Konu: [25.01.2021- Tony_Carilli, Maske_21039], Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 548 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2021 12:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony_Carilli @LogaN Maske_21039

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Myoong Yoon

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut, uzun süreli bir rol.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz rol bilgisi, Aktif rolde /q, Karşı taraftan onay gerektiren roller ve DM. Tek tek alıntılasaydım gereksiz uzayıp karışacaktı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar uzun bir şikayet olacak, attığım görüntülerde ki kişi göründüğü üzere pek çok ihlal gerçekleştirmekte. Kişinin aracını dün arkadaşım çaldı diye kaçarken ateş etmişlerdi, dün akşam saatlerinde ise yol ortasında saldırmışlardı, biz üstün gelince ise bugün arkadaşlarıyla  birlikte silahlanıp  ateş ederek saçma bir şekilde  düşürdüler kişilerin DM aradığı belli, devamında ise kaçırılma rolü gerçekleşti. Kişiye pek çok rol için izin vermedim, fakat kişi defalarca kez yazarak kendisini üstün çıkarmaya çalıştı, PM'den uyarmama rağmen kuralları bildiğini söyleyip devamında PM'ini kapattı ve saçma rolüne devam etti. Hoodlarına götürdükten sonra ise izin almadan oyundan çıktı ve uzun bir süre sonra girip rolüne devam etti. Paramı iç çamaşırımda olduğunu belirttiğim halde şahıs iç çamaşırlarıma elini sokup parayı aldı. Tekrar araca bindirdiğinde ise dağlık bir alana götürüp kafama sıkma rolü gerçekleştirdi, CK izni verilmediğini kendisi de biliyordu ve bunu onayladı. Bir çok kere saldırıp silahla sıkma rolü yaparak bir kaç kere yaralı konumuna düşürdü. Kişinin kuralları okumadığı açıkça ortada, bu tarz oyuncuların sunucuda barınması özellikle böyle bir birlikte bulunması cidden kötü, gerekli cezayı almalarını gerekirse rol destek tarafından yardım edilmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): ^^

« Son Düzenleme: 25.01.2021 12:35 Katty »

#1 - 25.01.2021 12:31
Şahitliğimi onaylıyorum dün sabah saatlerinde sahipsiz bir şekilde araçlarına düz kontak atıp çaldığımda peşimden gelerek ateş ettiler, korku rolü gerçekleştirip aracı aynı yerine bırakarak kendi motorumla kaçtım. Olaydan 1-2 saat sonra ise yolda araç ile çarpıp brawla girdiler, biz üstün çıkınca ise yediremeyip bu sabah da arkadaşıma bu şekilde DM atmışlar. Kişilere hiç bir şekilde biz önce saldırmadık veya silah çekmedik, mafya da ayakçı rütbesinde ve bir üst rütbesinde ki kişilerin böyle terör estirmesi garip.

#2 - 25.01.2021 12:41
Öncelikle merhabalar. Maske_21039 benim. Öncelikle sıkma nedenimizi anlatayım. Dün öğlen saatlerinde Myoong karakteri bizim Huntley marka aracımızı çaldı. Daha sonra peşinden giderken bir çok kere PIT denemesi yaptı. Uyarmamıza rağmen. Herneyse daha sonra Myoong karakteri elimizden kaçtı. O gün tekrar yine bizim HOOD'umuzun dibinde Tony karakterini aşağalıyıcı şekilde dövdüler. Tony karakteri IC'de kuzenim olduğu için o durumda olması zoruma gitti ve sürekli neden böyle birşey yaptıklarını sordum. Fakat bana cevap vermediler ve gittiler.Etrafta birçok insan varken şiddet uyguladılar ve küfür ettiler. Daha sonra ben sabah saatlerinde aracımla dolaşırken Katarina karakterini gördüm. Bunu IC yollarla Tony karakterine ilettim ve benden onu takip etmemi söyledi. Bu yaptıklarının intikamını almak için silahlarımızı aldık ve Katarina karakterini insanlar olmadığı bir yerde sistemsel olarak silah ateşleyerek düşürdük. Kısacası arkadaşlar aracımızı çalıyor, hakaret ediyorlar ve dövüyorlar. Bizim silah yoluna başvurmamız sanırım pek hoşlarına gitmedi. Zaten Katarina karakterini düşürdükten sonraki rollere dahil olmadım. Benim savunmam bu kadardır. İyi forumlar dilerim.

