Konu: Scoot_Marshall (Çoklu İhlal Şikayeti)  (Okunma sayısı 813 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.01.2021 16:52
Scott_Marshall adlı oyuncu Bunny Hopping yapmadığını söylüyor fakat aşağıda bulunan videoda hem yetkiliyi kandırma hemde yaptığı kural ihlalinden dolayı cezalandırılmasını istiyorum.

Sadece trucker yapıyorum ve daha hızlı trucker yapmak için yaptım bunda abartılacak birşey yok birisi beni kovalamıyor yada ben birisini kovalamıyor.

O halde bizde bir yere hızlı gitmek için sürekli bunny hopping yapalım o zaman. Demek ki bunny hopping kelimesini tam anlamıyla bilmiyorsun. Sunucu kurallarını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.

#11 - 15.01.2021 16:56
Alıntı
Hile Kullanımı;
Bu konuyu bizzat Keddy ile konuştuk ve ona durumu izah ettim bakacak kişi kendisi ile konuşabilir bu arada dc'de o yazıları yazan kişide ben değilim.
Bu konuyla özellikle @keddy isimli yetkilimizin ilgilenmesini isteyeceğim, şahıs kendisi hile kullandığını bize söylüyor.
Yazan kişi ben değilim diyorsun, yetkililer isterse discord üzerinde ekran paylaşıp senin olduğunu kanıtlayabilirim. Sürekli discord kullanıcı adını değiştirip duruyorsun.

Alıntı
Deathmatch;

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Attığın ssde hiçbir düşmanlık olduğu gözükmüyor, yeterli bir savunma değil bu. Kesinlikle DM'den ceza alman gerekiyor.

Alıntı
Car Ramming / NonRP Araç Sürme;
Bu olaya savunmam ise ss'ler ile olacak arkadaşlar beni trucker yaparken sadece 1 kere takip etseler iyi birisi trucker yaparak takip ediyor diğerleri truckerkod yazma yerinde bekliyor diğeri premier ile durmaksızın takip edip bana karşı illegal rol sergiliyor ben trucker'ın OOC bir olay olduğunu biliyorum o yüzden orada ben trucker yaparken kimse benle karşılıklı role giremez diye biliyorum.
Sana karşı durduk yere hiçbir illegal rol sergilemedim, zaten meslek çalışanına pusu rolleri sunucu kuralları çerçevesinde yasaklanmış bir şey. Ben senin meslekten çıkıp bizden kaçmaman için sadece takip ettim, araçla takip etmek bir illegal rol değildir. Ayrıca aramızda geçen sözlü diyaloğuda başlatan sensin, sen demesen bende demezdim zaten. "HerkeZ haddini bilecek" dediğin için bende sana cevap verdim, ki bu da doğal bir hakkım.

Alıntı
Trolling / Türkçe Terim;

Admine sorduğumda bana bu cevabı verdi o yüzden bir sorun çıkacağını düşünmüyorum başka bir cümle bulamadım bende bu cümleyi kullanmak istedim.
Bende aynı şekilde /soru komutundan bunun Türkçe Terim olup olmadığını sorduğumda trolling olduğu söylendi.

Alıntı
Arkadaşlar'ın OOC KİN yaptığı bu ss'lerden zaten anlaşılıyor onlar bana sıkabiliyormuş fakat ben onlara sıkamıyormuşum ve bir ck rolü gerçekleştiği zaman admin'in oraya gelip yeterli delil olmadan ck etme olayınıda hiçbir zaman duymadım OOC'den bu kadar yalan atmaları doğru değil.
Sana karşı hiçbir OOC kinimiz yoktu sadece IC olarak CK rolünü gerçekleştirip bırakacaktık ama senin yaptığın ihlaller bir hayli fazla olunca şikayet açmaya karar verdik. Ayrıca kimin OOC kin yaptığını tartışmayalım istersen :P Sen ve yakın arkadaşının tüm herkese ailevi hakaret ettiğiniz ssleri gönderebilirim.
OOC'de başkasıyla kavga edip IC olarak birlikten çıkan sensin Bu da MG olarak sayılabilir, arkadaş OOC/IC karıştırıyor.
Ayrıca birlikten izinsiz çıktığın için bizim sana ateş etme hakkımız vardı çünkü 2 haftadır bizimlesin ve IC olarak çoğu faaliyeti biliyorsun. Ama senin bizimle hiç bir türlü IC düşmanlığın olamaz.
 :)

Ayrıca savunman bittiyse "Savunmam bitti." gibisinden bir şey yazarsan konuyu kilitleyeceğim, konu altında boşu boşuna karşılıklı atışıp flood yapılmasın. Yetkililer gerekli kararı verecektir.

