Konu: Scoot_Marshall (Çoklu İhlal Şikayeti)  (Okunma sayısı 828 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 23.01.2021 17:06
Son olarakda Troubadour arkadaşımızın ooc kin yaptığını tamamen göstermek istiyorum kendileri ile iletişime geçip şikayeti geri çekin barışalım falan dedim tekrardan birliklerine girdim sonra bana bu lafları söyledi Bu arkadaş.

« Son Düzenleme: 23.01.2021 18:41 sCiEnLy_ »

#21 - 23.01.2021 19:08
Aynen aynen sana durduk yere sövdüm. Discordda youtube videonu atıp "Beğenin lan." , "Beğenmeyenin annesi ölsün", "Beğenmeyenin annesini ******."  "Beğenmeyen **." diyen sensin bende sana bu yüzden küfrettim. Ayrıca discord gibi kanallarda yapılan ikili kavga-küfür gibi yazışmalar kanıt niteliği taşımıyor. Bizim aramızda olan kavga VC:RP sunucusu ilgilendirmez. Boşuna bunları atıp kendini yorma, yoksa bende senin bana ve arkadaşlarıma ettiğin ailevi ağır küfürleri paylaşırdım. Ayrıca kendi mesajlarını neden siliyorsun?  :P
Boş yere Laf olsun,torba dolsun mantığında olarak savunma yapma.  :P  :P

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 23.01.2021 19:22 Troubadour »

#22 - 23.01.2021 19:35
Ama OOC'den olan bir konu ile birlikten kimseyi atamazsın IC/OOC karıştırmaya girer bu.

#23 - 23.01.2021 19:39
Üslübbuna dikkat et istersen 50 yaşında ol sana abi demek zorunda değilim.

#24 - 23.01.2021 19:45
Hâla "Laf olsun, torba dolsun" mantığındasın. Zaten daha öncesinde bu yüzden girip çıkan sendin. OOC alımla aldık seni OOC olarak attık. Ayrıca atan ben değildim, kim attıysa git ona konuş.
Daha fazla boş yere çabalama, ceza almamak için bir şeyler saçmalayıp duruyorsun.
Tekrar söylüyorum discord üzerinden sana küfür etmem sunucuda kimseyi ilgilendirmez, bu yüzden ceza alacağımı sanmıyorum. Ama eğer bundan ceza alınıyor diyorsan ben hemen senin ettiğin küfürleri buraya atabilirim.
Savunman bittiyse artık sonuçlansın, çünkü 8-9 gün oldu hala sonuçlanmadı. Şikayet neredeyse 3 buçuk-4 sayfa oldu.

Üslübbuna dikkat et istersen 50 yaşında ol sana abi demek zorunda değilim.
Bu arada hangi üslubuma takıldın, forum üzerinden hiçbir şey demedim sana.  :P

#25 - 23.01.2021 20:08
Ben sana ne zaman ozan abi dedim birde yaşının büyük olması neyi değiştirir burada bana diyorsun 4-5 yaş küçüksün benden?

#26 - 23.01.2021 20:22
Tamam dostum senin dediğin olsun, ben sana daha fazla bir şey yazmıyorum. Gerekli kararı yetkililer verecektir zaten.

#27 - 23.01.2021 20:52
Doğru diyorsun boşuna yazı yazmamız doğru değil dahada ne sen nede ben birşey yazmayalım :)

#28 - 23.01.2021 21:06
Bu arada arkadaşım söylemeyi unuttum sen şikayeti arkadaş ile aramızda olayı çözdük diye geri çekmemiş miydin? Yetkililer sildiğin şeyleri görebiliyor Lütfen şikayete bakacak yetkili sildiği şeye bakabilir mi çünkü kendileri ile konuşup şikayeti geri çektik demişlerdi bana ve burayada yazmıştı.

Ve geri çekilen şikayetin bir daha açılmadığını biliyorum ben.

#29 - 24.01.2021 01:31
Bu arada arkadaşım söylemeyi unuttum sen şikayeti arkadaş ile aramızda olayı çözdük diye geri çekmemiş miydin? Yetkililer sildiğin şeyleri görebiliyor Lütfen şikayete bakacak yetkili sildiği şeye bakabilir mi çünkü kendileri ile konuşup şikayeti geri çektik demişlerdi bana ve burayada yazmıştı.

Ve geri çekilen şikayetin bir daha açılmadığını biliyorum ben.

Şikayeti arşive atılmamış, değiştirebilirim. Arşive atılanı bir daha açamam sadece.