Konu: Cesar Hernandez / Kural ihlalleri.  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.01.2021 15:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Hernandez @cemkolik54

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jax Corn / @Tyorix

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda belirgin.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle eklemediğim kural ihlali varsa pardon..
Aracımı aldım ganton yokuşundan çıkarken hatalı şeritten motor ile hızlı bir şekilde gelip bana çarpıyor. Benim ona çarptığımı pm üzerinden üsteliyor ve tehdit ediyor. "bir daha çarparsan şikayet açarım" Arkadaşın pm üzerinden bana dediği şey ssde'de mevcut.. Sen bir Erkekten güçlü olamazsın! arkadaşın böyle bir düşüncesi var, kas gücüm onlardan kat kat yüksek olmasına rağmen bunu söylüyor, bu adamın ooc hayatını da etkiliyor ona da ben karışmam artık demekki hayatı boyunca sevilmemiş.  Günde 2,3 defa bana çarpıyor, son zamanlarda sunucuda araba sürmek bile istemiyorum rol yapıyorum hep bir sorun çıkıyor. Video kayıdı ile gezmek zorunda kalıyoruz video kaydı olsa bile arkadaşın "sen bana çarptın" demesi gerçekten komik bir durum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): cezası admin kararına bağlı, iyi günler.

#1 - 12.01.2021 18:01
Videoda ben de gözüktüğüm için savunmamı yapıyorum, kaza sırasında arkadaşım motor sürerken yanlışıkla çarpmasına rağmen hiçbir rol döndürmeden saldırmaya başladın ki bunu canı yüzünden diye düşünüyorum.
İkincisi, beni bayıltmadığın için yerde RK'lı rolü yaparak telsizle konuşmamda bir mahsur bulmadım. Admin kararına bırakıyorum.

#2 - 12.01.2021 18:26
Merhabalar Cesar ve Dexter kendisi arkadaşım Gaveli adlı arkadaş kendi attığı video da direk Ofansif Rol yapıp saldırmaya başlamış gerekenin yapılması iyi olabilir.

#3 - 12.01.2021 18:31
Ayrıca Jax_Corn olayla hiç bir alakası yok iken rolü baltalıyor.

#4 - 12.01.2021 18:32
Ayrıca "Rol ile bir alakan yok savunmaya gerek yok" derseniz de arka taraflarda araç ile bende geliyordum telsizden haber geçtiler.

#5 - 12.01.2021 18:53
Tekrardan yazıyorum kaza rollerinde Agresif Rol yasak bildiğim kadarıyla iyi forumlar iyi akşamlar.

#6 - 12.01.2021 19:31
Şunu da not geçeyim, Buffalo mc'nin orada arabama çarpan cesar orospu çocuğu diyip kaçtığı için önceden olayım var, bacağı kırık rolü yaparken cascio'lar ile dövdüğümde de olayım vardı onunla.

#7 - 13.01.2021 10:39
Ayrıca Jax_Corn olayla hiç bir alakası yok iken rolü baltalıyor.

Olayı önce uzaktan izliyorum durumu kavramak için, daha sonrasında şahısları ayırmak için yanlarına gittiğimde motorcu şahısın yumruğu isabet ediyor ve yumruklaşmanın bir gasp girişimi olduğunu düşünerek Gaveli_Clay'e yardımcı oluyorum. Herhangi bir rolü baltaladığımı düşünmüyorum eğer hatalı isem yetkililer gerekli ceza işlemini uygulayacaktır. (Ayrıca rolü beğenip beğenmediğini OOC bölerek belirtmesi gerekmiyor pm üzerinden rol sonu iletebilir ve gerekli şikayetini oluşturabilirdi.)
« Son Düzenleme: 13.01.2021 10:45 Tyorix »

#8 - 17.01.2021 20:03
Şikayet açan taraf yasaklı kullanıcı, bu kapsamda K&A.