Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Hernandez
@cemkolik54 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jax Corn /
@Tyorix Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda belirgin.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1-) ORTAK NEZAKET
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY
Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle eklemediğim kural ihlali varsa pardon..
Aracımı aldım ganton yokuşundan çıkarken hatalı şeritten motor ile hızlı bir şekilde gelip bana çarpıyor. Benim ona çarptığımı pm üzerinden üsteliyor ve tehdit ediyor. "bir daha çarparsan şikayet açarım" Arkadaşın pm üzerinden bana dediği şey ssde'de mevcut.. Sen bir
Erkekten güçlü olamazsın! arkadaşın böyle bir düşüncesi var, kas gücüm onlardan kat kat yüksek olmasına rağmen bunu söylüyor, bu adamın ooc hayatını da etkiliyor ona da ben karışmam artık demekki hayatı boyunca sevilmemiş. Günde 2,3 defa bana çarpıyor, son zamanlarda sunucuda araba sürmek bile istemiyorum rol yapıyorum hep bir sorun çıkıyor. Video kayıdı ile gezmek zorunda kalıyoruz video kaydı olsa bile arkadaşın "sen bana çarptın" demesi gerçekten komik bir durum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): cezası admin kararına bağlı, iyi günler.