Konu: Parçalatma garajı  (Okunma sayısı 1657 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.01.2021 22:38
Bir araç soygununa kalktığınız zaman birden fazla olumsuz etkeni düşünmeniz gerekiyor. Çaldığınız aracı sahibi gelmeden önce elinizden çıkartmanız, çok düşük miktarlara bile tenezzül ederek gerekli parçalara alıcı bulmanız gerekiyor. Parçalama işlemi sisteme yapıldığı zaman tüm bu etkenler unutularak herhangi bir şekilde çalınan araç kontrolsüzce garaja gelip /hurdacikar yazılarak bir köşeye atılıyordu. Kontak işlemine başladığınız zaman ise düşündüğünüz tek şey düzkontak işleminin başarısız olması durumunda yapacaklarınızdı.

Bildiğiniz üzere kontak sistemi oldukça kolay bir şekilde yapılarak dakikalar içerisinde binlerce dolar kazanmanızı sağlayan bir sistem, bu olayın role dökmeden sadece sistem üzerinden devam etmesini mantıklı bulmuyorum. Yeniliğe açılarak robotlaşmaktan uzaklaşmak için gelen sistemlere neden bu kadar karşı olduğunuzu anlayamıyorum. Açıkçası biz bu sistemden inanılmaz paralar döndürmüyoruz, orada tüm gün dikilmemizin sebebi de kesinlikle para değil. Dört beş tur tır döndüğünüzde sekiz saat boyunca yaptığımız Chop Shop rolünden kazandığımız paradan daha fazlasını kazanıyorsunuz.
Gerçekten çok saçma olmuş herkes böyle düşünüyor, bizde pawnshop'a attıralım iki gate adamların hood bölgesi bile değil server için yanlış bir karar oldu bizde bir yarışçı birliği olarak onlara düşman oluyoruz mantık olarak onları geçmeye çalışıcağımıza illegal birlik olduğumuz için araba hurdalama ilk baş rolümüz ama düşmanımız olan burnout'n bu rol için cebine para veriyoruz.

TAM DESTEK

"birlik olduğumuz için araba hurdalama ilk baş rolümüz ama" gibisinden bir söz yazdığınızı gördüm eğer yaptığınız araç hurdalama rolleriniz buysa belki de sistemin değişmesi siz ve sizler gibi kişilerin rollerini geliştirmek  için de  etkili olacaktır. Sistem bu şekil kaldığı sürece  Towtruck ile kontak atmadan getirilen araçlar, üsulsüzce illegal bir alana gelerek bağıra bağıra illegal materyeller sormak, illegal bir iş yapan kişileri müşteri hizmetlerini arıyor gibi arayıp "aracı çaldım neredesiniz"  demek gibi amatörce ve alakasız rolün önüne geçileceğine de inanıyorum. Rolde gelip haha burayı siz mi aldınız? Zaten elinizde çok fazla tutamazsınız merak etmeyin gibi bir tavırla yaklaşıp oyun dışına kin taşımanız da üzücü. Umarım kafanızda kurduğunuz "düşmanlık"  kavramından çıkıp ooc kin güderek tartışma içerikli konuşmalarınıza devam etmezsiniz. Desteklemiyorum

« Son Düzenleme: 30.01.2021 14:37 ba2handro »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 30.01.2021 01:39
Gerçekten çok saçma olmuş herkes böyle düşünüyor, bizde pawnshop'a attıralım iki gate adamların hood bölgesi bile değil server için yanlış bir karar oldu bizde bir yarışçı birliği olarak onlara düşman oluyoruz mantık olarak onları geçmeye çalışıcağımıza illegal birlik olduğumuz için araba hurdalama ilk baş rolümüz ama düşmanımız olan burnout'n bu rol için cebine para veriyoruz.

TAM DESTEK
Bu sizin Pawnshop örneğiniz ile hurda konusu çok farklı dallar, adı üstünde "Araç Parçalama" ve yönetim ekibi bunu rolsel olarak bir birliğe verme kararı almış. Sizce sıfırdan hiç tanınmayan bir birliğinmi burayı yönetip mi bu yaptığımız işlemi yapması doğru yoksa şehirde belirli bir saygınlığa erişmişi uzun bir süre zarfında caddelerde sokaklarda ve gerekli masalarda ismi geçen bir birliğin bu işe getirilmesi mi daha uygun? Yanıtlara baktığımda ise %90 kullanıcının Space Racer birliğinden olması da ayrı bi olay konusu tabi. Uzun lafın kısası Yönetim Ekibi gerekli kararı kendi ar asında alıp bu işi Burnout'a yani bize bağlamış, bu ve bunun gibi tüm sıkıntıları önceden konuşup tartıştıklarını düşünüyorum. Desteklemiyorum
« Son Düzenleme: 30.01.2021 04:16 Warpector »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 30.01.2021 01:42
destekliyorum, ve 12 saat içinde bir kişi aracı parçaladıysa başka birisi aynı aracı parçalayamıyor günlük 500 kişi çeken bir sunucuya göre bu sayının artması gerekiyor 10dan fazla düzkontak yaptım hala daha araç satamadım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 30.01.2021 02:26
Destek.   :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 30.01.2021 02:32
Desteklemiyorum. Çünkü burada bunun olmasını istemeyenler daha az para kazanacakları için değil kendilerinden başka bir topluluğa ekibe verildiği için karşı çıkıyorlar. Kendilerine verilse hiçbir şekilde böyle düşüneceklerini sanmıyorum.
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
warpector the greatest, Negan, ba2handro, egemenltnlmz, uslanmazefsanesi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 30.01.2021 03:32
Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 30.01.2021 05:13
Öncelikle selamlar, sistemin bize sunduğu hurda satma sistemini bir birliğin yönetimi altında kılmayı uygun bulmuyorum. Sunucu içersinde bir çok oyuncu mevcut ve çoğu kişiler bu sistemden faydalanarak para kazancı elde ediyor. Hurda satma bölgesine Gate kapısı ekleterek ve girişlerde karakterlerden haraç kesilmesini uygun bulmuyorum, artı olarak o bölge birliğin hood bölgesi olmamasına rağmen bu yapılıyor.Bu yapılan olayda sistem geri planda kalıyor. Ona bakılırsa PawnShop'a da Gate atılır ve oradanda haraç kesilir, sunucunun il-legal rollerini ve akışına engel olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde devam edilirse ortaya bir kargaşa çıkacağını az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. "Desteklemiyorum." İyi forumlar dilerim... :) :) :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 30.01.2021 13:04
Öncelikle herkese selamlar tam yarım saattir kapıda bekliyorum kimse yok sistem'e satmak için rollerimizi bölüyoruz rolume gireceğim ama kapıda kimse olmadığı için gidemiyorum sonra burnout'tan birini aradığımda bana akşam gelmemi söylüyor ya bu nasıl bir düşüncedir çalıntı aracı nasıl aksam getirebilirim.

Spoiler: GösterGizle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok