Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21241 defa)

#420 - 27.07.2024 17:20
Bir zamanların samp efsanesi, simdi icin ticari kaygılarla ayakta tutulan platform

Vice icin her sey olmasi gerektigi gibi gitti. Kuruldu, büyüdü, prime donemini yasadi, meyvelerini yedi ve simdi durgun zamanlarını yasiyor. Belki bazi ilahi kisiliklerden cok daha affedici bir platform oldugu da soylenebilir. (beko, stance...)

Onca yıldan sonra 2019da acildiktan birkac gun sonra sunucuya ayak basmis biri olarak insana gercekten bir seyler katan bir platform oldugunu soyleyebilirim. Yalniz yazim kurallari degil, insan iliskilerinde de ne kadar garip, ilginc kisiliklerin var oldugunu en azindan anonim ve zararli olmayan bir yerde ogrenmis oluyorsunuz.

Ve takdir edilesi bir sey: insanlik disi her turlu dramadan kendisine camur atilmadigi surece uzak durup kendi isiyle ilgilenen sayili degil tek sunucu olmayi da ayriyeten basarmisti vice.

simdi zeppelin donemine geri donmek mumkun olsaydi...

İsmimi geçirdiğin için sana cevap verme hakkım doğdu zift kift.

V1'de arada girdiğim, 2019 yıllarında ise tamamen Vice'e dönük olduğum dönemlerde sen yine aynı bu şekilde periyodik bir şekilde Vice'e sallar (Birlik discordlarında hele hele yazdığın şeylerden bile bahsetmiyorum). Manifesto'nun yaptığı işlere laf edip yine oynamaya devam ettin. Manifesto yine senin bu sallamasyon yazılarına rağmen sunucuda barındırmaya devam etmesi. (büyüklüğü buradan belli). Şimdi bakıyorum da Vice'yi övüyorsun. Ahahahaha, dostum sen değişmişsin. Evet. Geçmişte emek verdiğim bu yerde hatalar yapmış olabilirim (kahpelik). Ama yine burada bulunup, yine Vice'de bir şeyler yapmaya çalışıyorsam. Demek ki kimsenin görmediği, su altından Vice'nin yararına bir şeyler yapmışımdır ki @Manifesto bu yüzden beni barındırıyordur.

Yüzüne bir kaç gerçeği söylemek istiyorum zift kift. Sürekli her şeyi biliyormuşsun gibi konuşuyor ama bir şeyden bir habersin dostum. Yaptığın tek şey başkalarının başardığı şeye sallayıp hiç bir şey yapamıyor olman. Vice'nin omurgasızları doğurduğunu söylüyorsun ama onlardan biriside sensin. Manifesto'nun ekibe aldığı kişilere sallayıp hiç bir şey yapamaman. Aksine onların yaptığı şaheseri övmen...

Spoiler: GösterGizle

Velhasıl kelam bu oyun bilgisayarı kapatınca bitiyor arkadaşlar, evet zamanında bizde yediğimiz kaba pisledik. Verdiğimiz emeği çöp ettik ama bir gençlik hatası diyip silip attık. @Manifesto 'nun bir ihtiyacı oldu koşa koşa gittik, yardıma ihtiyacı oldu kimse görmese de elimizden geleni yaptık. Siz Vice'yi bırakabilirsinz ama burada oluşan dostluklar, kardeşlikler ve abilikler sizi bırakmaz.
« Son Düzenleme: 27.07.2024 17:22 Stance »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#421 - 28.07.2024 11:45
Komik, bekodan sonra platformun en nezih üyesi bana kendisi gibi birisi olduğumu söylüyor. Bir yaşıma daha girdim.

