Konu: Hector_Hurtado/ Retarted RP  (Okunma sayısı 492 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.01.2021 14:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector_Hurtado, @BullarD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jason_Murray @TaylanCabul

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.01.2021 - 13:30-13:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araba sürüyordum, Hector ters şeritten bisiklet sürerek geliyordu, çarpıştık. Hector ne bir yaralanmış rolü yaptı ne de hatalı olduğunu kabul etti, aracıma yaklaştı ''adamsan inersin'' tarzında cümleler kurdu, ben de başımdan savmak için aracımla oradan uzaklaştım, bir süre sonra Binco'ya girdim, biraz zaman geçince arkamdan Hector geldi emote vererek beni yakamdan tutup dükkan dışına attı, hiçbir sebep yok. Ben de onu ittim tekrar işlerime devam ettim. Kıyafet alıyorken geldi yumrukla saldırmaya başladı, bayılttı beni ardından etrafa saçma cümleler söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntüsünden anlaşıldığı gibi çarpma anımız 13:30 gibi bir şey, tartıştık, rol yaptık derken en fazla 10 dakika geçmiştir. 13:47'de beni dövmeye başlıyor. Tam 7 dakika sonra. Aynı şeyi eski karakterim Noah_Pecker ile de yaşadım, yine ters şeritten bisiklet ile geliyordu yine çarpışmıştık ve yine hiçbir yaralanma rolü falan hiçbir şey yapmayıp silah çıkartıp vurmuştu.

« Son Düzenleme: 17.01.2021 16:09 ondvlonthegang »

#1 - 12.01.2021 14:49
Şahitlğimi onaylıyorum.

#2 - 13.01.2021 04:12
Selam,

@BullarD olayla ilgili savunmanız için bekleniyor.

#3 - 13.01.2021 15:29
Olayı anlatıyorum=Bisikletlimi sürüyordum Stadyum tarafında önden bana bu kişi aracı ile çarptı bende yere /hurt 1 yaparak bekledim sonra yaralı rolünü şu şekilde yapıp hemen dizlerinde yaralanmalar var diyerek kalktım arkadaşın yanına gittim.Bana şu cümleleri kurdu /Aptal düzgün sürsene/, /Siktiğimin hispaniği/bu cümleleri söyledikten sonra karakterim sinirlendi ona adamsan aşağı in dedim arkadaşın cevabı şu şekildeydi /Ya bir siktir git amcık/ gaza bastı ve gitti bende arkadaşımı aradım Şahidim Dacad Friuz karakteridir CloSe, benim yanıma geldi ve onu aramaya başladık en son Ganton Binco tarafında aracını gördüm ve emoteler şeklinde araca yaklaştım arac onundu Karakterimde o aracı aklına kazımıştı Çağırdığım arkadaşa burda beklemesini söyledim ve dükkanları gezdim en son Bincoda gördüm buldum seni diyerek emote verdim ve dışarıya çalıştım burdaki sebebim ise /Diğer içeride oyuncular zarar görmesin/diyeydi.Arkadaşı emote verdim dükkndan çıktım ancak o çıkmadı tekrar girdim hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyordu bende emotemi vererek yumruklamaya başladım bayıltttım.Diğer arkadaşları bana 2 yumruk attı ancak ben olayı anlamaya çalışıyordum bana vuranlara şu cimleleri kurdum /Tanıyor musunuz bunu?, Ne vuruyorsun bok çuvalı ve birkaç hakaret rolsel olarak./sonra arkadaşlarım ile bölgeden ayrıldık.Burada hatalı bir durum yok.Arkadaş ben pm den forum ismin ne adamsan söyle felan diyerek tehdit etti ssleri Gizlidavet'e attım şahidimdir.Ama baktım arkadaş şikayet açmıyor ssleri sildim ve olağan rolüme devam ettim.Hiçbir şikayet veya ihlal söz konusu değildir.Yetkili kararı ve şahitlerin onayı...

#4 - 13.01.2021 16:12
Hector'un söylediği her şey yalandan ibaret, özellikle ''pm'' kısmı. Onu da şöyle kanıtlayayım.  Dostum lütfen yalan söyleme. /hurt 1 yaptığın falan yoktu.

#5 - 13.01.2021 21:01
Bu ssler ne?Yalan dediğin ben hurt 1 yaptım sen bakmadın sonra emot verip kalktım geri geri geldin küfür ettin yalan yoktur.

#6 - 13.01.2021 21:08
PM'den tehdit etmişim seni öyle diyorsun. Ben de PM'den yazdığım tüm mesajları ss almıştım, attım işte. Bari yalan söyleme, beni mağazadan çıkarttığını söyleyip gelmediğimi iddia ediyorsun ama biraz okusan chati seni ittiğimi görürsün.

#7 - 14.01.2021 03:26
Arkadaşım ben seni çıkarttım veya çıkartmadım içeride seni dövdüm bunda ne var bunu açıkla bir mağaza içerisinde bana çarpıp küfür ederek çarpan adamı dövdüm.Rol.İhlal yok burada içerde de olsan dışarıda da.

#8 - 14.01.2021 11:28
Dostum. Gerçekten yalan söylemeyi bırakman gerekiyor. Sen ters şeritten gelip ''bisikletle'' önüme çıkıyorsun. Bunun bir oyun olduğunu, yalan söylemenin sana bir katkısı olmadığını anlamamız gerek. Lütfen. Ne dediğin bile anlaşılmıyor, ilk başta çıkarttım mağazadan o gelmedi diyorsun, daha sonra çıkıp çıkmaman önemli değil seni dövdüm diyorsun.

#9 - 16.01.2021 15:01
Yalan söylemiyorum ahbap, ben kaza rolümüde yaptım.Mekanda seni dövdüm bunda ne var bana küfür edip kaçtığun için sebebim var yani anladın? İHLAL yoktur burada.Kaza roşü yaptın sen takmadın devam ettin ilerde tuttum insan bir bakar diye küfür edip ergen diyip bastın takip ettim bincoya girdin seni orda dmvdüm bitti ihlal yok yetkili kararı...