burada düşünebildiğiniz şeyleri diğer insanlar da düşünebiliyor.
Öncelikle devlet'e verilmesi baştan sona saçma bir düşünce, Herşey devletde olursa kişilere rol imkanı kalmaz, hurda bölgesine gelip direk aracı hurdaya vermek sadece kolay yoldan para kazancıdır.
Yönetim Ekibi orasının yönetimini Burnout oluşumuna verdiğine göre sistemleşmeden kurtulup role dökülmesini istiyorlar,  Özetle kısa yoldan kazanç elde etmek için açılmış bir AR-GE gibi gözüküyor.

Yönetim ekibi'nin şehirde uzun süredir aktif olarak bulunan bir birliğe kontrolü vermesi çok doğru bir karar olmuş.

İyi Forumlar

Zaten gerçek hayatta bir insan kolayca araç çalamaz. Aynı şekilde bunu illegal bir şekilde parçalatacak adam da bulamaz kolay kolay. O adamı bulduğunda ise adam bedavaya parçalamaz o işten kendi payını alır.
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
ba2handro, Negan, finxyy, clexy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 31.01.2021 18:27
Bunu destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 31.01.2021 20:16

İyi Forumlar

Zaten gerçek hayatta bir insan kolayca araç çalamaz. Aynı şekilde bunu illegal bir şekilde parçalatacak adam da bulamaz kolay kolay. O adamı bulduğunda ise adam bedavaya parçalamaz o işten kendi payını alır.
@Driver00 Cevap üstteki gibi ;)
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Driver00,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 01.02.2021 12:49
Şu anda bu işi sevmeye başladım güzel roller dönüyor.  :D
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
ba2handro, finxyy, warpector the greatest, Negan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 01.02.2021 20:11
Bence diğer garajlar bu bölgede hak iddia edebilir.
Herhangi bir admin tarafından yarış düzenlenir.
2-3 garaj katılır.
Kazanan garaj burada hak iddia eder.
Bu yarış için, fps drop olmaması vb. için farklı bir vw'de yapılabilir.

Ne kadar mantıklı orasını bilemem.  :P
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Negan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok