Konu: Andrea Bocelli @AzwRight Hile Kullanımı.  (Okunma sayısı 1086 defa)

#10 - 16.01.2021 17:33
Burdaki olay senin hile kullanman kardeşim, bu hile kullanmadığın anlamına gelmiyor senin dediğin gibi. Bunları buraya atman biraz saçma olmuş ama yine de sen bilirsin :)

Ayrıca şikayetle alakam yok birliklede ama AzwRight'la her ne kadar kötü olsam da şuraya bir uzun yazı yazacağım

Kendisi 25 yaşında, yanındaki çocukları köle olarak görüyor.  Utanmıyor musun üçüncü çarla hesap açıyorsun? yazık arkadaş sana. Sona  :) falan ekliyorsun be toplumdan dışlanan karakteri dolardan hızlı düşen adam seni "kanka öyle böyle şöyle" diyorsun. Diğer birlikler hakkında laflar ediyorsun atıp tutuyorsun. Biraz önce Kasparov'a bakıyordun fakat hayırdır orayı mı çökerteceksin? :((((((((((((((((((((((((((((( tabiri caizse yalakalığa devam bvo MA lütfen yapma etme.
Üçüncü çar mı? Hahahaha kanka hiç gülesim yoktu istersen kendimi kanıtlayabilirim benim öyle işlerle işim olmaz beni bu forum adıyla tanıyan tanıyor zaten anlıyor musun?

Hayırdır dost başardıkları başarımlar sizi oturduğunuz yerden mi zıplattı? ikiliyi oynasana arkadaşınla veya abinle?
Başardıkları başarımları takdir ediyorum tabiki de neden rol ortamı geniş olan birliği durduk yere rahatsız edeyim ki? Burada hile kullanılıyor ve buna göz mü yumayım? Bu işleri bilmiyorsan roleplay oynama dost.
@OLDHAND ne allah tarafından gönderilmiş bir elçi falan mı kasparova gidecek mi en son oranın tanıtımını inceliyordu :pp Burada hile kullanıyor diyorsun yapılmış bir hata amenna ee buna göz yuman var en başı OLDHAND :p kendinle çelişiyon

#11 - 16.01.2021 17:35
Kimse kusura bakmasın @OLDHAND isimli eleman önceden "kanka kanka şunu yapalım şunu yapıcam" deyip maymun rpsi yapıyordu ondan sonra oradan gidip başkasıyla wpden manifesto bizi takip ediyor kalite meselesi (?) hayatta ki tek başarımın bir oyun kurucusunun senin olduğun birliği övmesi mi? hiç ilgi görmedin mi? 17 yaşındaki çocuktan bunları duyman emin ol gururunu incitecek.

#12 - 16.01.2021 17:37
Evet hile bilgisayarımda mevcut. Her gece sunucuyu deatmatch sunucusuna çevirmemek için koky'sde birbirimizle çatışırken kullanıyorduk. Sunucuda istediğinize sorun bir kere bile kimseye ateş etmedik, savaşa girmedik ve bunu onaylıdan onaysız her birliğe ve legale sorsanız onaylar. Videoda da görüldüğü gibi anlık olarak açılıyor ve kapatıyorum ki Oldhand çok iyi bir arkadaşımız(dı) ki kendisi de bunu çok iyi biliyor. Kendisi de bizimle deathmatch sunucularını girdiğini inkar etmesin. Benden bu kadar, evet oyunumda hile olduğunu o yayın sırasında hatırladım ve kabul ediyorum. Yayın açıklamasına da gelirsek birlik yönetiminden 2-3 kişiye yayın açıktı ve etkinlik rolüydü. Akşam ki açılış için ise iş planı ayarlaması yapıyorduk tüm olay bu.

Başka bir açıklama yapmayacağım, sizden de ricam konu uzamasın adminler zaten bakacaktır.

#13 - 16.01.2021 17:48
Şikayetle alakam yok, sadece bir nara olsun.  Aykan'ın da yanındayız.

