Bir araç soygununa kalktığınız zaman birden fazla olumsuz etkeni düşünmeniz gerekiyor. Çaldığınız aracı sahibi gelmeden önce elinizden çıkartmanız, çok düşük miktarlara bile tenezzül ederek gerekli parçalara alıcı bulmanız gerekiyor. Parçalama işlemi sisteme yapıldığı zaman tüm bu etkenler unutularak herhangi bir şekilde çalınan araç kontrolsüzce garaja gelip /hurdacikar yazılarak bir köşeye atılıyordu. Kontak işlemine başladığınız zaman ise düşündüğünüz tek şey düzkontak işleminin başarısız olması durumunda yapacaklarınızdı.
Bildiğiniz üzere kontak sistemi oldukça kolay bir şekilde yapılarak dakikalar içerisinde binlerce dolar kazanmanızı sağlayan bir sistem, bu olayın role dökmeden sadece sistem üzerinden devam etmesini mantıklı bulmuyorum. Yeniliğe açılarak robotlaşmaktan uzaklaşmak için gelen sistemlere neden bu kadar karşı olduğunuzu anlayamıyorum. Açıkçası biz bu sistemden inanılmaz paralar döndürmüyoruz, orada tüm gün dikilmemizin sebebi de kesinlikle para değil. Dört beş tur tır döndüğünüzde sekiz saat boyunca yaptığımız Chop Shop rolünden kazandığımız paradan daha fazlasını kazanıyorsunuz.
Gerçekten çok saçma olmuş herkes böyle düşünüyor, bizde pawnshop'a attıralım iki gate adamların hood bölgesi bile değil server için yanlış bir karar oldu bizde bir yarışçı birliği olarak onlara düşman oluyoruz mantık olarak onları geçmeye çalışıcağımıza illegal birlik olduğumuz için araba hurdalama ilk baş rolümüz ama düşmanımız olan burnout'n bu rol için cebine para veriyoruz.
TAM DESTEK
"birlik olduğumuz için araba hurdalama ilk baş rolümüz ama" gibisinden bir söz yazdığınızı gördüm eğer yaptığınız araç hurdalama rolleriniz buysa belki de sistemin değişmesi siz ve sizler gibi kişilerin rollerini geliştirmek için de etkili olacaktır. Sistem bu şekil kaldığı sürece Towtruck ile kontak atmadan getirilen araçlar, üsulsüzce illegal bir alana gelerek bağıra bağıra illegal materyeller sormak, illegal bir iş yapan kişileri müşteri hizmetlerini arıyor gibi arayıp "aracı çaldım neredesiniz" demek gibi amatörce ve alakasız rolün önüne geçileceğine de inanıyorum. Rolde gelip haha burayı siz mi aldınız? Zaten elinizde çok fazla tutamazsınız merak etmeyin gibi bir tavırla yaklaşıp oyun dışına kin taşımanız da üzücü. Umarım kafanızda kurduğunuz "düşmanlık" kavramından çıkıp ooc kin güderek tartışma içerikli konuşmalarınıza devam etmezsiniz.
Desteklemiyorum