Konu: Jasper_Morgenstern- GBİ, YASAKLI KELİME  (Okunma sayısı 584 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2025 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jasper_Morgenstern @Marihuana

Olaya dahil olan şahit karakter adı: DeLuca_Brown @nexary Revazi_Charkviani @sehmuscan Samael_Asimov @ShoutVictory

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ, YASAKLI KELİME

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle daha önce bir mevzumuz var zaten, konuşmak için yanına çağırdı. Masasına gittik, konuyu konuşup halletmeye çalıştığımız halde agresif yaparak üste çıkmaya çalıştı. Mekan içerisinde "Yasaklı kelime" kullandı ve brawl başladı. Mekanın dışarısına "GBI" kaçtı sonra orada RK oldu. Gelip agresifliğe devam etti. Tekrar kavga çıkartmaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 10.01.2025 01:40 Relaxsal »

#1 - 10.01.2025 00:33
Merhaba, şahitliğimi onaylıyorum. Mekan içerisinde kavga çıktı, kavga dışarıda bitti ve RK olduk. Ardından karakterler 120 saniye sonra ayağa kalktı. Biz agresif yapmaya devam etmedik RK olduk çünkü, Jasper karakteri RK olup kalktıktan sonra agresiflik yapmaya devam etti. Ardından Alvin karakterine saldırdı. Yönetimde olan karakterlerin bu tarz durumlara karşı biraz daha dikkat etmesi gerek diye düşünüyorum.

#2 - 10.01.2025 00:36
Şahitliğimi onaylıyorum ve yaptırım almasını talep ediyorum.

#3 - 10.01.2025 01:10
@Marihuana 24 saat içinde savunma yazmalısınız.

#4 - 10.01.2025 01:52
Şahitligimi onaylıyorum, ilk ss'te yer alıyorum. Ve birşey eklemek istiyorum; Bir çocuk karakterin bu kadar agresif olup böyle rollere girmesi, üstüne üstelik bıçak taşıyıp illegal roller yapması anormal değil mi? Çocuk karakterde illegal rol yasak diye biliyordum, ve bir moderatorun bu kadar ihlal yapacak kadar bilgisiz oldugunu bilmiyordum. Çocuk dedigin büyüklerine karşı savunmasız olur ama bu arkadaş oyun içerisinde çelik yelek gibi aksesuarlar kullanıp çocuk rolünde bıçak taşıyıp etrafta onu öldüreceğim, döveceğim gibi söylemler kullanıyor, kısaca arkadaş çocuk rolünden bambaşka bir rol içinde yaşıyor. Adı üstünde çocuk rolü, masum ve saf bir çocuk gibi rol yapabilirsin. sokak köpeği rolü değil.

Daha fazla ekleme yapmayacağım, verdigi yanıtlara da yanıt gelmeyecek.  ::) :-\ :sampanya:

#5 - 10.01.2025 08:58
Merhabalar, bu olayın başlangıç burada başlamıyor. Alvin karakteri ile Bana Car Dm atması üzere brawla giriyoruz, daha sonrasında market caddesinde karşılıyoruz. Bana agresif yapmaya devam ediyor. O arkadaşında Mixing yaparak çağırdığını düşünmekteyim çünkü olaya bir anda dahil oluyor. Ondan sonra birini arayıp 10-20 kişi gelin tavrına takınıyor. Bende küfür ederek gidiyorum IC olarak abilerimin yanına. Sonra numarama konum geliyor ama numaramı kimden almış bilmiyorum. Konuma gittiğimde Alvin i ve maskeli birini görüyorum. Biz gelince kaçıyorlar. Sonra onu arıyorum ve ne yapmaya çalışıyorsun felan diyorum. İşyeri numarası veriyorum fakat gelmeyip /q atmayı tercih ediyor. Ondan sonra SEMTEX isimli barda onu görüyorum ve yanıma çağırıyorum. Yanıma gelince konuşuyoruz sonra o yanındaki çocuk bana agresif davranınca bende ona agresif yapıyorum. Bir anda bana dalıyorlar, üçüde düşüremiyor. Olaydan bağımsız olan Melanie Peskov karakteri bunny yaparak üzerime geliyor ve beni düşürüyor. Tekrardan o emoteyi atarak brawla girmiyorum sonuçta, vuruyorum ve  Samael karakteri gelip bana tokat gibi birşey atıyor. SSleri gönderecegim.

#6 - 10.01.2025 09:04
Şahitligimi onaylıyorum, ilk ss'te yer alıyorum. Ve birşey eklemek istiyorum; Bir çocuk karakterin bu kadar agresif olup böyle rollere girmesi, üstüne üstelik bıçak taşıyıp illegal roller yapması anormal değil mi? Çocuk karakterde illegal rol yasak diye biliyordum, ve bir moderatorun bu kadar ihlal yapacak kadar bilgisiz oldugunu bilmiyordum. Çocuk dedigin büyüklerine karşı savunmasız olur ama bu arkadaş oyun içerisinde çelik yelek gibi aksesuarlar kullanıp çocuk rolünde bıçak taşıyıp etrafta onu öldüreceğim, döveceğim gibi söylemler kullanıyor, kısaca arkadaş çocuk rolünden bambaşka bir rol içinde yaşıyor. Adı üstünde çocuk rolü, masum ve saf bir çocuk gibi rol yapabilirsin. sokak köpeği rolü değil.

Daha fazla ekleme yapmayacağım, verdigi yanıtlara da yanıt gelmeyecek.  ::) :-\ :sampanya:
Bana agresif rol yapıyorsun diyorsun ya, ikimizde illegal birlikteyiz. Haberiniz olsun.
« Son Düzenleme: 10.01.2025 09:57 Marihuana »

#7 - 10.01.2025 09:28

#8 - 10.01.2025 09:29
Ayrıca, Samael Asimov karakterinin hatalı emote kullanımından ceza almasını talep ediyorum. SS: https://hizliresim.com/fmv5g6m
Böyle saçma emoteler kötü rol ortamı oluşturuyor.

#9 - 10.01.2025 09:31
Ayrıca Alvin karakteri benle bu rolü yaşamadan önce alt karakterdi, illegal yapmaya devam etti. Ondan sonra şikayet yememek için ana karakterini bu karakter yaptı. Onunda gereği yapılırsa memnuniyet duyarım. Ne kadar kin gütmüşlerse.