Merhaba iyi günler, olayı en başından anlatıcam. Şikayeti açtığımız şahıs eski karakteri ile bizim birliğimizde yer alıyordu.
Idlewood birliğinin mahallesine gidip sürekli olarak ikaz etmeme rağmen (OOC kinli olduğunu düşünüyorum) gidip, orada ki oyunculara sataştığı için kendisini çok fazla uyarmama rağmen sürekli olarak aynı hareketleri sergiledi. Birlikten kendisini attım, kendisine çeki düzen vermesini söyledim. O vakte kadar birlikte yer almanı istemiyorum diyerek kendisini uzaklaştırdım. (Kişinin ceza kayıtlarına bakılabilir, şikayetlerde sürekli olarak eski karakteri ile ceza aldığı görülebilir.)
Şahıs NC atıp zenci bir karaktere geçti, OOC olarak bize kin büttüğünü düşündüm. Gelip başlarda troll roller sergiledi, aldırış etmeden raporladım. Trollden ceza yedi, ertesi gün tekrar geldi. Bu kez yine aynı rolleri sergiledi ve onu uyarmama rağmen, bunu sürdürdü. Bu kez hem RK hem troll'den jail yedi.
Bugün yine geldi ve artık tahammül seviyem bitmiş durumda. Biz böyle insanlar yüzünden rol zevkimizin bozulmasından gerçekten sıkıldık.
Kişinin yaptığı ihlalleri alt alta dizicem, yasaklanmasını istiyoruz. Bu rollerini tüm birliğe sergiliyor.
Aldığı cezalar.Kişi burada Rk'ya düştükten sonra verdiği emoteleri iyi okuyun, b böldü, troll emoteler kullandı, devamı da sonrasında.Troll emotelerinden sonra kalkıp ilk Rk'sını Diego karakterine yapıyor.Verdiği Emoteleri görüyorsunuz, Anasını tekme tokat döverek s...rPM üzerinden yazdığım şeylere dönüşü, ortak nezaket.Artık gerçekten yasaklanmalı, iki trollü de bizim mahallemizde sergiledi. Sebebini yukarıda anlattım. Discord üzerinden de birlik üyelerine ettiği küfürler var, discord kanıtları geçersiz olduğu için atmıyorum.
Yaptığı ihlaller ortada, geçmişi ortada. Kişinin yasaklanmasını talep ediyoruz.
Ceza kayıtlarının tarihlerine bakılırsa, şahıs her gün aralıklı olarak jail yemiş, Jail süresi bittikten sonra yine Jail yemiş. Tüm cezaları arka arkaya günler arasında bile bir fark yok, hapse giriyor, çıkıyor. Ertesi gün tekrar hapse giriyor.
Böyle oyuncuların platformda bulunmaması lazım, birlik olarak herkesin canını sıkıyor. Tek kişiye de değil, sosisli rolü yapan adamın bile yanına gelip küfür ederek yaklaştığına şahidim. Yediği Jailleri de adminlere bizzat ben raporladım, danışılabilir. Yediği tüm jailler El Corona'da yaptığı roller üzerindendi.
Yaptığı ihlallerden sonra birlikten attığımız için böyle roller sergiliyor. Tarafımızdan başka bir yazı gelmeyecek, şikayetin sonuçlanmasını bekleyeceğiz.