Farkımız şu Stance, ben yediğim kaba pisletmem. Vice'a sallama işini geç, öyle bir şeyin olmamasından bir yana seninle 4 yıldır aynı seviyedeki gruplarda bulunmamaya bile özen göstermişimdir, hastalıklı ve garipsiniz. Ondan önce; bir kuruluş, platform, şirket eleştiri almadan hiçbir zaman gelişemez. Daha önce FM'e girdiğimde Rosato'nun da istediği, Manifesto'nun da her zaman vurguladığı şey fikir fazlalığı olurdu. Gerçi senin için bunu anlayacak bir durum yok, + = +. 4 yıldır herhangi bir şeyden rahatsızlığı dile getirmekten hiç çekinmedim, bazısının tüm sunucuyu etkileyecek girişimlere yol açtığı da oldu.(meslekleri ortadan kaldırma fikri) Seninle aynı olmadığımız için ben oynadığım platformun yöneticilerine patron, sahibem gözüyle bakmıyorum. Veya bir sunucudan diğerine geçince öbürüne saldırmaya şu ana kadar hiç başlamadım. Benim sunucunun forumundaki yazdıklarımı alıntılayıp daha yetkililer bile bana uyarı vermemişken "Manifestonun kadrosuna sallıyor" demen ayrı ironik. Gerçi bu dediğini gerçekten yaptığımda ticket yoluyla yapmıştım, 4 yıllık hesaba tam olarak senin için 2. ve son cezayı eklettim. Bak, söylediğini yapınca gerçekten de ceza alıyorum. Son olarak Manifestonun büyüklüğü, beni "sunucuya sallamama" rağmen tutmasından değil onlarca insanlık dışı çirkefliklere rağmen samp'ta hem seni hem de çoğu kişiyi süründürmemesinden geliyor. Yoksa senin veya benim Vice'dan yasaklanıp yasaklanmamamız kimseyi büyük yapmaz. Gerçi sen birkaç defa tükürdüğünü yaladığın için aşağılık kompleksin bu düşünceye yol açıyor.

Yıllardır zaten senin problemli olduğunu, ne yönetimde ne de oyuncu olarak yaptığın hiçbir işin düzgün kılınabilir tarafı olmadığını hem senin yüzüne hem de etrafımdakilere söylemekten çekinmiyorum. Zamanında FM'de senin düzenlediğin hotline'lara girmemeye özen gösteriyordum ki haklı olduğumu bana sürekli gösterdin, teşekkürler.

Ama yine burada bulunup, yine Vice'de bir şeyler yapmaya çalışıyorsam. Demek ki kimsenin görmediği, su altından Vice'nin yararına bir şeyler yapmışımdır ki @Manifesto bu yüzden beni barındırıyordur.

Çocuk masallarını bir kenara koy, buna kendin inanıyorsan elimde büyük boğaz köprüsü var. Pişman olup yaptıkların seni iyi insan yapmaz Stance.

Son olarak rahatlama hissiyle beraber çoğu yazımda yönetimden şikayetlerimi dile getirdiğim kısımlara bakacak olursan bazıları yazdığım dönemi bazıları önceki dönemi gösteriyor, hepsi senin olduğun dönemi işaret ediyor Stance. Yönetim hakkında ne yazdıysam, çoğul olarak konuştuğum ne varsa aslında tam olarak seni tarif etmeye çalışıyordum ki bir şeyler akıllarda çağrışsın diye. Zaten sunucudan çıkar çıkmaz başka sunucuya sığınıp Vice'a sallayan biri bunun için yeteri kadar olgunluğa sahip olamaz. Alıntılayıp altını çizdiğin yeri nasıl yönetime hakaret olarak algıladığın da ayrı bir IQ hesaplaması gerektiriyor. Düşünce tam olarak burada devreye giriyor işte, sana göre orada yönetime hakaret etmişim fakat 4 yıldır bunun kat ve katlarını yazmama rağmen beni Manifin banlamaması senin tabirinle herhalde gerçekten de büyük olduğunu gösterir. (veya olması gerekeni?)

Kısaca bana omurgasız demeden önce son 4 yılda ben ne yapmışım kendin ne yapmışsın dönüp bir bakacaksın, beni daha birkaç ortam dışında görmeden kafanda kurduğun düşüncelerle itham edersen daha çok insan ilişkilerinde sorun yaşarsın Stance. Kendini geliştirmeye bak, biz zaten bir değiliz.

Ve evet, bu platform tek tuşa basınca kapanıyor. Doğru tek sözün için tebrikler.

« Son Düzenleme: 28.07.2024 11:56 zift in kift »
Haha
3
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
NoVaseline, MustafaTps, allOnezOne,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#422 - 28.07.2024 19:02
Komik, bekodan sonra platformun en nezih üyesi bana kendisi gibi birisi olduğumu söylüyor. Bir yaşıma daha girdim.

