Konu: [08.07.2021 - Vice_Roleplay] Fear-RP İhlali, Ortak Nezaket, Mixing, YKİ  (Okunma sayısı 427 defa)

#10 - 09.07.2021 00:28
İspanyolca konuştuğunuz zaman bile bu belli dostum, orada direk bize düşman kesilmişsiniz.
Yok sabah onları dövdüm vs, vs, Bizi çağırma sebebiniz zaten belliydi, bunu kasıtlı yaptınız.
Kendi aranızda rol çıkartacaksınız, sonra bizi kullanacaksınız. Bir mafyanın hiç bir zaman bir çete ile veya bir kaç genç grubu ile işi olmaz, burası türkiye mafyası değil dostum, anlamanda fayda var.

Ben senin dostun değilim. Ayrıca ben gencim istediğime atar gider yaparım, sonra o adamlar gelip bana hesap soramazlar diye bir şey yok birader. IG olarak üçtür senin ve yanında takılan çocuklar karşıma çıkıyor. Bunun hesabını sana sorarım, anlatmanı isterim elbette.

Vice RP yönetim ekibi hala böyle devam edecekse, bunlar cezasın kalacak ise ben bu oyunu bırakacağım çok samimi söylüyorum, cidden burama kadar geldi.
Bırak o zaman kardeş ne diyelim? Canlı yayında yönetime ettiğiniz küfürlerin videosunu tam alırken videoyu gizlediniz. Sen neyden bahsediyorsun şaka mısın? Senin sunucuya ve insanlara karşı tutumun farklı çık biraz sokağa insanlarla sosyalleş inan bana bu sinir seviyen düşecektir. Fakat bu tavırlarını ve küfürlerini yaşına vermeyeceğim inan bana.

Bundan daha önceki bir birlikte bu sebeplerden kapandı, neden cünkü bir motor çetesine koskoca mafya oluşumları kafa tutuyor.
Allah aşkına bir motor çetesi bir mafyaya kafa tutabilir mi?
Çağırıyorsunuz, mafya olduğunuzu söylemiyorsunuz, miami tarzı giyinmişsiniz, biz sizin mafia olduğunuzu anlayamayız.

Biz siz dostça çağırdığınız için geliyoruz, siz iki üç zevk çıkartın diye değil.

Kardeş sen laftan anlamıyor musun? Realistik düşün biraz. Kocaman bir eve geliyorsun kapı önünde bir sürü adam var. Kanarya sevenler derneğine geldiğini falan mı sanıyorsun? Şaka mısınız? Adamlar emote bile veriyor silahını düzeltir vs. diye.

Roleplay bu, sen yolda yürürken durduk yere önünü kesip şu eve geliceksin, gelmez isen ölürsün falan mı diyorlar? Adı üstünde Roleplay, istediğin gibi karakter canlandırırsın, gerçek hayattan esinlenirsin.
Yaptığınız roller çok saçma, sinirlenmemiz bile çok normal.Bizi kışkırttığınız bariz ortada.
Kimse sana eve geleceksin gelmezsen ölürsün demedi. OOC yalan söyleme, gelmezseniz patronum sinirlenebilir dediler.
Şimdi müsade edersen yayında bana küfür eden arkadaşın beni discorddan eklemiş ve telefon numarasını atıp konuşmak istediğini belirtmiş. Onun derdini dinleyeceğim.

#11 - 09.07.2021 00:33
Hammarskjold adına şahitliğimi onaylıyorum.

#12 - 09.07.2021 01:05
Yönetim ekibini galiba şey zannetiniz robot adamların bir hayatı var büyük güncelleme yaklaşıyor. Onların sorunları var. Adamlar gecenin 4-5'inde çalışıyor sunucu için sırf insanlar memnun olsun diye şikayet edilen karakterlerin haddi hesabı yok adamlar hangisine yetişecek? Realist bakın olaya.

#13 - 09.07.2021 01:16
Öncelikle yayın sürecinde attığım küfürlerin hiç bir şekilde savunmasının olmadığını belirterek özür diliyorum. @Hammarskjold - Yiğit abi ile OOC şekilde konuşup, uzlaştık. Konuyu şikayetleri geri çekme konusunda kararlaştırdık.

#14 - 09.07.2021 01:17
Rol içerisinde ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu olmuş, arkadaşların birliği ile geçmişte sorun yaşamıştık birlik lideri arkadaşımız bunlardan haberdar değildi. Rolün potansiyel gidişatını anlatınca anladı. Diğer tarafına gelirsek, bir açıklaması yok fakat anlık sinirle hareket edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi adıma problemin kalmadığını söyleyerek şikayetimi geri çekiyorum.

#15 - 09.07.2021 02:07
@Hammarskjold Vice Ekibinde bulunan bir yetkili. Ona hakaret, küfür edilmesi Vice Ekibine edilmiş sayılır. Yayınlarınızda veyahut başka ortamlarda üslubunuza dikkat edin, ufak bir rol hatası (size göre hata) oldu diye karşı tarafı aşağılamak doğru bir davranış değil. @emircelik Davranışlarınızı ve üslubunuzu gözden geçirin, şikayet geri çekilmiş olsa da bu olayı uyarı gibi görün.  Şikayet kapatıldıı.