Katılıyorum. Vergi fiyatları oldukça fazla. Kırık dökük, 10-15 bin dolar civarına alınmış araba bile iki üç hafta içinde vergi-motor tamir ücretiyle bir o kadar daha masraf yaptırıyor. Bana tuhaf gelen bu. Gel gelelim tüm bu ücretleri kısmak için önce mesleklerden ve diğer kaynaklardan gelen parayı da kısmak lazım. Yani ekonomi sisteminin toptan bir gözden geçirilmeye ihtiyacı var. Hem gelir hem gider yüksek olunca böyle tuhaf tablolar çıkması normal bence.
Katılıyorum, sunucunun ekonomisi git gide kötüleşiyor bu kötüleşmeye bir kaç örnek verebilirim.
DFT-30 Model aracın kaldırılması, buglu diye kaldırıldı sanırım ama ben bizzat kullanıyordum bir bugla karşılaşmadım.
Payday'ın kodlu hale gelmesi. (roldeyken payday yazısını göremiyorum, unutabiliyorum.)
Mevduat'ın kar oranının düşmesi.
Motor ömrü olayı.
Balık fiyatlarının düşmesi.
Eskiden de desteklemediğim Trucker yolunda gişe olması. (Para kasmak için yapılan bir mesleğe gişe koymak çok mantıksız geliyor, en az 200$ zarar...)
Adres bilmeyen taksicilere verdiğimiz yüksek miktarda paralar. (arttırılması saçma oldu..)
/arac sakla komutunun 100$ olması. (Afk kalacağım için aracımı saklamak istiyorum 100$ istiyor, zaten vereceğim vergi 2 saatte 110$ çok saçma bir durum ortaya çıkıyor ama bazı uyanıkların /arac sakla yapıp aracını tamir etme durumu olabilir o da engellenebilir /arac sakla yapınca araç tamir olmayacak.)
Unuttuğum şeylerinden olduğunu düşünüyorum...