Farkımız şu Stance, ben yediğim kaba pisletmem. Vice'a sallama işini geç, öyle bir şeyin olmamasından bir yana seninle 4 yıldır aynı seviyedeki gruplarda bulunmamaya bile özen göstermişimdir, hastalıklı ve garipsiniz. Ondan önce; bir kuruluş, platform, şirket eleştiri almadan hiçbir zaman gelişemez. Daha önce FM'e girdiğimde Rosato'nun da istediği, Manifesto'nun da her zaman vurguladığı şey fikir fazlalığı olurdu. Gerçi senin için bunu anlayacak bir durum yok, + = +. 4 yıldır herhangi bir şeyden rahatsızlığı dile getirmekten hiç çekinmedim, bazısının tüm sunucuyu etkileyecek girişimlere yol açtığı da oldu.(meslekleri ortadan kaldırma fikri) Seninle aynı olmadığımız için ben oynadığım platformun yöneticilerine patron, sahibem gözüyle bakmıyorum. Veya bir sunucudan diğerine geçince öbürüne saldırmaya şu ana kadar hiç başlamadım. Benim sunucunun forumundaki yazdıklarımı alıntılayıp daha yetkililer bile bana uyarı vermemişken "Manifestonun kadrosuna sallıyor" demen ayrı ironik. Gerçi bu dediğini gerçekten yaptığımda ticket yoluyla yapmıştım, 4 yıllık hesaba tam olarak senin için 2. ve son cezayı eklettim. Bak, söylediğini yapınca gerçekten de ceza alıyorum. Son olarak Manifestonun büyüklüğü, beni "sunucuya sallamama" rağmen tutmasından değil onlarca insanlık dışı çirkefliklere rağmen samp'ta hem seni hem de çoğu kişiyi süründürmemesinden geliyor. Yoksa senin veya benim Vice'dan yasaklanıp yasaklanmamamız kimseyi büyük yapmaz. Gerçi sen birkaç defa tükürdüğünü yaladığın için aşağılık kompleksin bu düşünceye yol açıyor.

Yıllardır zaten senin problemli olduğunu, ne yönetimde ne de oyuncu olarak yaptığın hiçbir işin düzgün kılınabilir tarafı olmadığını hem senin yüzüne hem de etrafımdakilere söylemekten çekinmiyorum. Zamanında FM'de senin düzenlediğin hotline'lara girmemeye özen gösteriyordum ki haklı olduğumu bana sürekli gösterdin, teşekkürler.

Ama yine burada bulunup, yine Vice'de bir şeyler yapmaya çalışıyorsam. Demek ki kimsenin görmediği, su altından Vice'nin yararına bir şeyler yapmışımdır ki @Manifesto bu yüzden beni barındırıyordur.

Çocuk masallarını bir kenara koy, buna kendin inanıyorsan elimde büyük boğaz köprüsü var. Pişman olup yaptıkların seni iyi insan yapmaz Stance.

Son olarak rahatlama hissiyle beraber çoğu yazımda yönetimden şikayetlerimi dile getirdiğim kısımlara bakacak olursan bazıları yazdığım dönemi bazıları önceki dönemi gösteriyor, hepsi senin olduğun dönemi işaret ediyor Stance. Yönetim hakkında ne yazdıysam, çoğul olarak konuştuğum ne varsa aslında tam olarak seni tarif etmeye çalışıyordum ki bir şeyler akıllarda çağrışsın diye. Zaten sunucudan çıkar çıkmaz başka sunucuya sığınıp Vice'a sallayan biri bunun için yeteri kadar olgunluğa sahip olamaz. Alıntılayıp altını çizdiğin yeri nasıl yönetime hakaret olarak algıladığın da ayrı bir IQ hesaplaması gerektiriyor. Düşünce tam olarak burada devreye giriyor işte, sana göre orada yönetime hakaret etmişim fakat 4 yıldır bunun kat ve katlarını yazmama rağmen beni Manifin banlamaması senin tabirinle herhalde gerçekten de büyük olduğunu gösterir. (veya olması gerekeni?)

Kısaca bana omurgasız demeden önce son 4 yılda ben ne yapmışım kendin ne yapmışsın dönüp bir bakacaksın, beni daha birkaç ortam dışında görmeden kafanda kurduğun düşüncelerle itham edersen daha çok insan ilişkilerinde sorun yaşarsın Stance. Kendini geliştirmeye bak, biz zaten bir değiliz.

