Konu: Damien Lewis - Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 212 defa)

#0 - 07.12.2021 14:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damien Lewis - @Craleone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @meriawam

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  b bölme, 3 defa rk, türkçe terim, nonrp, trolling, ortak nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın bu yaptığı bir kerelik bir şey değil. Beşten fazla bölgemize gelerek birlikteki insanları trollemeye ve rollerini bölüyor. Artık yasaklanmasını istiyoruz. Arkadaşın bir tane jaili yok 5 tane jaili var. "Hepsi de trolling yaptığı için."

« Son Düzenleme: 07.12.2021 14:45 akaRyu »

#1 - 07.12.2021 14:44
Merhaba iyi günler, olayı en başından anlatıcam. Şikayeti açtığımız şahıs eski karakteri ile bizim birliğimizde yer alıyordu.
Idlewood birliğinin mahallesine gidip sürekli olarak ikaz etmeme rağmen (OOC kinli olduğunu düşünüyorum) gidip, orada ki oyunculara sataştığı için kendisini çok fazla uyarmama rağmen sürekli olarak aynı hareketleri sergiledi. Birlikten kendisini attım, kendisine çeki düzen vermesini söyledim. O vakte kadar birlikte yer almanı istemiyorum diyerek kendisini uzaklaştırdım. (Kişinin ceza kayıtlarına bakılabilir, şikayetlerde sürekli olarak eski karakteri ile ceza aldığı görülebilir.)
Şahıs NC atıp zenci bir karaktere geçti, OOC olarak bize kin büttüğünü düşündüm. Gelip başlarda troll roller sergiledi, aldırış etmeden raporladım. Trollden ceza yedi, ertesi gün tekrar geldi. Bu kez yine aynı rolleri sergiledi ve onu uyarmama rağmen, bunu sürdürdü. Bu kez hem RK hem troll'den jail yedi.
Bugün yine geldi ve artık tahammül seviyem bitmiş durumda. Biz böyle insanlar yüzünden rol zevkimizin bozulmasından gerçekten sıkıldık.
Kişinin yaptığı ihlalleri alt alta dizicem, yasaklanmasını istiyoruz. Bu rollerini tüm birliğe sergiliyor.

Aldığı cezalar.
Spoiler: GösterGizle

Kişi burada Rk'ya düştükten sonra verdiği emoteleri iyi okuyun, b böldü, troll emoteler kullandı, devamı da sonrasında.

Troll emotelerinden sonra kalkıp ilk Rk'sını Diego karakterine yapıyor.

Verdiği Emoteleri görüyorsunuz, Anasını tekme tokat döverek s...r

PM üzerinden yazdığım şeylere dönüşü, ortak nezaket.

Artık gerçekten yasaklanmalı, iki trollü de bizim mahallemizde sergiledi. Sebebini yukarıda anlattım. Discord üzerinden de birlik üyelerine ettiği küfürler var, discord kanıtları geçersiz olduğu için atmıyorum.
Yaptığı ihlaller ortada, geçmişi ortada. Kişinin yasaklanmasını talep ediyoruz.
Ceza kayıtlarının tarihlerine bakılırsa, şahıs her gün aralıklı olarak jail yemiş, Jail süresi bittikten sonra yine Jail yemiş.  Tüm cezaları arka arkaya günler arasında bile bir fark yok, hapse giriyor, çıkıyor. Ertesi gün tekrar hapse giriyor.
Böyle oyuncuların platformda bulunmaması lazım, birlik olarak herkesin canını sıkıyor. Tek kişiye de değil, sosisli rolü yapan adamın bile yanına gelip küfür ederek yaklaştığına şahidim. Yediği Jailleri de adminlere bizzat ben raporladım, danışılabilir. Yediği tüm jailler El Corona'da yaptığı roller üzerindendi.
Yaptığı ihlallerden sonra birlikten attığımız için böyle roller sergiliyor. Tarafımızdan başka bir yazı gelmeyecek, şikayetin sonuçlanmasını bekleyeceğiz.
« Son Düzenleme: 07.12.2021 15:02 meriawam »

#2 - 07.12.2021 15:05
Şikayet ile alakam yok ama Damien Lewis karakterine bu günlerde oldukça fazla şikayet açılıyor, yetkililer verilebilen cezanın en yükseğini verebilirse çok mutlu oluruz.   :manifdog

#3 - 07.12.2021 16:29
Olayın devamı, üzerinden 1 saat geçmeden aynı hareketlerine devam ediyor.
« Son Düzenleme: 07.12.2021 16:41 CnrSrl1 »

#4 - 07.12.2021 16:40
Selam, arkadaş devam ediyor. Tüm birlik üyelerinin üzerinden arabası ile geçti, beni de ezerek düşürdü.

Sonunda admin bir Jail daha attı, devam ettikten sonra discorduma gelen mesaj.

Beni geçti, artık allah, şehit, katmadığı şey kalmadı? Ne kadar daha bu oyuncuyu çekeceğiz, yediği 3. trol Jaili, üç gün içinde her gün yedi. Hala daha devam ediyor.
Oyun zevkim kalmadı ya yasaklansın artık.

#5 - 07.12.2021 16:41
Arkadaşın karakteri de zenci, beyaz skin almış gerçekten muazzam ya.  :D
?
« Son Düzenleme: 07.12.2021 17:03 meriawam »

#6 - 07.12.2021 17:42
Bu tarz durumlar/oyuncular artık mide bulandırıcı bir hal aldı. Yasaklanmasını istiyoruz.

#7 - 07.12.2021 19:05
Selam, arkadaş devam ediyor. Tüm birlik üyelerinin üzerinden arabası ile geçti, beni de ezerek düşürdü.

Sonunda admin bir Jail daha attı, devam ettikten sonra discorduma gelen mesaj.

Beni geçti, artık allah, şehit, katmadığı şey kalmadı? Ne kadar daha bu oyuncuyu çekeceğiz, yediği 3. trol Jaili, üç gün içinde her gün yedi. Hala daha devam ediyor.
Oyun zevkim kalmadı ya yasaklansın artık.
Şikayetle alakam yok fakat şehitlerimize küfür etmek çok kötü bir şey kemikleri sızlıyor derhal bu oyunucunun platformdan yasaklanması affedilmemesi lazım. O adamlar kendisine küfür edilsin diye kendilerini siper etmiyorlar. Şikayetle alakam olmadığı halde forum cezası alabilirim razıyım. Ama bu Şehitlerimize hakaret eden varlığın platformda bulunmaması Gerekiyor.

#8 - 07.12.2021 21:59
Merhabalar, şikayet incelendi.

Damien_Lewis karakteri yasaklandı.