Bana maval okuma bırak kardeşim bırak,
Keser döner sap döner ustayı geçer çırak,
Bu nedenle garibin ahvaline bakarak,

Kendini üstün görüp, taslama feriştahlık,
Bilgi cesaret verir, cehaletse küstahlık.

İlim ilim ilmektir deme, sen şu sun bu sun
İlim kendin bilmektir deyişiyle Yunus'un,
Sırrına mazhar olup önünü kes kabusun,

Bitirdim medreseyi, icazet sahibiyim,
Âlimlerden ders aldım, bende onlar gibiyim,
Diyenleri çok gördüm, sana tavsiyem beyim,

Baktım ki ne göreyim medresede mektep'de
Edebi bulunmayan âlim'de bir merkep'te,
Onun için keramet arayıp mürekkep'te,

İsmet Murattır adım, bulunmaz ihtisasım,
Hak hukuk hususunda, teraziden hassasım
Seni sıgaya çeken çıkar bir molla Kasım,

#14 - 16.01.2021 17:50
Sadece cam cleo kullanıyor ve izinsiz, bunu ilk yaptıklarında 700 dakika ceza ile sonuçlandığını görmüştüm.

Böyle bir insanı böyle bir suçla itham etmek doğru değil, kimseye bir zararıda yok. Discord gibi bir platformdan bunu videoya alıp burada 250 sayfayı aşmış ve sunucuda geçmişi olan birisini sunucudan elemek için videoya çekmek, bu her yerde aynı düşüncelere yol açar. AzwRight ile uzun süreli bir tanışıklığımız yok, sadece rol yaparak tanışan insanlarız. Aykan'ı az çok tanısam da DM içerikli bir tutum sergilediğini görmedim, görmeyeceğimde. Mariana gibi büyük bir birliği sadece cam cleo kullanıyor diye soğutmak doğru değil. Tekrar tekrar söylüyorum bunu yapmak sadece sunucunun rol düzenine zarar, Andrea Bocelli ve Lucas Cartelli'nin ekibine yapılmış bu video işlerinin tamamen OOC Kin güdülerek yapıldığına eminim.

Sonucu her ne olursa olsun, AzwRight ve DIABLO bu sunucu için yararlı insanlardı, kötü anılmasını tercih etmem.

Saygılarımla @berkayinho

#15 - 16.01.2021 17:51
Hesapların üstünde bir hesap vardır, herkes kendine yakışanı yapar. Yüreğimiz ile yoldayız. Herkese iyi eğlenceler..
« Son Düzenleme: 16.01.2021 17:53 velorr »

#16 - 16.01.2021 17:58
« Son Düzenleme: 16.01.2021 18:01 Mistrall »

#17 - 16.01.2021 17:58
Sadece cam cleo kullanıyor ve izinsiz, bunu ilk yaptıklarında 700 dakika ceza ile sonuçlandığını görmüştüm.

Böyle bir insanı böyle bir suçla itham etmek doğru değil, kimseye bir zararıda yok. Discord gibi bir platformdan bunu videoya alıp burada 250 sayfayı aşmış ve sunucuda geçmişi olan birisini sunucudan elemek için videoya çekmek, bu her yerde aynı düşüncelere yol açar. AzwRight ile uzun süreli bir tanışıklığımız yok, sadece rol yaparak tanışan insanlarız. Aykan'ı az çok tanısam da DM içerikli bir tutum sergilediğini görmedim, görmeyeceğimde. Mariana gibi büyük bir birliği sadece cam cleo kullanıyor diye soğutmak doğru değil. Tekrar tekrar söylüyorum bunu yapmak sadece sunucunun rol düzenine zarar, Andrea Bocelli ve Lucas Cartelli'nin ekibine yapılmış bu video işlerinin tamamen OOC Kin güdülerek yapıldığına eminim.

Sonucu her ne olursa olsun, AzwRight ve DIABLO bu sunucu için yararlı insanlardı, kötü anılmasını tercih etmem.

Saygılarımla @berkayinho

3. PARTİ YAZILIMLAR
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

#18 - 16.01.2021 18:06
Video kaydını yapan hesap @OLDHAND ise neden şikayeti @stfu açıyor?

