Konu: Polisler Cezalar Adalet Sistemi  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2021 19:18
IC Kumarhanede tanıştığım biriyle arabada giderken çevirmeye girdik. Kimlik ve ehliyet istedi sürücünün ayrıca benim de kimliğimi istedi polis. Sonrasında araçta NoS olduğu için alakasız bir şekilde arabayı çekmesi gerektiğini söyledi. Araçta NoS vardı fakat duruyorduk ve sürücü zannettiğim kadarıyla yanlışlıkla açtı. Sonrasında polislerden kaçtı ve araç suya düştü. Sudan çıktım ve bir evin yanına kadar koşarak (bu mesafe pizzacı ile araç tamir arasındaki mesafe kadar kısaydı) gittim sonrasında ise polis tarafından etkisiz hale getirildim. 1.26'dan şu an 1/2 arttırmalı 270 DK hapis cezası aldım. Avukat çağırmama rağmen herhangi bir etkisi olmadı. Kimse ne ifademi aldı ne dinledi. Sadece uyuşturucu etkisinde olup olmadığımı veya kullanıp kullanmadığımı sordu... Oyundan soğutmaktan başka hiçbir etkisi olmuyor polislerin rp'den ziyade yapılan şey kalitesizce . Adalet sistemi geliştirilmeli en azından suçsuz biri sırf sicili kabarık diye göz ardı edilmemeli bu kadar kolayca. İlginize sunarım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 24.01.2021 20:37
1.26 Polise Direnmek demek zaten.
Polisten kaçan kişiler her zaman 1.26 sebebiyle yargılanır ve hapse gönderilir.
Çoğu zaman durdurduğumuzda genellikle uyarıp geçiyoruz yada ceza yazıp gönderiyoruz. Ama bazıları direkt kaçıyor. Hatta cop-bait yapanlar da az değil.
Sen polise direnmeyi bir kere değil birden fazla yaptığın için arttırım almışsın belli ki.
Avukat geldi demişsiniz. Avukat gelmeseydi cezanız 300 dakika olurdu. Siz 270 dakika ile cezalandırdınız.
Roleplay'de de her yaptığınızın bir karşılığı elbette olacak tıpkı gerçek hayattaki gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 24.01.2021 20:57
Yapılan rolde bir problem yok görünüyor, sistemin bu yönden geliştirilecek bir yanı yok gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok