Konu: Andrea Bocelli @AzwRight Hile Kullanımı.  (Okunma sayısı 1081 defa)

#0 - 16.01.2021 17:00
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da mevcut

3. PARTİ YAZILIMLAR
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir süredir Discord sunucularina bulunuyorum, her ekran paylaşımlarında videoya çekip yeterli kanıt toplamaya çalışıyordum ki bunu başardım, her şey ortada kişi wall hack, cam hack gibi hileler kullanıyor bunun nasıl bir açıklaması olabilir bilmiyorum. Kişinin sunucudan yasaklanmasini ve hile kullanımına göz yuman arkadaşlarının da gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
« Son Düzenleme: 16.01.2021 17:33 stfu »

#1 - 16.01.2021 17:11
Kabul ediyorum kullandım. Gitmeden de şunları bırakmak isterim.
@OLDHAND  şikayeti açan arkadaşım birliğimde bulunup arkamdan ve birlik hakkında salladığı için birlikten attım.
Kendiside bir şikayet açmış evet kullandım. Bu konuda banda yersem haklı bir sebep ama şunu paylaşmak isterim.

« Son Düzenleme: 16.01.2021 17:17 AzwRight »

#2 - 16.01.2021 17:14
Burdaki olay senin hile kullanman kardeşim, bu hile kullanmadığın anlamına gelmiyor senin dediğin gibi. Bunları buraya atman biraz saçma olmuş ama yine de sen bilirsin :)

#3 - 16.01.2021 17:15

#4 - 16.01.2021 17:18
Bizim burdaki amacımız sayın yetkililerin sizlerin yaptığı hileleri daha çabuk görmeleri adına ve Vice Roleplay'ın adını kirletmemeniz uğruna birden çok başlık atmaktır. Ne kadar hızlı giderseniz o kadar roleplay ortamı daha çok olacaktır, hilecilere göz yumamayız dostum.

#5 - 16.01.2021 17:19
Burdaki olay senin hile kullanman kardeşim, bu hile kullanmadığın anlamına gelmiyor senin dediğin gibi. Bunları buraya atman biraz saçma olmuş ama yine de sen bilirsin :)

Ayrıca şikayetle alakam yok birliklede ama AzwRight'la her ne kadar kötü olsam da şuraya bir uzun yazı yazacağım

Kendisi 25 yaşında, yanındaki çocukları köle olarak görüyor.  Utanmıyor musun üçüncü çarla hesap açıyorsun? yazık arkadaş sana. Sona  :) falan ekliyorsun be toplumdan dışlanan karakteri dolardan hızlı düşen adam seni "kanka öyle böyle şöyle" diyorsun. Diğer birlikler hakkında laflar ediyorsun atıp tutuyorsun. Biraz önce Kasparov'a bakıyordun fakat hayırdır orayı mı çökerteceksin? :((((((((((((((((((((((((((((( tabiri caizse yalakalığa devam bvo MA lütfen yapma etme.

#6 - 16.01.2021 17:20
Adım fazlasıyla geçmiş, yanıt verme gereği duydum. Olayın @AzwRight dan başkasıyla alakası yok arkadaşlar ortada yapılan bir kural ihlali var ve bu yapılan kural ihlalini savunmak yerine gerekli yerlere iletmek gerekiyor. Hile kullanimini göz göre göre savunacak değildim öyle ya? Bu bölümde kendinizi savunmaniz gerekir, farklı platformlarda ki ekran görüntülerini paylaşmak anlamsız. Hile kullanımına göz yummaktan işlem görmek istemiyorum.
Farklı bir hesapla şikayet açmak istesem kendime ait YouTube kanalından video paylaşmam, art niyetim olsa emin ol ki çok farklı yollara basvururdum. Şikayetin benimle pek bir ilgisi yok daha fazla kendimi yormakta istemiyorum.
Adımı daha fazla buraya salça etmenize gerek yok, durumla alakasız olan kişilerin de yorum atıp durumu karistirmasina hiç gerek yok. Açıklayıcı olduğumu düşünüyorum
« Son Düzenleme: 16.01.2021 17:23 OLDHAND »

#7 - 16.01.2021 17:25

Ayrıca şikayetle alakam yok birliklede ama AzwRight'la her ne kadar kötü olsam da şuraya bir uzun yazı yazacağım

Kendisi 25 yaşında, yanındaki çocukları köle olarak görüyor.  Utanmıyor musun üçüncü çarla hesap açıyorsun? yazık arkadaş sana. Sona  :) falan ekliyorsun be toplumdan dışlanan karakteri dolardan hızlı düşen adam seni "kanka öyle böyle şöyle" diyorsun. Diğer birlikler hakkında laflar ediyorsun atıp tutuyorsun. Biraz önce Kasparov'a bakıyordun fakat hayırdır orayı mı çökerteceksin? :((((((((((((((((((((((((((((( tabiri caizse yalakalığa devam bvo MA lütfen yapma etme.
Üçüncü çar mı? Hahahaha kanka hiç gülesim yoktu istersen kendimi kanıtlayabilirim benim öyle işlerle işim olmaz beni bu forum adıyla tanıyan tanıyor zaten anlıyor musun?

#8 - 16.01.2021 17:26

Üçüncü çar mı? Hahahaha kanka hiç gülesim yoktu istersen kendimi kanıtlayabilirim benim öyle işlerle işim olmaz beni bu forum adıyla tanıyan tanıyor zaten anlıyor musun?

Hayırdır dost başardıkları başarımlar sizi oturduğunuz yerden mi zıplattı? ikiliyi oynasana arkadaşınla veya abinle?

#9 - 16.01.2021 17:30

Hayırdır dost başardıkları başarımlar sizi oturduğunuz yerden mi zıplattı? ikiliyi oynasana arkadaşınla veya abinle?
Başardıkları başarımları takdir ediyorum tabiki de neden rol ortamı geniş olan birliği durduk yere rahatsız edeyim ki? Burada hile kullanılıyor ve buna göz mü yumayım? Bu işleri bilmiyorsan roleplay oynama dost.