Şikayet incelendi.
Mira Kalashnikov, yanlışlıkla yapmadığınız zaten ortada. Bunun role yansıtılmasında da bir problem yok, sizin yumruğunuz için bir birliğin rol yapmaya çalıştığı bölgede söylediğiniz gibi "20 saniyelik eğlence" yapmak zorunda değil hiçkimse. Trolling kapsamında ceza alacaksınız.
Diğer ateş açan karakterler için;
Bu gibi bir olaydan dolayı gidip ateş açmanız zaten başlı başına hatalı bir hareket. Yeni açılan bir birlik rayına oturtturulmaya çalışırken Kasparov birliğine Fear RP tabii ki yapmak zorunda fakat "Kalashnikov sunucuda yer edinmiş bir isim." Hayır, değil. Birliğe Fear RP yapabilir ama özellikle size yapmasını gerektirecek hiç bir unsur yok. Güçlü olduğunuzu düşünüyorsanız, buna eminseniz zaten orada Kasparov ismini kullanarak silah çekmeden de üstünlük sağlayıp uyarınızı yapabilirdiniz ama ateş etmişsiniz. Ateş ederken ekran görüntüsü alınan herkes DM kapsamında cezalandırılacak.
Ek olarak;
Artem karakteri ekstra cezalandırılacak.
Atılan hiç bir kanıtta sıktığıma dair bir şey yok, emote atmış olmam sıktığımı göstermiyor. Adıma açılan şikayetin asılsız oldugunu düşünüyorum.
Ateş etmedim demedim, ateş etmediğimi söylemedim diyorsunuz fakat bu kanıtın sonradan oraya konulması gerçeğini değiştirmez. Eğer kanıt konulmasa siz ateş etmediğinizi savunmaya devam edeceksiniz etmenize rağmen. Artem karakteri DM kapsamında daha caydırıcı bir ceza alacak.
Şikayet kapatıldı.