IC Kumarhanede tanıştığım biriyle arabada giderken çevirmeye girdik. Kimlik ve ehliyet istedi sürücünün ayrıca benim de kimliğimi istedi polis. Sonrasında araçta NoS olduğu için alakasız bir şekilde arabayı çekmesi gerektiğini söyledi. Araçta NoS vardı fakat duruyorduk ve sürücü zannettiğim kadarıyla yanlışlıkla açtı. Sonrasında polislerden kaçtı ve araç suya düştü. Sudan çıktım ve bir evin yanına kadar koşarak (bu mesafe pizzacı ile araç tamir arasındaki mesafe kadar kısaydı) gittim sonrasında ise polis tarafından etkisiz hale getirildim. 1.26'dan şu an 1/2 arttırmalı 270 DK hapis cezası aldım. Avukat çağırmama rağmen herhangi bir etkisi olmadı. Kimse ne ifademi aldı ne dinledi. Sadece uyuşturucu etkisinde olup olmadığımı veya kullanıp kullanmadığımı sordu... Oyundan soğutmaktan başka hiçbir etkisi olmuyor polislerin rp'den ziyade yapılan şey kalitesizce . Adalet sistemi geliştirilmeli en azından suçsuz biri sırf sicili kabarık diye göz ardı edilmemeli bu kadar kolayca. İlginize sunarım.