Konu: Vergiler HK.  (Okunma sayısı 295 defa)

#0 - 09.01.2021 22:27
Freeway motorum var. Saatlik vergisi 35 dolar. 18 binlik bir araç için çok yüksek vergi. 24 saatte 850-900 dolar arası para yapıyor. Şimdi diyeceksiniz ki aracı sakla o da 100 dolar. Ortalama 7-8 vergi alsak günde ve üzerine 100 dolarlık saklama parası koysak bir freeway için 400 dolara patlar. Daha pahalı araçlar için bu durum daha kötü. Bazen yolda gördüğüm pahalı araçlara merak edip biniyorum. Vergisi 5 bin dolardan aşağı elegy görmedim mesela. Eminim o 5 bin dolarlık vergi 1-2 gün içerisinde olmuştur. Oyun aşırı kapital. Kapitalizmin ne olduğunu merak eden arkadaşlar araçların vergilerine baksınlar.

Tavsiyem: Araçların vergilerinin düşük olması ve sadece 48 saat arayla /arac sakla yapılabilmeli.
Örnek;
15 bin dolar altı araçlar için saatte: 2 dolar
15-20 bin dolar arası araçlar için saatte: 3 dolar
20-25: 4 dolar
25-30: 5
30-35: 6
35-40: 7
40-45: 8
45-50: 9
50-55: 10

Elegy, huntley, comet, bullet gibi lüks dediğimiz araçlar için özel bir vergi miktarı belirlenebilir. Ama bu orta sınıf ve alt sınıf araçlara bu kadar vergi konulmaması gerek. Her tarafa zıplayarak gitmek bana daha cazip geliyor. Vergilerden belimizi doğrultamıyoruz. Ve bu iş belirli bir şeyden sonra sıkıntı çıkarıyor. Bir arkadaşım her gün 3k vergi veriyordu; ucuz bir araba ve çiftlik için gerekli olan materyaller için.

((yukarda da bahsettiğim gibi lüks arabalar için özel vergi rakamı belirlenebilir.))
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
malisngl, AVefaCpr, Gaki, fenderist, balvenie,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.01.2021 22:31
Türü
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 09.01.2021 22:32
/arac sakla olayını izah edeyim: oyuncular 48 saatte bir /arac sakla komutunu kullanabilsin. Server otomatik olarak atmayacak. Oyuncular atacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.01.2021 22:48
Sunucuya giren para miktarı zaten çok fazla,senin dediğin gibi saatlik 2-3 dolar olursa bu vergiler sistem parayı nasıl geri çekicek ? KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.01.2021 23:03
Sunucuya giren para miktarı zaten çok fazla,senin dediğin gibi saatlik 2-3 dolar olursa bu vergiler sistem parayı nasıl geri çekicek ? KESİNLİKLE DESTEKLEMİYORUM.

ben bu oyuna girdiğimde eğlenmek ve mutlu olmak istiyorum. Vergiler yüzünden canım sıkılsın istemiyorum. Hep istenilen ortam; eğlence, rol, takılmaca istiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
OLDHAND,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 10.01.2021 03:15
Trucker mesleğinde belli bir seviyeye gelindiğinde, yaklaşık on beş dakika kadar bir sürecin sonunda 1500$ kadar gelir elde ediliyor.Her gün sadece bir kereye mahsus bile on beş dakika meslek yapılsa bu verginin çok çok üstünde olur.Sunucu ekonomisini düşünürsek; herkesin altında lüks arabalar, bankada nakit paraları mevcut.Rol yapmak için giriyorum diye bir sebeple gelinse bile on beş dakikalık bir süreç kimse için sıkıcı olmaz diye düşünüyorum.Ben kesinlikle DESTEKLEMİYORUM.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 10.01.2021 11:03
Trucker mesleğinde belli bir seviyeye gelindiğinde, yaklaşık on beş dakika kadar bir sürecin sonunda 1500$ kadar gelir elde ediliyor.Her gün sadece bir kereye mahsus bile on beş dakika meslek yapılsa bu verginin çok çok üstünde olur.Sunucu ekonomisini düşünürsek; herkesin altında lüks arabalar, bankada nakit paraları mevcut.Rol yapmak için giriyorum diye bir sebeple gelinse bile on beş dakikalık bir süreç kimse için sıkıcı olmaz diye düşünüyorum.Ben kesinlikle DESTEKLEMİYORUM.

o belirli seviyeye gelmek için 100 tur trucker yapman lazım. Ortalama 7.5 dakikadan. 750 dakika... 750 dakika yaklaşık 32 saat.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 10.01.2021 13:11
Katılıyorum. Vergi fiyatları oldukça fazla. Kırık dökük, 10-15 bin dolar civarına alınmış araba bile iki üç hafta içinde vergi-motor tamir ücretiyle bir o kadar daha masraf yaptırıyor. Bana tuhaf gelen bu. Gel gelelim tüm bu ücretleri kısmak için önce mesleklerden ve diğer kaynaklardan gelen parayı da kısmak lazım. Yani ekonomi sisteminin toptan bir gözden geçirilmeye ihtiyacı var. Hem gelir hem gider yüksek olunca böyle tuhaf tablolar çıkması normal bence.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 10.01.2021 13:35
Katılıyorum. Vergi fiyatları oldukça fazla. Kırık dökük, 10-15 bin dolar civarına alınmış araba bile iki üç hafta içinde vergi-motor tamir ücretiyle bir o kadar daha masraf yaptırıyor. Bana tuhaf gelen bu. Gel gelelim tüm bu ücretleri kısmak için önce mesleklerden ve diğer kaynaklardan gelen parayı da kısmak lazım. Yani ekonomi sisteminin toptan bir gözden geçirilmeye ihtiyacı var. Hem gelir hem gider yüksek olunca böyle tuhaf tablolar çıkması normal bence.

Katılıyorum, sunucunun ekonomisi git gide kötüleşiyor bu kötüleşmeye bir kaç örnek verebilirim.

DFT-30 Model aracın kaldırılması, buglu diye kaldırıldı sanırım ama ben bizzat kullanıyordum bir bugla karşılaşmadım.
Payday'ın kodlu hale gelmesi. (roldeyken payday yazısını göremiyorum, unutabiliyorum.)
Mevduat'ın kar oranının düşmesi.
Motor ömrü olayı.
Balık fiyatlarının düşmesi.
Eskiden de desteklemediğim Trucker yolunda gişe olması. (Para kasmak için yapılan bir mesleğe gişe koymak çok mantıksız geliyor, en az 200$ zarar...)
Adres bilmeyen taksicilere verdiğimiz yüksek miktarda paralar. (arttırılması saçma oldu..)
/arac sakla komutunun 100$ olması. (Afk kalacağım için aracımı saklamak istiyorum 100$ istiyor, zaten vereceğim vergi 2 saatte 110$ çok saçma bir durum ortaya çıkıyor ama bazı uyanıkların /arac sakla yapıp aracını tamir etme durumu olabilir o da engellenebilir /arac sakla yapınca araç tamir olmayacak.)
Unuttuğum şeylerinden olduğunu düşünüyorum...

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 10.01.2021 13:48
Ronnie ekonomi hakkında açılan tüm ar-geleri desteklemiyor, karakteri milyoner. Biraz tarafsız baksa olaylara desteklenmeyecek bir şey olmadığını görebilir.
KESİNLİKLE DESTEKLİYORUM.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
ducatistreetfighter, OLDHAND,
Tepki yok