Selamlar, Öncelikle dediğim gibi oraya uyuşturucu almaya gittim, kanıt;
ileride kavga vardı, bir izleyeyim dedim ve hafifçe yaklaştım, Tigran ve Fyodor arkadaşımı gördüm, Tigran'ı ic olarak tanıyorum ve benim dostum ve dost birliğiz, Fyodor'a saldırıyorlardı, Durun falan dedim amacım orada sıkmak değildi olayı anlamaktı, Tigran'a doğru eğildim, İyimisin falan diye sordum, Kavga devam ederken tam ayrılacaken oradan Hank_Blevins @babako adlı arkadaşımız emotesiz vurdu, Belki misscliktir dedim, birden fazla vurmaya başlayınca ard, ardına bende ona yumrukla karşılık verdim, İstesem silah çekebilirdim ama hemen silahıma sarılmadım @Weasel_Beach @warg7 @suspectre olayı gördüler
İlk vuranlar kendileri, hasar loglarına bakarsanız göreceksiniz, sonrasında ise bir baktım üç kişi bana saldırıyor,Durun dememe rağmen durmadılar ve Dayak yiyeceğimi anlayınca silahımı çektim ve ateşledim, Orada saldıran sizlerdiniz ve üç kişi saldırdınız ve ben kendimi korudum gayet normal, size sıkma veya dm amacım olsa Hank arkadaşımız yumruk attığı gibi silah çekerdim farkettiyseniz Hank kaçtı ve onu düşürmedim sadece ikinizi düşürdüm ve oradan uzaklaştım. Dediğim gibi hasar loglarında ilk onların vurduğu gözükecektir. Tigran arkadaşım yerdeyken olayı anlamaya çalışıyordum, size zararım yoktu ve saldırdınız bende kendimi korudum.
Öncelikle bu size karşı ilk ve son yanıtım. Çok fazla yalan, yanlış şey bulunduğu için bunu yazma gereksinimi buldum.
"Emotesiz vurdu" diye bir olay yok, çünkü ortada bir brawl rolü var ve emoteler çoktan verilmiş, aktif bir kavgada bulunuyoruz. Kavga bölgesine gelmeniz bu riski almanız demek oluyor. Hiç bir yetkilinin hasar loglarına bakmasına gerek yok çünkü zaten biz bölgede olduğun, yardıma geldiğini düşünerek sana saldırıyoruz, arkadaşın olduğunu kendin de itiraf ediyorsun. Sana
üç kişi saldırmadı sadece Hank vurdu, ardından ben koştum. Ayrıca eğer hasar loglarına bakılacak olursa, ki bakılacağını sanmıyorum bu senin zararına olurdu. Çünkü kavgada üçüncü bir kişi yok, Rolando karakteri fotoğraflarda görüldüğü gibi arkadan sadece motoruna
YÜRÜYOR. Belki senin kendini koruma amaçlı bana sıkman kendini korumana girebilirdi fakat dönüp yürüyen adama (ilk fotoğrafta rolando yürüyor, canı full, aynı şekilde ikinci fotoğraf rolandoya leo ateş açıyor, rolandonun canı full, aynı yörüngede, üçüncü fotoğrafta iste rolando düşmüş, aynı bölgede yıkılmış halde) sıkman tamamen bir DM. Ayrıca brawl ile karşılık vermen de kabul edilebilirdi. Orada yumrukların ile tüm birlik üyelerini düşürsen bile kural ihlali sayılmazdı, çünkü kavga bölgesinde sözde "izlemek" için geliyorsun fakat kavga bölgesinin tam içindesin. Eğer hasar loglarına(böyle bir şey varsa) bakılacaksa da net bir şekilde kendisine vurulan 2 kişi olduğunu göreceksiniz. Bu durumda kendisi yalan söylemiş oluyor, cezası katlanıyor.
EK: Ayrıca çıkartıp havaya ateş açsaydın, sana vurmamız Fear-RP ihlaline girerdi. Kendini koruman için havaya ateş açman da kabul edilebilirdi. Fakat sen sana dokunmamış bir adama bile ateş açıp ortaya bir ihlal yaratıyorsun.
EK: Bu oyun hep win-winden ibaret değil. Dayak yiyeceğimi anlayınca silah çektim diyorsun, bazen sadece dayak yemen gerekir dostum. Hep sen vurup foruma "hallettim bunları" yazacak değilsin. Ki bu şekilde bir çok ss görebiliyoruz forum iletilerinde.
BÜYÜK EK:
@Dmitri 'nin eklediği kanıtta da görüldüğü gibi "Bkz :
https://hizliresim.com/GMtPon" arkadaşımız eğlence işin dm arıyor. gün ve saate dikkat ederseniz bizi vurmadan öncesi. çok geçmeden gelip bizi vuruyor.