Son Güncelleme Hakkında
(Mobilden yazdığım için birkaç yazım hatası oluşmuş, PC'de onları düzenledim.)
« Son Düzenleme: 16.01.2021 18:44 Troubadour »

#12 - 15.01.2021 17:17
Olay'ı çok uzatıyorsunuz arkadaşlar sürekli herkez birşey yazarsa adminlerin işi zorlaşır lütfen tek bir kişi 1 kere cevap versin.

#13 - 15.01.2021 17:19
Olay'ı çok uzatıyorsunuz arkadaşlar sürekli herkez birşey yazarsa adminlerin işi zorlaşır lütfen tek bir kişi 1 kere cevap versin.
Yazdığımı okursan bende aynı şeyden bahsettim, bittiyse "Bitti" yaz konuyu kilitleyeyim. @sCiEnLy_
« Son Düzenleme: 15.01.2021 17:38 Troubadour »

#14 - 15.01.2021 17:24

Şikayette farkedersen arkadaşımız bizi şahit olarak yazdırmış, Yetkililerin işini zorlaştırmıyoruz aksine gerekli kanıtları atıp yetkililere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

#15 - 15.01.2021 17:42

Şikayette farkedersen arkadaşımız bizi şahit olarak yazdırmış, Yetkililerin işini zorlaştırmıyoruz aksine gerekli kanıtları atıp yetkililere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Eğer bir ihlal varsa o ihlallerin hepsini şikayeti ilk açtığınızda atmalıydınız sonradan atmak hem adminlerin hemde bizim işimizi zorlaştırır ben bunu demek istedim.

#16 - 15.01.2021 18:01

Eğer bir ihlal varsa o ihlallerin hepsini şikayeti ilk açtığınızda atmalıydınız sonradan atmak hem adminlerin hemde bizim işimizi zorlaştırır ben bunu demek istedim.
Dostum sen çünkü yaptığın ihlali kabul etmiyorsun bizde ona göre savunmaları atıyoruz. Burdaki amacımız saygılı bir şekilde kanıtlarımızı sunmak.

#17 - 15.01.2021 18:05

Dostum sen çünkü yaptığın ihlali kabul etmiyorsun bizde ona göre savunmaları atıyoruz. Burdaki amacımız saygılı bir şekilde kanıtlarımızı sunmak.

Bana saysısız bir şekilde yaklaşımda bulunduğumu mu söylemek istiyorsunuz?

#18 - 15.01.2021 18:14

Şuan da saçma sapan bir mevzu dönüyor, sana karşı saygısız filan denmemiş. Boşu boşuna laf olsun torba dolsun mantığındasın. Savunman bittiyse artık konuyu kilitleyeceğim gerçekten. Gerçek elle tutulur bir savunma yaptığını düşünüyorsan söyle, boşuna flood dönmemesi için konunun kilitlenmesi gerekiyor. Konu neredeyse üç sayfa olmuş, boş yere yetkililerin işini zorlaştırmaya gerek yok, gereken kararı onlar verecektir. @sCiEnLy_

#19 - 15.01.2021 18:28

Şuan da saçma sapan bir mevzu dönüyor, sana karşı saygısız filan denmemiş. Boşu boşuna laf olsun torba dolsun mantığındasın. Savunman bittiyse artık konuyu kilitleyeceğim gerçekten. Gerçek elle tutulur bir savunma yaptığını düşünüyorsan söyle, boşuna flood dönmemesi için konunun kilitlenmesi gerekiyor. Konu neredeyse üç sayfa olmuş, boş yere yetkililerin işini zorlaştırmaya gerek yok, gereken kararı onlar verecektir. @sCiEnLy_

Lütfen boş yere beni etiketlemeyiniz zaten konuya 2 dakikada bir göz atıyorum.