Ek olarak, üzerinden 15 gün geçmiş. Neden beklediniz? @OLDHAND

Ve @gocurbatin ile @stfu hesapları, sizin geçmişte oynadığınız nickleri buradan yazmanız gerekiyor. Aksi halde mevcut bir hesabın multisi olduğunuz için yasaklanacaksınız. Bu arada, elinizde geçmişe dönük içinde bulunduğunuz birliklerle ilgili delil toplayıp (15 gün boyunca şikayet açmayıp ters düşünce açmak/şantaj vb.) onlarla ters düştüğünde şikayetlerini açmanız doğru bir olay değil.

Videonun yorumlarında yine kim olduğu belli olmayan/fake hesaplarla, "vice bitmiş, adam hala banlanmadı!111" tarzı yorumlar da tamamen provoke ve algı.

Konunun ilk mesajına da, "hilelere göz yummamalıyız bu platform bunu hak etmiyor" deyip vice emojisi atarak, karakteri bile olmayan bir hesapla gurur mu duyacağız? Bu tarz basit hareketlerle yönetimi salak yerine koymaya çalışmayın, öyle bir sunucu değiliz.

Yukarıdaki sorulara cevap verdiğiniz zaman şikayet incelenecek.

#19 - 16.01.2021 18:23
Video kaydını yapan hesap @OLDHAND ise neden şikayeti @stfu açıyor?

Ek olarak, üzerinden 15 gün geçmiş. Neden beklediniz? @OLDHAND

Ve @gocurbatin ile @stfu hesapları, sizin geçmişte oynadığınız nickleri buradan yazmanız gerekiyor. Aksi halde mevcut bir hesabın multisi olduğunuz için yasaklanacaksınız. Bu arada, elinizde geçmişe dönük içinde bulunduğunuz birliklerle ilgili delil toplayıp (15 gün boyunca şikayet açmayıp ters düşünce açmak/şantaj vb.) onlarla ters düştüğünde şikayetlerini açmanız doğru bir olay değil.

Videonun yorumlarında yine kim olduğu belli olmayan/fake hesaplarla, "vice bitmiş, adam hala banlanmadı!111" tarzı yorumlar da tamamen provoke ve algı.

Konunun ilk mesajına da, "hilelere göz yummamalıyız bu platform bunu hak etmiyor" deyip vice emojisi atarak, karakteri bile olmayan bir hesapla gurur mu duyacağız? Bu tarz basit hareketlerle yönetimi salak yerine koymaya çalışmayın, öyle bir sunucu değiliz.

Yukarıdaki sorulara cevap verdiğiniz zaman şikayet incelenecek.
Son zamanlarda işlerimin yoğun olmasından dolayı bilgisayarla fazla ilgilenme şansım olmadı. İlk olarak günler öncesinde telefon üzerinden çektiğim videoyu WhatsApp üzerinden stfu ya attım ve video yu dosya tc üzerinden upload edip ticket açmasını söyledim. 1. Ticket a 2 gün boyunca cevap verilmedi bakıldığında ise videoyu YouTube a yüklememiz gerektiği söylendi, bende iş saatlerimde ki ilk firsatta bilgisara oturup dosya tc linkinden videoyu indirip, YouTube aupload ettim ve tekrardan bir ticket oluşturduk, bize verilen cevap "incelemeye alinacaktir" oldu. Her şeyin ortada olduğu ve kesinlikle göz actirilmayan bir konuya bu cevabın gelmesi beni tatmin etmedi ve tekrardan ilk firsatimda ticket oluşturdum. @Manifesto, sizin bana verdiğiniz cevap sonrası bu şikayeti oluşturduk.
Yani bu bahsettiğiniz süre zarfinda, ticket bölümündeki oluşum yönetici şikayeti kismina bu konuyu izah etmiştik sizin yonlendirmelerinizi beklemek ve verdiğiniz cevaplar doğrultusunda hareket etmek istediğimiz için süre zarfı bu kadar uzadı. Ortada ne şantaj ne de bir tehtid söz konusu kesinlikle yok, ben yapılması gerekeni yaptım.
« Son Düzenleme: 16.01.2021 18:28 OLDHAND »