Gerekli Kanıtlar:

1- https://hizliresim.com/4dDtkK
  2- https://hizliresim.com/RAsxsF
  3- https://hizliresim.com/tKxkUx
« Son Düzenleme: 25.01.2021 12:45 WroxyHere »

#3 - 25.01.2021 12:45
AKTİF ROLDE Q: Kesinlikle bu denilen yalan. Aktif olde quit atmadım, atmam da. Kendisini kaçırıp sakin bir yere götürdük, ardından arabanın bagajında bağlı olarak bekletmek zorunda kaldım. 4 saatlik tutma hakkımızın olduğunu soru atarak öğrendik, kendisine PM yoluyla 4 saat tutma iznimizin olduğunu ve kendisini sınava gireceğim için yarım saat tutacağımı belirttim. Hem IC olarak hem de OOC olarak sorun çıkmaması için gereken bilgilendirmeyi yaptım. Yani kesinlikle rolde q söz konusu bile olamaz kendisini kaçırdım diye 7/24 yanında bekleyeceğim diye bir durum olamaz.Biliyorum karşı tarafın sıkılabileceğini fakat sınava gireceğim için rolsel olarak bagaja bağlı şekilde bıraktım ve hem IC olarak söyledim hem de OOC olarak belirttim. https://i.imgyukle.com/2021/01/25/HheyTc.png

DEATHMATCH: Katarina karakteri dün arakdaşı ile aracımı maymuncuklayıp çalıp gittiler. Peşleriden yaklaşık 15 dakika kovaladık, kovalamca esnasında kışkırtıcı tavırlar sergilediler. Bizim için sorun değil, yakalayınca acısını çıkartırız diye düşündük ve bugün arkadaşım @WroxyHere Lorenzo karakteri  Katarina karakterini görüp bana sms yoluyla haber verdi. Silahlanıp gittik ve kendisini kaçırdık.( Bana ''Tanrını sikerim, yerdeki orospu çocuğu'' diye laf atarlarsa silahlarımızı çekmemizin bizim için normal olduğunu düşünüyorum.)

EK AÇIKLAMA: Şikayeti eminim ki bana olan kinlerinden ve öfkelerinden kaynaklı açtılar. Zamanında ben farklı bir karakterle bir motor çaldığım için tanımadığım kişiler deagle, shotgun gibi silahlarla yaklaşık dört kişi gelip aynı şekilde bana sıkıp kaçırmışlardı. Yetmezmiş gibi ameliyat vb. rollere de girmişlerdi. Yetkiliye sorduğumda bunun DM olmadığını, kendilerinin sinirlenip böyle bir hareket sergileyebileceklerini belirtmişti. Aynısını şimdi biz Katarina karakterlerine uyguladık. Para vermemek için paranın iç çamaşır içinde olduğunu belirtince rolsel olarak cinsellik içeren rol gerçekleştirmeden yalnızca emote paraları aldığıma dair emote verdim. Hangi insan iç çamaşırının içinde para taşır ? Eğer geçerli bir sebebin varsa ve iç çamaşırının içine para sakladıysan sakladığına dair SS atabilirmisin tarih ve saatin gözüktüğü ?
« Son Düzenleme: 25.01.2021 16:46 LogaN »

#4 - 25.01.2021 12:54
Yazdıklarınızı okudum, evet dün aracınızı kontaklayıp çaldım ama bunu sadece Myoong karakteri tek başına yaptı kovaladığınız içinde aracı bırakıp motorumla kaçtım. Sonrasında bizi takip ederek motordan düşürüp saldırdınız, robot değiliz ya karşılık verip brawla girdik ve düşürdük. Katarina karakteri eşim olduğundan dolayı orada sadece beni korudu ve araç çalma rolünde kendisi yoktu. Siz ise brawl mağlubiyetinden sonra hazmedemeyip bugün Katarina karakterine ateş açıyorsunuz. Aktif rolde /q konusuna gelinecek olunursa kaçırdığınız bir kişi ile role devam etmezseniz o rolden çıkabilir ve PM'den yazıp direkt /q atmışsınız. Kişiye neden 30dk izin verip köle gibi orada beklesin? Ki beklemiş ve rolü devam ettirmiş.  Konuyu çok uzatmak istemiyorum, kişiler yenilgiyi hazmedemediklerinden dolayı silahlarına davranıyorlar ve bu tarz saçma roller sergiliyorlar.

Alıntı
DEATHMATCH: Katarina karakteri dün arakdaşı ile aracımı maymuncuklayıp çalıp gittiler. Peşleriden yaklaşık 15 dakika kovaladık, kovalamca esnasında kışkırtıcı tavırlar sergilediler. Bizim için sorun değil, yakalayınca acısını çıkartırız diye düşündük ve bugün arkadaşım @WroxyHere Lorenzo karakteri ile Katarina karakterini görüp bana sms yoluyla haber verdi. Silahlanıp gittik ve kendisini kaçırdık.
Katarina araç çalma olayında bile yoktu, sadece brawlda karşı karşıya geldiniz.

Alıntı
EK AÇIKLAMA: Şikayeti eminim ki bana olan kinlerinden ve öfkelerinden kaynaklı açtılar. Zamanında ben farklı bir karakterle bir motor çaldığım için tanımadığım kişiler deagle, shotgun gibi silahlarla yaklaşık dört kişi gelip aynı şekilde bana sıkıp kaçırmışlardı. Yetmezmiş gibi ameliyat vb. rollere de girmişlerdi. Yetkiliye sorduğumda bunun DM olmadığını, kendilerinin sinirlenip böyle bir hareket sergileyebileceklerini belirtmişti. Aynısını şimdi biz Katarina karakterlerine uyguladık. Para vermemek için paranın iç çamaşır içinde olduğunu belirtince rolsel olarak cinsellik içeren rol gerçekleştirmeden yalnızca emote paraları aldığıma dair emote verdim.
Aracı kaçırırken sıktınız zaten, sonrasında Katarina karakterine sıkmanın mantığı ne? Brawl'da düşürdü diye mi? ...
« Son Düzenleme: 25.01.2021 12:58 Serenity_ »

#5 - 25.01.2021 13:01
Araç çalma rolünü Myoong karakteri tek yaptı kovaladık ve yakalayamadık. Aradan birkaç saat geçmesinin ardından ikinizi tek bir motorda gördük ve arkadaş olabileceğinizi düşündük. Ayriyetten sen bana ''Tanrını sikeyim, orospu çocuğu'' gibi kelimeler kullanırsan beni kışkırtırsan beni yalnızca daha da sinirlendirmiş olursun. Seni kaçırdıktan sonra sıklıkla arkadaşın hakkında yani aracımı çalan asıl kişi hakkında bilgi almak istedim farkındaysan. Daha fazla yorum yapmayalım inceleme süresi artmasın yetkililerin kararını bekleyelim.

#6 - 25.01.2021 13:02
Brawla girdiğiniz kişi sizi yaralıya düşürüp küfür edince ona silah çekiyorsunuz. Evet yetkili kararı bekleyelim.

#7 - 25.01.2021 13:06
Brawla girdiğiniz kişi sizi yaralıya düşürüp küfür edince ona silah çekiyorsunuz. Evet yetkili kararı bekleyelim.

Aracımı çalıp, ''Tanrını sikerim, orospu çocuğu'' diyip, beni kavgada yumrukluyorsunuz. Sonra neden silah çektin diyorsunuz. Özür diliyorum ama siz ''Ben istediğimi yapayım ama kimse bana birşey yapamasın'' mantığıyla yola çıkarsanız sonucu şaşırtabilir sizi.

''Mafyada ayakçı ve bir üst rütbelisi'' gibi kelimler kullanmanız hiç ama hiç hoş değil, birlik içi durumlar bizi ilgilendirir. Yetkililer bu söyleneneni de göz önünde bulundururlarsa çok memnun kalırım
« Son Düzenleme: 25.01.2021 13:10 LogaN »

#8 - 25.01.2021 13:09
Araç çalma rolünü Myoong karakteri tek yaptı kovaladık ve yakalayamadık. Aradan birkaç saat geçmesinin ardından ikinizi tek bir motorda gördük ve arkadaş olabileceğinizi düşündük. Ayriyetten sen bana ''Tanrını sikeyim, orospu çocuğu'' gibi kelimeler kullanırsan beni kışkırtırsan beni yalnızca daha da sinirlendirmiş olursun. Seni kaçırdıktan sonra sıklıkla arkadaşın hakkında yani aracımı çalan asıl kişi hakkında bilgi almak istedim farkındaysan. Daha fazla yorum yapmayalım inceleme süresi artmasın yetkililerin kararını bekleyelim.
Küfür yiyince  her zaman silah mı çekiyorsun dostum?  Bu sadece kinden başka birşey değil dostum küfür eden herkese sıkmak cidden saçmalık..

#9 - 25.01.2021 13:11
Küfür olayı sen eşime saldırdıktan sonra oldu, eşime saldırıyorsun sonuçta agresifleşip küfür ediyorum.. Ama dediğim gibi dostum her küfür yiyince silah çekilmesi cidden saçma