Olaya şahidim ve bir kaç şey ekleyeceğim, izninizle...
Yapılan yayında kullanılan cümleler, farklı sunucunun ismini vererek "şuranın oyuncuları/buranın oyuncuları" gibi ithamların ardından yetmiyor gibi, "yayını izliyorsan bana ulaş, sana rol dersi vereceğim" sözleri de oldukça rahatsız ediciydi. Sonuçta VICE oyuncularının izleyeceği bir yayın yapıyorsun ve "ROLEPLAY" kavramını bir türlü oturtamadığın için "krdşm yyındıyız, sese grblrz" mantığıyla hareket edip, benim ve birlik arkadaşlarımın ailevi değerlerine küfür ediyorsun. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Yaptığın(yapmadığın) saçma rolden sonra yayında senin de sinirlendiğin gibi, ben de sinirleniyorum ve bu durumda "/me UZI model silahını belinden çeker, ateşlemez", "/do Dalga mı geçiyorsun sen?" gibi ihlal barındıran hareketlerde bulunuyorum. Burada yaptığım ihlali savunmayacağım, eğer gerekiyorsa ceza alırım. Ne olursa olsun VICE oyuncularının olduğu bir yayın açıyorsan(tahmin edeceğin üzere o yayını izliyorum), kimseye hakaret etmeyeceksin arkadaşım.
Burada ben sinirlenirim, senin gibi oyuna yansıtıp trollemedim, yine de vaktimi verdiğim bir oyunda, zevk almak istiyorken beni rahatsız edeceksen, yayınında küfür edeceksen verdiğim /do, /me emote'ları ile benim rolümü de sorgulamamalısın.
Küçük dağları ben yarattım edasıyla /pm'leşiyorsun, bana da ihlalde bulundun ve yayınında "Bu Vaylamb bana bıravıl addı " demek yerine, yaptığın ihlali bir düşün.
Gönderdiğin PM'lerin SS'leri mevcut. Yüksekten uçtuğun buradan belli oluyor.
"kardeşim yayını izliyorsan bana ulaş, sana rol dersi vereceğim" diyen şahıs için de, ben kimsenin kardeşi değilim. Buraya belli kuralları çiğnemeden rahat rahat oyun oynayayım diye giriyorum, sizin hayatınızı verip vakitlerinizi umursamazca öldürdüğünüz gibi oynamıyorum. Kimsenin "şunun şuyu" olduğunu bilmiyorsunuz. Tek yaptığınız oturduğunuz yerden küfür etmek, buna son verin.
Birliğimizin konseptini kıskanıyorlar diyorsun.
Oluşum tanıtımında "başarılar" yazan kullanıcılara "teşekkür ederim" demek yerine, güzel olabilecek kültürünüzü düzgünce aktarabilirseniz, konseptinizi biz kıskanmak yerine takdir bile ederiz.
Yayınlarında "düt düt kanka" diyerek rol yapan bir kimse, tutup da "konseptimizi kıskanıyorlar" dememeli ve kimsenin rolüne karışmamalı. Ben böyle rol yapıyorum, 37 seviyeyim ve bir çok oyuncu rollerimi/rollerimizi beğeniyor, bir kez olsun rol bakımından şikayet dahi almadık.