Konu: Jasper_Morgenstern- GBİ, YASAKLI KELİME  (Okunma sayısı 563 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.01.2025 09:37
Şahitligimi onaylıyorum, ilk ss'te yer alıyorum. Ve birşey eklemek istiyorum; Bir çocuk karakterin bu kadar agresif olup böyle rollere girmesi, üstüne üstelik bıçak taşıyıp illegal roller yapması anormal değil mi? Çocuk karakterde illegal rol yasak diye biliyordum, ve bir moderatorun bu kadar ihlal yapacak kadar bilgisiz oldugunu bilmiyordum. Çocuk dedigin büyüklerine karşı savunmasız olur ama bu arkadaş oyun içerisinde çelik yelek gibi aksesuarlar kullanıp çocuk rolünde bıçak taşıyıp etrafta onu öldüreceğim, döveceğim gibi söylemler kullanıyor, kısaca arkadaş çocuk rolünden bambaşka bir rol içinde yaşıyor. Adı üstünde çocuk rolü, masum ve saf bir çocuk gibi rol yapabilirsin. sokak köpeği rolü değil.

Daha fazla ekleme yapmayacağım, verdigi yanıtlara da yanıt gelmeyecek.  ::) :-\ :sampanya:
Bencede çocuk karakterler bıçak taşımamalı. İllegal rol yapmaya gerek yok :)

#11 - 10.01.2025 11:02
https://streamable.com/mp79el
Arkadaşım tarafından ve BRAWL'a dahil olan arkadaşımdan gelen görüntü. Arkadaşın god olduğunu düşünüyoruz çünkü bug olma ihtimali sıfır. Çünkü bilerek salıyor god olup olmadığını bug mu olduğunu anlamak için. İki üç kere salıyor gördüğünüz üzere. Ama arkadaş godunu bariz belli etmekte.Brawlı onlar başlatıyor, bizde kendimizi savunmak için Brawl rolüne dahil oluyoruz. Hem kendileri başlatıp bana GBİ şikayeti açmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bizimde elimiz armut toplamıyor, bizde vuruyoruz yani. Asıl kendileri ihlali yapanlar.
« Son Düzenleme: 10.01.2025 11:11 Marihuana »

#12 - 10.01.2025 11:07
Savunmam bu kadar sonuçlanabilir. @Apollon
« Son Düzenleme: 10.01.2025 11:11 Marihuana »

#13 - 10.01.2025 11:34
Şahitligimi onaylıyorum, ilk ss'te yer alıyorum. Ve birşey eklemek istiyorum; Bir çocuk karakterin bu kadar agresif olup böyle rollere girmesi, üstüne üstelik bıçak taşıyıp illegal roller yapması anormal değil mi? Çocuk karakterde illegal rol yasak diye biliyordum, ve bir moderatorun bu kadar ihlal yapacak kadar bilgisiz oldugunu bilmiyordum. Çocuk dedigin büyüklerine karşı savunmasız olur ama bu arkadaş oyun içerisinde çelik yelek gibi aksesuarlar kullanıp çocuk rolünde bıçak taşıyıp etrafta onu öldüreceğim, döveceğim gibi söylemler kullanıyor, kısaca arkadaş çocuk rolünden bambaşka bir rol içinde yaşıyor. Adı üstünde çocuk rolü, masum ve saf bir çocuk gibi rol yapabilirsin. sokak köpeği rolü değil.

Daha fazla ekleme yapmayacağım, verdigi yanıtlara da yanıt gelmeyecek.  ::) :-\ :sampanya:
Bana agresif rol yapıyorsun diyorsun ya, ikimizde illegal birlikteyiz. Haberiniz olsun.

Burada sorun sence agresif olman mı? Kendinde söylüyorsun, çocuk karakteri ile illegal birlikte ne işin var? Ben yetişkin bir karakter yönetiyorum bir sorun göremiyorum.  :-\ ::)

#14 - 10.01.2025 11:58

Bana agresif rol yapıyorsun diyorsun ya, ikimizde illegal birlikteyiz. Haberiniz olsun.

Burada sorun sence agresif olman mı? Kendinde söylüyorsun, çocuk karakteri ile illegal birlikte ne işin var? Ben yetişkin bir karakter yönetiyorum bir sorun göremiyorum.  :-\ ::)
Sana demiyorum zaten, Alvin'e söylüyorum bunu.

#15 - 10.01.2025 14:22
inceleniyor.

#16 - 11.01.2025 00:52
Arkadaşın attığı ss'leri incelerseniz, brawl rolüne girecek gibi bir yaklaşımım yok DeLuca karakterim adına konuşuyorum. Bana Mix demiş, ben Jasper ve Alvin karakterlerin kavgasını bildiğim için Alvin karakterine destek olarak gidiyorum. Zaten üç araç geldiniz gibi söylemler var. Biz Alvin ile aynı yerdeydik. Alvin ve Jasper karşı karşıya gelince yanına gittim. Mixing kanıtın varsa iletebilirsin. Birsürü ileti atmışsın, tek bir iletide de kendini ifade edebilirdin. Brawl rolüne bar içerisinde girdik. Dışarıya doğru kaçtın, brawl rolüne devam ettik. Ben düştüm ilk, sonra senin karakter düştü. Ondan sonra karakterim kalkınca agresif rol yapmayı bıraktım RK olduk çünkü. Fark ettiyseniz, ikinci ss'imde ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorum. Arkadaşın attığı ss'lerde de kendi adıma konuşayım sakinleşmesi için çabalıyorum. Ama karşı karakter sürekli "gel teke tek" dediği için brawl rolüne girmek istiyor. Birde "vallahi" nedir? Açıklamasını da yaparsa sevinirim. Karakterler RK olup kalktıktan sonra, ikinci atılan ss'te Tekrar Alvin karakterine saldırıda bulunuyor. İncelenirse sevinirim, en azından kendi karakterim olarak bir rol hatası yapmamış bulunmaktayım.

https://hizliresim.com/caiswnv

Daha da incelerseniz anlarsınız zaten amacımı, sakinleştirmeye çalışıyorum. Hakaret ediyor, brawl rolü doğuyor.
« Son Düzenleme: 11.01.2025 00:57 nexary »

#17 - 11.01.2025 01:44
Ek olarak eklemek istediğim karakterime alt karakter demiş benim bu karakterim eski bir karakter yeni değil eskiden beridir Ride Or Dıe da alt karaktere çektim o zamanda agresif bir rol sergilemedim RedLive Birliği daha yeni açıldı illegal yasağı olan bir birlik illegal yasağın var ve R2'sin ve girdiğin roller birisini kaçırmak taciz etmek sonra bıçaklamak bir de moderatörsün kurallara daha çok hakim olman gerekiyor. https://hizliresim.com/6rr26ek

#18 - 11.01.2025 01:53
Sonuçlanabilir. @Apollon

#19 - 18.01.2025 10:21
Şahıs cezalandırılacak.