Ve evet, bu platform tek tuşa basınca kapanıyor. Doğru tek sözün için tebrikler.

Dostum yazdığın uzun kelimeler dolu yazıyı okumadım, sadece özel olarak değindiğin bir kaç yeri okuyup geçtim.
Sürekli sunucuyu eleştirdiğin yazılar ve dünya gündeminden bahsettiğin yazılar harici başka bir vasfın olduğunu düşünmüyorum. Son 4 yılda sunucuda yaptığım iyi şeylerden dolayı Stance ismi ortaya çıktı. Sevilmiyor olabilirim ama sevilmiyor olmayı seviyorum. Çünkü en başarılı insan sevilmeyen insandır.

Benim dönemimde yaptığım hotlinelere katılmamaya özen gösterdiğinden bahsetmişsin ama üzgünüm dostum o hotlineler FM'nin bir araya gelip düşünüp taşınıp oluşturduğu hotlineler olup hepsinin de Manifesto'nun onayı olduğunu bilmeni isterim. Bu da demek oluyor ki sen FM'nin yaptığı hiç bir şeyi beğenmiyordun.

Her şeyi geçiyorum, benim düşüncem tek vasfının sağa sola sallayıp kendinin hiç bir şey yapamıyor olman. Sürekli insanları eleştiriyorsun, kendi ıq'nü düşürmemek için girmediğin ortamlardan bahsediyorsun ama dostum senin bir ıq'n yok ki o ortamlara giresin. Yaptığın tek şey sunucuya girmeden, insanların yaptığı rolleri görmeden, onları tanımadan boş boş eleştirmen. Senin ile sunucuya başlayanlar 60 level olup ban yedi tekrar 60 level oldu ama sen halen daha 27 levelsin.

ekstre: Geçtiğim ve oynadığım her hangi bir sunucuda Vice'yi kötülemedim. İsmini dahi ağzıma almadım. Ben sen miyim? Bunu kanıtlayamazsın anca fake ekran görüntüleri yaparsın. O da hiç bir şeyi kanıtlamaz. Vice'yi seviyorum, çünkü en prime dönemimi burada yaşadım, en çok arkadaş ve abi dediğim kişiler burada oldu.

Beni sevmeni istemiyorum, aksine beni eleştirmeni istiyorum, bana kötü hard yorumlar at ki mutlu olayım, olduğum yerde kahkahalar atayım.

Dediğim gibi bu oyun bilgisayarın tuşunu kapatınca bitiyor, o yüzden kapat o tuşu da yok olup gitmelisin. Bai.  :vays: :nays: :sampanya:
« Son Düzenleme: 28.07.2024 19:04 Stance »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#423 - 28.07.2024 21:02
anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Her şeyi geçiyorum, benim düşüncem tek vasfının sağa sola sallayıp kendinin hiç bir şey yapamıyor olman. Sürekli insanları eleştiriyorsun, kendi ıq'nü düşürmemek için girmediğin ortamlardan bahsediyorsun ama dostum senin bir ıq'n yok ki o ortamlara giresin. Yaptığın tek şey sunucuya girmeden, insanların yaptığı rolleri görmeden, onları tanımadan boş boş eleştirmen. Senin ile sunucuya başlayanlar 60 level olup ban yedi tekrar 60 level oldu ama sen halen daha 27 levelsin.

Beni sevmeni istemiyorum, aksine beni eleştirmeni istiyorum, bana kötü hard yorumlar at ki mutlu olayım, olduğum yerde kahkahalar atayım.

Dediğim gibi bu oyun bilgisayarın tuşunu kapatınca bitiyor, o yüzden kapat o tuşu da yok olup gitmelisin. Bai.  :vays: :nays: :sampanya:

belki ViceV'de tekrar görüşürüz notorious.
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stance,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#424 - 28.07.2024 22:57
hoşgeldin drama bebek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#425 - 29.07.2024 19:58
Zamanında pandemi döneminde bayağı zevk alarak oynadım. Çok kez ara verip tekrar başladığım oldu.
Ya iş güç ya askerlik ya kpss ya da başka sebeplerden dolayı. Son 2 karakterim de PD'deydi onlardan da zevk aldım eskisi kadar olmasa da.
Ama fazla giremiyordum + yaş iş güç vesaire gereği mi başka sebepler mi nedendir bilmem, beni artık sarmıyor. Sanırım yeterince doydum.

