Arkadaşın attığı ss'leri incelerseniz, brawl rolüne girecek gibi bir yaklaşımım yok DeLuca karakterim adına konuşuyorum. Bana Mix demiş, ben Jasper ve Alvin karakterlerin kavgasını bildiğim için Alvin karakterine destek olarak gidiyorum. Zaten üç araç geldiniz gibi söylemler var. Biz Alvin ile aynı yerdeydik. Alvin ve Jasper karşı karşıya gelince yanına gittim. Mixing kanıtın varsa iletebilirsin. Birsürü ileti atmışsın, tek bir iletide de kendini ifade edebilirdin. Brawl rolüne bar içerisinde girdik. Dışarıya doğru kaçtın, brawl rolüne devam ettik. Ben düştüm ilk, sonra senin karakter düştü. Ondan sonra karakterim kalkınca agresif rol yapmayı bıraktım RK olduk çünkü. Fark ettiyseniz, ikinci ss'imde ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorum. Arkadaşın attığı ss'lerde de kendi adıma konuşayım sakinleşmesi için çabalıyorum. Ama karşı karakter sürekli "gel teke tek" dediği için brawl rolüne girmek istiyor. Birde "vallahi" nedir? Açıklamasını da yaparsa sevinirim. Karakterler RK olup kalktıktan sonra, ikinci atılan ss'te Tekrar Alvin karakterine saldırıda bulunuyor. İncelenirse sevinirim, en azından kendi karakterim olarak bir rol hatası yapmamış bulunmaktayım.
https://hizliresim.com/caiswnvDaha da incelerseniz anlarsınız zaten amacımı, sakinleştirmeye çalışıyorum. Hakaret ediyor, brawl rolü doğuyor.