Konu: [25.01.2021- Tony_Carilli, Maske_21039], Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 563 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.01.2021 13:12
Dostumlu konuşmazsak sevinirim. Dediğim gibi ettiğin küfürlerin ağırlığı ortada. Ve ayriyetten aracımı çalıp 15 dakika belki de 20 dakika peşinizde kovalattınız. Daha fazla yazmayalım lütfen konu uzamasın.

#11 - 25.01.2021 13:14
Ayrıca şu konuya da değinmek isterim. Mafyada **Ayakçı** gibi tabirler yakışık almıyor ve bence ortak nezaket dışına çıkıyor. Birliğim içinde olan şeylerin seni ilgilendirmeyeceğini düşünüyorum ve sizin IC olayı OOC kine çıkardığınızı düşünüyorum ve buda kullandığınız yazım şeklinde belli oluyor. Her neyse ben savunmamı yaptım. Yetkili kararı bekliyebiliriz. Ayrıca şunu da bilmenizi isterim. Mafyadaki kişiler sizin beklediğiniz kadar yumuşak davranmaya bilir. Oyunun en güçlü birliklerinden birinde bulunuyoruz. Siz aracımızı çalıyorsunuz, dövüyorsunuz ve aşırı dozda küfür ediyorsunuz. Ben sizleri maalesef ki bu kadar şey yaptıktan sonra tebrik etmeyeceğim . Herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum.

#12 - 25.01.2021 13:15
Dostumlu konuşmazsak sevinirim. Dediğim gibi ettiğin küfürlerin ağırlığı ortada. Ve ayriyetten aracımı çalıp 15 dakika belki de 20 dakika peşinizde kovalattınız. Daha fazla yazmayalım lütfen konu uzamasın.

Halâ aracımı çaldınız diyorsun... Olayın benle alakası bile yok, ben sadece eşime saldırdığında vardım ve seni yaralıya düşürüp küfür ettim. Küfürlerin ağır olması senin silah çekip herkese sıkıcağın anlamını taşımıyor...

#13 - 25.01.2021 13:16
Brawla girdiğiniz kişi sizi yaralıya düşürüp küfür edince ona silah çekiyorsunuz. Evet yetkili kararı bekleyelim.

Aracımı çalıp, ''Tanrını sikerim, orospu çocuğu'' diyip, beni kavgada yumrukluyorsunuz. Sonra neden silah çektin diyorsunuz. Özür diliyorum ama siz ''Ben istediğimi yapayım ama kimse bana birşey yapamasın'' mantığıyla yola çıkarsanız sonucu şaşırtabilir sizi.

''Mafyada ayakçı ve bir üst rütbelisi'' gibi kelimler kullanmanız hiç ama hiç hoş değil, birlik içi durumlar bizi ilgilendirir. Yetkililer bu söyleneneni de göz önünde bulundururlarsa çok memnun kalırım
Arkadaşım anlamıyorsun galiba????? Katarina araç çalma olayında yok "brawl rolüne giren sensin" elbet karşılık alacaksın. Durduk yere senin eşine saldırsalar sende küfür edersin. Katarina'a saldırmanızın hiçbir geçerli nedeni yok, tek konu üzerine yoğunlaşıp savunma yaparak diğer ihllalleri arkada bırakmayın. Dediğiniz gibi bekleyelim sonuçlasın. Gerekmedikçe bizim tarafımızdan başka bir yanıt gönderilmeyecek.

#14 - 25.01.2021 13:20
Ayrıca şu konuya da değinmek isterim. Mafyada **Ayakçı** gibi tabirler yakışık almıyor ve bence ortak nezaket dışına çıkıyor. Birliğim içinde olan şeylerin seni ilgilendirmeyeceğini düşünüyorum ve sizin IC olayı OOC kine çıkardığınızı düşünüyorum ve buda kullandığınız yazım şeklinde belli oluyor. Her neyse ben savunmamı yaptım. Yetkili kararı bekliyebiliriz. Ayrıca şunu da bilmenizi isterim. Mafyadaki kişiler sizin beklediğiniz kadar yumuşak davranmaya bilir. Oyunun en güçlü birliklerinden birinde bulunuyoruz. Siz aracımızı çalıyorsunuz, dövüyorsunuz ve aşırı dozda küfür ediyorsunuz. Ben sizleri maalesef ki bu kadar şey yaptıktan sonra tebrik etmeyeceğim . Herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum.
Bulunduğun rütbenin genel tabiri bu, kime sorsan aynı şeyi söyleyecektir sana.  Hala küfür eden birisine sıkıldığını savunuyorsanız ek bir şey yazmayacağım. Sonuçlansın.

#15 - 25.01.2021 13:20
Ben gayet iyi anlıyorum, zaten katarina'yı kaçırıp senin hakkında sorular sordum. Kaçırma amacım o yani. Sen sanırım anlamıyorsun.

#16 - 25.01.2021 13:22
Ben gayet iyi anlıyorum, zaten katarina'yı kaçırıp senin hakkında sorular sordum. Kaçırma amacım o yani. Sen sanırım anlamıyorsun.
Kaçırma yolunu  başka bir şekilde de gerçekleştirebilirdin dostumm,  önümü kesip silah çekmek yerine başka yollardan da kaçırabilirdin hiç bir araç kaçırma olayım yokken silahlanıp bana sıkıyorsunuz ve ardından bir çok kez silahla yaralıya düşürüyorsun.

#17 - 26.01.2021 10:58
Sorduğum soruya cevap vermediniz hala ? Normal bir insanın iç çamaşırının içine para saklamış halde etrafta gezmesi saçma, hele ki 25k'dan baksediyoruz. O an parayı vermemek için dediğinizi düşünüyorum. Parayı iç çamaşırınınızın içine sakladığınıza dair tarih ve saat gözüken bir SS atabilirmisiniz ? Eğer atamazsanız dediğim gibi demektir.

#18 - 26.01.2021 11:49
Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.

Ek olarak : Silahla düşürdüğün kişiyi hood'a götürüp gasp etmek yasaktır gerekli kanıt sunuculucaktır.
Kanıt  : https://cdn.discordapp.com/attachments/793194747514454016/803547027459276820/unknown.png

Beni silahla yaralıya düşürüyorsunuz, ardından hood'a götürüyorsun ve gasp rolüne kalkışıyorsun,  ss'de gözüktüğü gibi  silahla düşürdüğün kişiyi hood'a götürmek yasak bu durumda gasp etmekte yasak oluyor..

« Son Düzenleme: 26.01.2021 11:51 Katty »

#19 - 26.01.2021 12:22
Şikayet büyük bir şikayet, şikayet edilen pek çok ihlal bulunmakta. Yeterince uzadığını düşünüyorum sürekli olarak aklınıza bir şey geldikçe yazıyorsunuz, tek konuya yoğunlaşarak diğer ihlalleri geride bırakıyorsunuz. Bizim tarafımızdan yetkili istemedikçe bir yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.