Ticari konusuna gelecek olursak, Manifesto marketten o parayı kazanamazsa sunucuya bu kadar masraf yapamaz. Zaten yönetim ekibi de gönüllülerden oluşmakta.
Vice Roleplay adı üzerinde bir sunucu. Demir çelik veya herhangi bir fabrika gibi para basma merkezi değil. Sunucu'ya saldırılar hostingler markalaşma vergiler
vesaire bayağı masraflı bir iş.  Bir şekilde sunucuyu devam ettirmek için masrafı çıkartması lazım.

Vice Roleplay Manifesto'nun dediği gibi ahım şahım olağanüstü bir yer değil. Fakat üç-beş kişinin kanzileri ile oluşturduğu, verilerinizin sağa sola satılacağı bir sunucu da değil.

Torpil muhabbetine gelecek olursak, göz içine soka soka kankilerinin birliğine silahları araçları verme v.b. muhabbeti yoktur fakat,
benim şahsi görüşüm illa ki bazı noktalarda torpil vesaire vardır. Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşıyoruz ve torpil ufak ta olsa her zaman olur.
Var mı yok mu bilmiyorum, fakat Türkiye'de yaşıyoruz ve en kurumsal firmada bile ufak tefek torpiller vardır.

İllegal konusuna gelecek olursak, Samp'ın ana kemiği DM'dir, her ne kadar reddetsek te bu bir gerçektir. Fakat illegali aşırı baskılamak, deagle'nin 1m başka silahın
500k vesaire olması vesairenin kötü olduğu gibi, sokakta herkesin MTA serveri gibi veya, Sobeit Roleplay gibi zırhlı infernuslarla gezip sürekli Drive By atması gibi gerçek dışı roller de olmamalı.
Şahsi düşüncem sokağın ortasında bir illegal birliğin 6-7 araçlık konvoy kurup AK47'ler ile sanki bir Piyade Bölüğü gibi sıraya girmesi vesaire de mantıksız
geliyor bana. Las Colinas'ta buna benzer hareket yapıyorlardı ve olaydan alakasız yoldan geçen polis aracına sıktıkları için DM sebepli cezalandırıldılar.
İllegal noktasında her ne kadar şikayetçi olsak ta, biraz da bizim Türk Samp kitlesinden kaynaklı sorun bence.

Toksiklik derseniz Samp'ın başka gerçeği, 2020 civarı seslide DM atarken "Aaa buna sıkalım bu bana 4 yıl önce Rina'da sıkmıştı forum adından tanıdım" diyene de
denk geldim. Adamın işi gücü yok milyar yıl önce kendisine bir oyunda sıktı diye o adamın ismini ezberlemiş  :D  :D  :D

Sunucunun "birebir Los Angeles'i kopyalayan sunucu" gibi aşırı spontante olmaması, Hotline'lar vesaire olması, bazı çeşitli rollere vesaire izin verilmesi iyi.
Veya Vendetta'daki gibi gereğinden fazla sertlik, 5 dolar gişe parası ödemediği için karakter yasaklanması gibi durumlar da yok.

Fakat son zamanlarda Hotline eksik ve bence Vice'i Vice yapan senaryosu ve Hotline etkinlikleri dir.

Ayrıca bir daha pandemi olmadığı sürece ve herkes evlerine kapanmadığı sürece bu sunucu +600 oyuncu gibi zirve göremez. Samp'ın son ve altın zirvesi pandemi
dönemiydi bitti.

Zamanında eğlenerek oynadım. Artık iş güç yaş v.b. sebepli veya canım istemediği için mi bilmem, girmiyorum, arada foruma bakıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#426 - 30.07.2024 21:22
jail süreleri hariç harika  ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#427 - 17.08.2024 18:37
iş, okul, askerlik ve diğer sebeplerden ötürü aylarca, yıllarca oyuna girmezsin ama forumuna mutlaka girersin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#428 - 23.08.2024 18:03
iş, okul, askerlik ve diğer sebeplerden ötürü aylarca, yıllarca oyuna girmezsin ama forumuna mutlaka girersin.
Bunu yapanlar girse sunucu bin kişiyi geçer de, milletin işi gücü var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#429 - 25.08.2024 20:11
Vice'ın gerçek oyuncuları büyüdü ve aile kurdu. Bu yüzden +750'den +300'lere geriledi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok