Konu: Parçalatma garajı  (Okunma sayısı 1643 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 30.01.2021 22:11

Alıntı
Yorumlarda mevcut sistemi tek destekleyen kesim "burnout" birliği görünüyor. Bu oyuncunun yorumunu destekliyorum.
Biraz daha dikkatli bakmalısın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 30.01.2021 22:14
Bugün araba satmaya gittiğimde 500 dolar verdiğim halde bu argeyi desteklediğim için ic karakterime yansıtıp beni içeri almadılar giden maymuncuk düz kontak haklarım boşa gitti para verip aldığım yetenek puanlarımda öyle + bir daha satmaya gittiğimde birliğimizi aşağılayacak laflar kullanarak yine içeri almadılar yönetecekseler bile böyle olmamalı.

Spoiler: GösterGizle

Bu arada İC'de dediği için buraya SS Alıp atmanın anlamı yok,
Ayrıca ARGE İle ne alakası var? O Kadar Acemi oyuncu olsalar Yönetim Ekibi kontrolü vermezdi :) 8)
Ayrıca "bizde pawnshop'a gate atıp kapatalım" Mantığını bırakmalısınız, Yönetim Ekibi vermiş adamlar da Gate atmış kullanıyor.
« Son Düzenleme: 30.01.2021 22:17 finxyy was here »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 30.01.2021 22:38
Bugün araba satmaya gittiğimde 500 dolar verdiğim halde bu argeyi desteklediğim için ic karakterime yansıtıp beni içeri almadılar giden maymuncuk düz kontak haklarım boşa gitti para verip aldığım yetenek puanlarımda öyle + bir daha satmaya gittiğimde birliğimizi aşağılayacak laflar kullanarak yine içeri almadılar yönetecekseler bile böyle olmamalı.

OOC bir durum yok, konuşularak anlaşıldı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 31.01.2021 03:17
Sistemin başka yere taşınılması bu sorunu ortadan kaldırabilir
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
OLDHAND,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 31.01.2021 03:56
Daha önce, eski yerindeyken (market caddesinin üstü) bizim birliğimize de yönetim tarafından bu işin idaresi verilmişti. O zaman sistem bugluydu vs. derken sonra biz de Zanni ile ortaklık yapıp onlara bırakmıştık. O dönem bizden yönetim özellikle giriş ücreti almamamızı, bize belirli bir miktarda paranın sanırım aylık olarak verileceğini söylemişti. Bence bu şekile dönebilir. Burnout üyeleri gelen giden herkese kapıyı açar, para yönetim tarafından verilir.

Ya da ikinci bir yöntem olarak, kapı günün belirli saatleri açılıp belirli saatleri kapatılabilir ki bence en doğrusu bu olur.  Mesela sabah 10 ve öğlen 1  arası açılır, sonra akşam 10'da bir daha açılır ve  gece 3 e kadar açık durur.
« Son Düzenleme: 31.01.2021 04:01 leftyguns »
100
1
Like
9
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Negan,
Tepki yok
Tepki yok
Aureus, knarre, Negan, warpector the greatest, finxyy, oxodisian, Justice, Ihsan,
fenderist,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 31.01.2021 10:48
Öncelikle selamlar, sistemin bize sunduğu hurda satma sistemini bir birliğin yönetimi altında kılmayı uygun bulmuyorum. Sunucu içersinde bir çok oyuncu mevcut ve çoğu kişiler bu sistemden faydalanarak para kazancı elde ediyor. Hurda satma bölgesine Gate kapısı ekleterek ve girişlerde karakterlerden haraç kesilmesini uygun bulmuyorum, artı olarak o bölge birliğin hood bölgesi olmamasına rağmen bu yapılıyor.Bu yapılan olayda sistem geri planda kalıyor. Ona bakılırsa PawnShop'a da Gate atılır ve oradanda haraç kesilir, sunucunun il-legal rollerini ve akışına engel olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde devam edilirse ortaya bir kargaşa çıkacağını az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. "Desteklemiyorum." İyi forumlar dilerim... :) :) :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 31.01.2021 10:50
Gümrük memuru gibi girenden 500 dolar alıyolar. Destekliyorum.
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
VictoryTR,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 31.01.2021 11:11
Arkadaşlar zaten bu her zaman olan bir şeydi, yeni gelmedi yani, leftyguns'un da söylediği gibi olay. Willofield Garajı, il-legal bir garaj değil, kağıt üstünde legal ve pis işlerden(hurdasat) kâr kazanıyorlar. Kağıt üstünde legal bir tamirhanenin zaten haliyle 7/24 hurda araba kabul etmesini beklememelisiniz, belirli günlerde açılır ve belirli saatlerde hurda kabul eder. Her şeyi OOC olarak beklememelisiniz. Bunun yerine gidip IC olarak kapı görevlisi hangi burnout üyesiyse onunla kontak kurararak iletişiminizi sağlar, bilgi alırsınız. Açılış/kapanış saatleri vs. Bunu IC olarak yapmak varken ve zaten kurulu olan hazırda bir düzen varken kimse bu düzeni değiştirmez, zaten yeterince mantıklı ve rol olanakları sağlayan bir sistem. İl-legal olsanız bile para kazanmayı /soygun - /pawnshop olarak görmeyin, sistemlere bağlı para kasmaya çalışırsanız sadece robotlaşırsınız gerçekten. Vice şehrindeyiz ve inanın para kazanmak için bir sürü yol var, en ücra köşenin en kapalı yerine bile gitseniz orada bir düzen kurup para kazanıp kazanmamak size bağlı. Tezgahlar bunun bir örneği, tezgahları sadece brawldan çıktım, canım azaldı yerine birkaç arkadaş ekip halinde tezgah satın alarak bir sokağa kursa, reklam verip etkinlik yapsanız bile sattığınız kahve/yemek ve çeşitli eşyalarla o paranın kat kat üstünde paralar kazanırsınız. Rol yapmak ve sistemlerden yararlanmak bir noktada çakışan çok ayrı şeyler,sadece sistemlerden yararlanmak yerine rol yaparak sistemlerden yararlanalım, seçenekleri hep birlikte çoğaltalım. Burnout konusunda da 500$ pay vermekten çekinmemek gerekiyor, sonuç olarak işleri bu.

[spoiler]

Bu gibi durumlarda da yapılması gereken şey çok basit. Willofield garajına hakim olan bir birliğin "bölge" üzerindeki gücünü gözardı edemez hiç kimse. O bölgenin Burnout sorumlusu kimse veya genel olarak Burnout'ta sözü geçen kimse buna IC bir şekilde ulaşıp aranızdaki buzları eritmeye oynamalısınız, bu şekilde belki giriş için olan 500$'ın indirimli halini bile yapabilirsiniz. Bu tamamen IC olan bir şey var değişmesine ben %1 ihtimal bile vermeyerek bakıyorum, bu şekilde devam etmeli ve bu konuyu desteklemiyorum. Bazı şehirde yer edinmiş il-legal rol yapan yarışcı birlikler(bknz: Burnout, Space Racers, Team75) o bölgenin Jackie Valachi tarafından rollü bir şekilde Burnout birliğine teslim edildiğini biliyor olmalı ve buna göre rol yapmalılar.

Hurda satma bölgesine Gate kapısı ekleterek ve girişlerde karakterlerden haraç kesilmesini uygun bulmuyorum, artı olarak o bölge birliğin hood bölgesi olmamasına rağmen bu yapılıyor.

Hurda kapısına gate ekletme konusuna gelecek olursak o gate Burnout'un kendi oyuncularına ait satın alınan bir gate kapısı veya herhangi bir oyuncunun eklettiği gate kapısı değil. Sunucunun kendi gate kapısı ve şifresi sadece o rolü hak eden birliğe verildiğinde açılıp/kapatıp kâr getirecek işler yapılması için verilen bir kapı.

Bütün yorumları okuyarak soruların cevaplarını yukarıya yazdım, konu gerçekten tam olarak yukarıda yazdıklarımdan ibarettir, bunun yürürlüğe geçeceğini sanmayarak tekrardan desteklemediğimi belirtiyorum.
« Son Düzenleme: 31.01.2021 11:24 Justice »
100
3
Like
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
leftyguns, Negan, Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Ihsan, zonWe, ba2handro, finxyy, warpector the greatest, Negan, Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 31.01.2021 11:50
TAM DESTEK

Normalde arac düz kontakladıktan sonra gittiğimizde araç satılmış diyordu düz kontağımız boşa gidiyordu, şimdi ise 500 dolar ve düz kontağımız boşa gidiyor. Bence aracı satabilirsek, sattıkdan sonra parayı onlara verirsek daha mantıklı olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 31.01.2021 12:33

Real hayatta da bu böyledir. Bir iş yapıyorsan saygılı olmalısın. Çıkar uğruna iyi davranmalısın dostum benim. Bana saygı duymayan adamın işini niye göreyim ki? Değil mi? Hurda için bekletilen de sendin sanırsam. Oradaki gate şifreleri tüm birlikte yok. 2 veya 3 kişide var. Onlar aktif değilmiş ki sen öyle bir cevap almışsın. Ayrıca ben bile şöyle bir iş yapıyorum. Hurda çalışanlarım aktif mi diye baktıktan sonra araç çalmaya hevesleniyorum. Çünkü değillerse düzkontağım boşa gider, değil mi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok