Olayı anlatıyorum=Bisikletlimi sürüyordum Stadyum tarafında önden bana bu kişi aracı ile çarptı bende yere /hurt 1 yaparak bekledim sonra yaralı rolünü şu şekilde yapıp hemen dizlerinde yaralanmalar var diyerek kalktım arkadaşın yanına gittim.Bana şu cümleleri kurdu /Aptal düzgün sürsene/, /Siktiğimin hispaniği/bu cümleleri söyledikten sonra karakterim sinirlendi ona adamsan aşağı in dedim arkadaşın cevabı şu şekildeydi /Ya bir siktir git amcık/ gaza bastı ve gitti bende arkadaşımı aradım Şahidim Dacad Friuz karakteridir CloSe, benim yanıma geldi ve onu aramaya başladık en son Ganton Binco tarafında aracını gördüm ve emoteler şeklinde araca yaklaştım arac onundu Karakterimde o aracı aklına kazımıştı Çağırdığım arkadaşa burda beklemesini söyledim ve dükkanları gezdim en son Bincoda gördüm buldum seni diyerek emote verdim ve dışarıya çalıştım burdaki sebebim ise /Diğer içeride oyuncular zarar görmesin/diyeydi.Arkadaşı emote verdim dükkndan çıktım ancak o çıkmadı tekrar girdim hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyordu bende emotemi vererek yumruklamaya başladım bayıltttım.Diğer arkadaşları bana 2 yumruk attı ancak ben olayı anlamaya çalışıyordum bana vuranlara şu cimleleri kurdum /Tanıyor musunuz bunu?, Ne vuruyorsun bok çuvalı ve birkaç hakaret rolsel olarak./sonra arkadaşlarım ile bölgeden ayrıldık.Burada hatalı bir durum yok.Arkadaş ben pm den forum ismin ne adamsan söyle felan diyerek tehdit etti ssleri Gizlidavet'e attım şahidimdir.Ama baktım arkadaş şikayet açmıyor ssleri sildim ve olağan rolüme devam ettim.Hiçbir şikayet veya ihlal söz konusu değildir.Yetkili kararı ve şahitlerin onayı...