aslında izini kaybettirsen bile bulunmak çok normal, en azından aracınızın son geçtiği yerleri cctv'den izleyip, aracın girişi olupta çıkışı olmayan bölgeyi gördüğünde araştırabilirler, eğer oradan aynı araç çıkmıyorsa geçmiş saatleri inceleyip oraya giriş yapan araçları tek tek takibe alıp sonrasında sizin yerleştirdiğiniz aracı bulup tekrar peşinize düşebilirler ya da kılık kıyafetiniz veya başka bir şeyiniz göze çarpmış olabilir. 9 tane sicilim var, bu sicillerim arasında bir kaç kere kovalanırken izimi kaybettirdiğim oldu, aslında ben zevk için yaptığım için özellikle aynı yerlerden geçip onları beni bulmaları için beklemedim. ama izimi kaybettirdiğimde bile sıkı bir arama her zaman söz konusuydu. bence vcpd'nin bu konuda hatalı bir yönü yok ama bazı üyelerinin egoist davranışları gerçekten mevcut ama asla kimseye karşı bir kinim yok. ilk sicilimde aracımın motor arızası olmasına rağmen ismini vermek istemediğim bir çavuş, motor arızası olan araca ateş açmıştı. bazı durumlar can sıkıcı olabiliyor, biraz anlayış göstermek gerekli. yaptığınız rol planı ve işleyiş tam olsaydı gerçekten güzel olurdu, bence bu tarz rollerde anlaşmaya varılarak uygulamak daha mantıklı, istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor, her iki tarafı da boşuna yormaya gerek yok bence, tabii bu şahsi fikrim.