Konu: [08.07.2021 - Vice_Roleplay] Fear-RP İhlali, Ortak Nezaket, Mixing, YKİ  (Okunma sayısı 415 defa)

#0 - 08.07.2021 22:59
Kilit&Arşiv
« Son Düzenleme: 09.07.2021 01:17 Hammarskjold »

#1 - 08.07.2021 23:02
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.07.2021 23:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 08.07.2021 23:13
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 08.07.2021 23:18
Hammarskjöld adına şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 08.07.2021 23:29
Olaya şahidim ve bir kaç şey ekleyeceğim, izninizle...

Yapılan yayında kullanılan cümleler, farklı sunucunun ismini vererek "şuranın oyuncuları/buranın oyuncuları" gibi ithamların ardından yetmiyor gibi, "yayını izliyorsan bana ulaş, sana rol dersi vereceğim" sözleri de oldukça rahatsız ediciydi. Sonuçta VICE oyuncularının izleyeceği bir yayın yapıyorsun ve "ROLEPLAY" kavramını bir türlü oturtamadığın için "krdşm yyındıyız, sese grblrz" mantığıyla hareket edip, benim ve birlik arkadaşlarımın ailevi değerlerine küfür ediyorsun. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Yaptığın(yapmadığın) saçma rolden sonra yayında senin de sinirlendiğin gibi, ben de sinirleniyorum ve bu durumda "/me UZI model silahını belinden çeker, ateşlemez", "/do Dalga mı geçiyorsun sen?" gibi ihlal barındıran hareketlerde bulunuyorum. Burada yaptığım ihlali savunmayacağım, eğer gerekiyorsa ceza alırım. Ne olursa olsun VICE oyuncularının olduğu bir yayın açıyorsan(tahmin edeceğin üzere o yayını izliyorum), kimseye hakaret etmeyeceksin arkadaşım.

Burada ben sinirlenirim, senin gibi oyuna yansıtıp trollemedim, yine de vaktimi verdiğim bir oyunda, zevk almak istiyorken beni rahatsız edeceksen, yayınında küfür edeceksen verdiğim /do, /me emote'ları ile benim rolümü de sorgulamamalısın.

Küçük dağları ben yarattım edasıyla /pm'leşiyorsun, bana da ihlalde bulundun ve yayınında "Bu Vaylamb bana bıravıl addı " demek yerine, yaptığın ihlali bir düşün.
Gönderdiğin PM'lerin SS'leri mevcut. Yüksekten uçtuğun buradan belli oluyor.

"kardeşim yayını izliyorsan bana ulaş, sana rol dersi vereceğim" diyen şahıs için de, ben kimsenin kardeşi değilim. Buraya belli kuralları çiğnemeden rahat rahat oyun oynayayım diye giriyorum, sizin hayatınızı verip vakitlerinizi umursamazca öldürdüğünüz gibi oynamıyorum. Kimsenin "şunun şuyu" olduğunu bilmiyorsunuz. Tek yaptığınız oturduğunuz yerden küfür etmek, buna son verin.

Birliğimizin konseptini kıskanıyorlar diyorsun.
Oluşum tanıtımında "başarılar" yazan kullanıcılara "teşekkür ederim" demek yerine, güzel olabilecek kültürünüzü düzgünce aktarabilirseniz, konseptinizi biz kıskanmak yerine takdir bile ederiz.

Yayınlarında "düt düt kanka" diyerek rol yapan bir kimse, tutup da "konseptimizi kıskanıyorlar" dememeli ve kimsenin rolüne karışmamalı. Ben böyle rol yapıyorum, 37 seviyeyim ve bir çok oyuncu rollerimi/rollerimizi beğeniyor, bir kez olsun rol bakımından şikayet dahi almadık.

« Son Düzenleme: 08.07.2021 23:46 enesozcanv »

#6 - 08.07.2021 23:51
.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 01:20 emircelik »

#7 - 09.07.2021 00:02
İllegal rol yasağı olduğunu bize belirtmediniz, ben birlik tanıtımınızı dahi görmedim. Ayrıca şikayetine koyduğun videonun seslerini açarsan mix yaptığın ortaya çıkar.
Savunmam videoda gayet açık, gerekli farklı açıklama yapmak istemiyorum.

#8 - 09.07.2021 00:04
İllegal rol yasağı olduğunu bize belirtmediniz, ben birlik tanıtımınızı dahi görmedim. Ayrıca şikayetine koyduğun videonun seslerini açarsan mix yaptığın ortaya çıkar. Son olarak yukarıya bakarsan sizin çete olmadığınızı bilmediğimi söylüyorum. Sadece iki ve üç kez karşıma çıkan gençlersiniz. Bunu konuşmak için ayağıma çağırdım.

Seninle daha fazla muhatap olmayacağım, laftan anlamaz toksiğin tekisin. Burada cezanı al hukuki olarak cezanın takipçiside olacağım.
Yönetici kararı.

00:09 Editi: Ayrıca, Owen denilen arkadaşın bana saçma sapan bir rol sergilemişti. Arkadaşın olduğu için karakterim sana oradan kızın. Benimle çalışan Rasguedo'ya bugün fiziksel temasta bulunup ittirdin ve yine fear-rp ihlali yaptın. Bu senin ve sonradan öğrendiğim ekibine sinirlenmem için yeterli bir sebep.
« Son Düzenleme: 09.07.2021 00:12 Hammarskjold »

#9 - 09.07.2021 00:06
Kusura bakmayın ama böyle rol olmuyor arkadaşlar, bunca zamandır Roleplay oynuyorum henüz böyle bir mafia rolü ile karşılaşmadım. İki-üç bisiklet gençleri ile muhattap olan mafia oluyor mu? Olan olayları yalanlıyorum, kişilerin yaptıkları çok yanlış bir rol olduğu için, gayet kaçmam normal. Durduk yere hiç bir birlik gidipten iki üç kişilik gençleri çağırmaz, bizim oraya gitmemizin amacı sadece tanışmak olduğu için kıramadık, onayladık.
Arkadaşlar içeri aldılar, sanki zor ile tutuyorlarmış gibi biz kalkınca arkamızdan hemen ateş etmeye başladılar, ben bu tarz rollere gelemiyorum. Vice RP yönetim ekibi hala böyle devam edecekse, bunlar cezasın kalacak ise ben bu oyunu bırakacağım çok samimi söylüyorum, cidden burama kadar geldi.
Ateş ediyorlar sus yok şöyle yap yok böyle yap, bir gram rol zevkimiz kalmıyor arkadaşlar. Başkaları çatışma esnasında vuruluyor, koşuyorlar biz vurulunca mı suç oluyor?
Yaptığınız en mantıksız şey madem ki koskoca mafiasınız bizim ile gelip muhattap olamazsınız.
İllegal kural ihlalimiz olduğu halde böyle şeyler yapıyorlar, afedersiniz ama biri gelipte birlik liderini küçük düşürür gibi yapıp bu tarz şeyler yapamaz, yediremedikleri için böyle yapıyorlar.

İyi günler yönetim ekibi, umarım haklı olan durumları görürsünüz.