Merhabalar, bu olayın başlangıç burada başlamıyor. Alvin karakteri ile Bana Car Dm atması üzere brawla giriyoruz, daha sonrasında market caddesinde karşılıyoruz. Bana agresif yapmaya devam ediyor. O arkadaşında Mixing yaparak çağırdığını düşünmekteyim çünkü olaya bir anda dahil oluyor. Ondan sonra birini arayıp 10-20 kişi gelin tavrına takınıyor. Bende küfür ederek gidiyorum IC olarak abilerimin yanına. Sonra numarama konum geliyor ama numaramı kimden almış bilmiyorum. Konuma gittiğimde Alvin i ve maskeli birini görüyorum. Biz gelince kaçıyorlar. Sonra onu arıyorum ve ne yapmaya çalışıyorsun felan diyorum. İşyeri numarası veriyorum fakat gelmeyip /q atmayı tercih ediyor. Ondan sonra SEMTEX isimli barda onu görüyorum ve yanıma çağırıyorum. Yanıma gelince konuşuyoruz sonra o yanındaki çocuk bana agresif davranınca bende ona agresif yapıyorum. Bir anda bana dalıyorlar, üçüde düşüremiyor. Olaydan bağımsız olan Melanie Peskov karakteri bunny yaparak üzerime geliyor ve beni düşürüyor. Tekrardan o emoteyi atarak brawla girmiyorum sonuçta, vuruyorum ve Samael karakteri gelip bana tokat gibi birşey atıyor. SSleri gönderecegim.