Konu: Parçalatma garajı  (Okunma sayısı 1636 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#50 - 01.02.2021 20:25
Bence diğer garajlar bu bölgede hak iddia edebilir.
Herhangi bir admin tarafından yarış düzenlenir.
2-3 garaj katılır.
Kazanan garaj burada hak iddia eder.
Bu yarış için, fps drop olmaması vb. için farklı bir vw'de yapılabilir.

Ne kadar mantıklı orasını bilemem.  :P
olabilir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 01.02.2021 21:25
%100 Destek %100 destek bende ozaman /atamir  yerlerine gate attırayım haraçla araç tamir ettirteyim, cidden burnout'u severim ama cidden ben bunu yanlış buldum, orası sisteme ait olan bir yer sistemin olan birşeyi almak yanlış.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 02.02.2021 00:23
%100 Destek %100 destek bende ozaman /atamir  yerlerine gate attırayım haraçla araç tamir ettirteyim, cidden burnout'u severim ama cidden ben bunu yanlış buldum, orası sisteme ait olan bir yer sistemin olan birşeyi almak yanlış.
Burnout kafasına göre almıyor, Yönetim ekibi ic yollarla burnout'a veriyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 02.02.2021 00:55
Konunun OOC bir konu olduğunu düşünmüyorum, tamamen rolsel bir şey. Valachi garajı Burnout'a İC'de verdi bunun arge olarak açılması bile bana göre saçma, Desteklemiyorum
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Negan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 02.02.2021 05:30
Aylardır yarışçı olarak şehirde bilinen burnuout'ın bu olayları yönetmesinden daha normal bir olay olamaz, o adamlar haraç ödemenizin sebebi zaten o adamların sizden önde olması. Onaylı bir birlik olarak burnout birliğine verilmesi gayet mantıklı, bir gün şehirde o tanınırlık seviyesine erişen birlik olursa parçalatmaya zaten yönetim ortak eder diye düşünüyorum

IC olarak burnout'ın yönetmesi gayet normal, desteklemiyorum şehire dün gelen bir grup araç hırsızının piyasaya hükmetmesi gerçekçi değil
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 02.02.2021 15:34
Desteklemiyorum v2 döneminde başladım benim başladığım zamanlarda başka birlik yönetiyordu, oyuna ara verdiğim zaman birlik kapanmış şimdi Burnout’ta bu adamlar o kadar emek verdi ve emeğinin karşılığını alıyor, şimdi diyorsunuz ki devlet yönetsin devletin araç parçalamak ile alakası ne ? Bu gibi işleri gerçek hayatta devlet mi yapıyor onu düşünmemiz gerek öncelikle, size tavsiyem  birlik açıp adınızı duyurup hak edip Burnout’tan daha  iyiyiz deyip orayı almanızı tavsiye ederim, ooc yollar ile orayı boşa düşürmek yanlış ic yolları tavsiye edin böyle bir ar-ge yi değil açmak düşünmek bile yanlış ar-ge leri oyuncuların rahatlığı amacı ile açarız, bu ar-ge başka oyuncuların işini bozmaktan başka işe yaramaz, bunun yerine daha yapıcı ar-ge açabilirsiniz mesela kapının önünde bir bot dursun “y” basalım bizden parayı alıp kapıyı açsın orayı yöneten kim ise kasadan parayı çeksin gibi ar-ge yazılabilir, mağduriyetinizi anlıyorumda kapı kapalı giremiyoruz ve riske giriyoruz ve bizden para gidiyor gibi ama gece 1, 2, 3 gibi araç çalarsanız tabi kapalı olur hiç bir hurdacı o saatlerde açık olmaz gerçekte, siz de pd ye yakalanmak istemiyorsunuz onuda anlıyorum ama risk almadan cefa sürülmez. (Mobil noktalama işaretlerine dikkat etmedim okurken yorabilir şimdine kusura bakmayın iyi forumlar dilerim.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 02.02.2021 15:54
Ben apartman garajına gate atmak istediğimde burası sizin değil denmişti atamayız denmişti. Ben de bütün komşularıma gate şifresini verebileceğimi, burasının apartman sahipleri tarafından kullanılmasını düşünmüştüm ama yapılamıyormuş. Benim talebimin yanında kocaman sisteme gate ekletilmesi ironik, üstelik benimki oldukça masum bir düşünce :D
Hmmm
1
Haha
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
rllyrïch,
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
uslanmazefsanesi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 02.02.2021 16:13
Bahsedilen Burnout birliği iki gündür şehirde değil. Olması gereken bir olay bu. Sistemsel bir şey de bunun rolü niye dönmesin? O zaman garajlar da kapatılsın, kendi aracımızı kendimiz boyayalım?
DESTEKLEMİYORUM
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Negan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 03.02.2021 15:07
Rollerle devredilen bir şeyin ar&ge olarak geri sapması ne kadar mantıklı, bilmiyorum. Gişe gibi düşünebilirsin, o gişeyi meslek yaptığın sırada açıyorsun. $50 ile açıyorsun, bin dolar ile geri alıyorsun? Aynı mantık, sadece bir oyuncuya kazanç sağlıyorsun. Bu da $500 gibi rakamlardan ibaret. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#59 - 04.02.2021 08:49
Devletin parçalama yeri? Kusura bakmayın bu tamamen non rp, hangi devlette illegal birşey gördünüz? Zaten parayı araba parçalandıktann sonra alınıyor kimse sizden parayı ver kapıyı açalım gibi bir rol yapmıyor. Saçma bir ar-ge olmuş, IC çözülebilir, Sivil birine kimse parçalatma yerini vermez.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok