AKTİF ROLDE Q: Kesinlikle bu denilen yalan. Aktif olde quit atmadım, atmam da. Kendisini kaçırıp sakin bir yere götürdük, ardından arabanın bagajında bağlı olarak bekletmek zorunda kaldım. 4 saatlik tutma hakkımızın olduğunu soru atarak öğrendik, kendisine PM yoluyla 4 saat tutma iznimizin olduğunu ve kendisini sınava gireceğim için yarım saat tutacağımı belirttim. Hem IC olarak hem de OOC olarak sorun çıkmaması için gereken bilgilendirmeyi yaptım. Yani kesinlikle rolde q söz konusu bile olamaz kendisini kaçırdım diye 7/24 yanında bekleyeceğim diye bir durum olamaz.Biliyorum karşı tarafın sıkılabileceğini fakat sınava gireceğim için rolsel olarak bagaja bağlı şekilde bıraktım ve hem IC olarak söyledim hem de OOC olarak belirttim.
https://i.imgyukle.com/2021/01/25/HheyTc.pngDEATHMATCH: Katarina karakteri dün arakdaşı ile aracımı maymuncuklayıp çalıp gittiler. Peşleriden yaklaşık 15 dakika kovaladık, kovalamca esnasında kışkırtıcı tavırlar sergilediler. Bizim için sorun değil, yakalayınca acısını çıkartırız diye düşündük ve bugün arkadaşım
@WroxyHere Lorenzo karakteri Katarina karakterini görüp bana sms yoluyla haber verdi. Silahlanıp gittik ve kendisini kaçırdık.( Bana ''Tanrını sikerim, yerdeki orospu çocuğu'' diye laf atarlarsa silahlarımızı çekmemizin bizim için normal olduğunu düşünüyorum.)
EK AÇIKLAMA: Şikayeti eminim ki bana olan kinlerinden ve öfkelerinden kaynaklı açtılar. Zamanında ben farklı bir karakterle bir motor çaldığım için tanımadığım kişiler deagle, shotgun gibi silahlarla yaklaşık dört kişi gelip aynı şekilde bana sıkıp kaçırmışlardı. Yetmezmiş gibi ameliyat vb. rollere de girmişlerdi. Yetkiliye sorduğumda bunun DM olmadığını, kendilerinin sinirlenip böyle bir hareket sergileyebileceklerini belirtmişti. Aynısını şimdi biz Katarina karakterlerine uyguladık. Para vermemek için paranın iç çamaşır içinde olduğunu belirtince rolsel olarak cinsellik içeren rol gerçekleştirmeden yalnızca emote paraları aldığıma dair emote verdim. Hangi insan iç çamaşırının içinde para taşır ? Eğer geçerli bir sebebin varsa ve iç çamaşırının içine para sakladıysan sakladığına dair SS atabilirmisin tarih ve saatin gözüktüğü ?