Konu: LSPD üyelerinin davranışları..  (Okunma sayısı 1330 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.01.2021 22:20
başıma bir şey gelmeyecekse ben de üzülerek departmanın önceki haliyle şimdiki haliyle arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorum. isim vermek yasak mı bilmiyorum ama departman badu ve allen'ın yönetimindeyken pd biraz daha düzenli gibiydi sanki, son zamanki pd'ye bakıyorum olay anında birbirlerinden haberi olmayan memurlar, akademiye girmenin biraz daha kolaylaşması gibi gibi her isteyen artık girebiliyor gibi geldi bana, en üzüldüğüm konu da artık memurların cidden artık rollerinin robotlaşması oldu, son bir haftadır neredeyse sürekli departman içerisinde roldeyim memurlardan emote-arabaya bindirme-miranda hakları-gözaltı-kodes haricinde rol göremedim, bir istisna olarak diversa'yı hariç tutarak kendisinin rolüne bayıldığımı belirteceğim.
yatırım tavsiyesi değildir kendi fikirlerim
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
itzniggaFedaisi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 04.01.2021 22:35
Akademi başında doksan dört kişi seçilmişti, sonrasında bu sayı bu kadar düştü. Ben bu rollere şu an fazla dahil olmadım ve departmanda kalıcı mıyım onuda bilmiyorum aslında ama "RoboCop" tarzı rollerden uzak bir karakter yönetmeye çalışıyorum. Üstte de belirtmişler zaten şu an yeni katılan (benim gibi) çok kişi var ve olay anında OOC şekilde heyecanlanmalar oluyor, inanın ki siz olsanız size de aynısı olur birçok telsiz kodu var ve bazen karışabiliyor heyecandan. Üstte @imfinetoday  ' in bahsettiği olay bugün devriye dağıtımında IC olarak konuşuldu. Demem o ki birkaç hafta sonra her şey düzene binecektir bence fakat madem böyle bir konu açılmış şöyle bir şey daha söylemem gerekiyor (sakın yanlış anlamayın) iki gündür sahadayım toplam 5-6 defa sahaya çıktım ve genelde illegal karakter hep PD'ye bulaşma peşinde ve heyecan arıyorlar. Daha bugün dışarıda gatenin önündeydim ve bir adam arabadan inip polis arabalarını yumrukladı böyle bir olay benim başıma ilk defa geldi çünkü daha önce polis rolü yapmamıştım yani bu konuyla ne kadar alakalı bilmem ama PD'ye karşı gerçekleştirilen ihlallerde çok fazla aslında.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 05.01.2021 10:11
Akademi başında doksan dört kişi seçilmişti, sonrasında bu sayı bu kadar düştü. Ben bu rollere şu an fazla dahil olmadım ve departmanda kalıcı mıyım onuda bilmiyorum aslında ama "RoboCop" tarzı rollerden uzak bir karakter yönetmeye çalışıyorum. Üstte de belirtmişler zaten şu an yeni katılan (benim gibi) çok kişi var ve olay anında OOC şekilde heyecanlanmalar oluyor, inanın ki siz olsanız size de aynısı olur birçok telsiz kodu var ve bazen karışabiliyor heyecandan. Üstte @imfinetoday  ' in bahsettiği olay bugün devriye dağıtımında IC olarak konuşuldu. Demem o ki birkaç hafta sonra her şey düzene binecektir bence fakat madem böyle bir konu açılmış şöyle bir şey daha söylemem gerekiyor (sakın yanlış anlamayın) iki gündür sahadayım toplam 5-6 defa sahaya çıktım ve genelde illegal karakter hep PD'ye bulaşma peşinde ve heyecan arıyorlar. Daha bugün dışarıda gatenin önündeydim ve bir adam arabadan inip polis arabalarını yumrukladı böyle bir olay benim başıma ilk defa geldi çünkü daha önce polis rolü yapmamıştım yani bu konuyla ne kadar alakalı bilmem ama PD'ye karşı gerçekleştirilen ihlallerde çok fazla aslında.

burada bahsettiğin olay illegallerin polislere kaşınması ile ilgili değil sunucuya girişlerin çok kolay olmasından ve rol bilgisini ortalamasının düşük olmasından kaynaklı.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
LES ARDENTES,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 05.01.2021 10:27
:/, gerçekten empati yapılması gerekiyor;iki taraf içinde, illegal oynarken yaşadığım en büyük sıkıntı boşa geçen zamanlarım olmuştu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 05.01.2021 11:07
Nacizane fikrim, bu tarz konularda safi eleştiri yerine AR-GE çalışmaları daha iyi olacaktır. Benim düşüncelerime göre PD yeterince güçlü ve bu gerçekten iyi. AR-GE düşüncelerim ise şu şekilde;

Şahsi düşüncem, oyuncular ne kadar bekleyeceğini bilmedikleri için gerilmekte, bunun önüne şöyle geçilebilir.
1- Gözaltı süresi minimal tutulmalı ve oyuncuya bu önceden söylenmeli.
2- 1. maddeyi dengelemek için Jail süreleri arttırılmalı ve illegal suç işlemek daha caydırıcı olmalı. Kısaca PD daha da güçlenmeli.
3- Maske, eldiven ve plaka sökme rollerine imtiyaz gösterilmeli ve saygı duyulmalı.
4- Dedektif Büro daha etkin olmalı ve illegal organizasyonlara operasyonlar yapılmalı. İlla bir oluşumu kapatmaya gerek yok. Tüm oluşumu içeriye atıp 2000 dakika jail verilebilir mesela ve bu düzenli olarak yapılmalı.
5- SWAT çok ama çok ama çok nadir kullanılmalı.
6- Çevirme rolleri artmalı, gerçekten keyifli bir hâl alıyor.
7- Çekilen araçların içi kesinlikle aranmamalı. ABD yasalarına da aykırıdır bu durum. Hiçbir şekilde kimsenin mahremiyetine girilemez ve büyük olaylar çıkar.

Bu saydıklarımın acilen ve ivedilikle devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum.
Like
15
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
itzniggaFedaisi, tharok, Wroxy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 06.01.2021 00:13
Nacizane fikrim, bu tarz konularda safi eleştiri yerine AR-GE çalışmaları daha iyi olacaktır. Benim düşüncelerime göre PD yeterince güçlü ve bu gerçekten iyi. AR-GE düşüncelerim ise şu şekilde;

Şahsi düşüncem, oyuncular ne kadar bekleyeceğini bilmedikleri için gerilmekte, bunun önüne şöyle geçilebilir.
1- Gözaltı süresi minimal tutulmalı ve oyuncuya bu önceden söylenmeli.
2- 1. maddeyi dengelemek için Jail süreleri arttırılmalı ve illegal suç işlemek daha caydırıcı olmalı. Kısaca PD daha da güçlenmeli.
3- Maske, eldiven ve plaka sökme rollerine imtiyaz gösterilmeli ve saygı duyulmalı.
4- Dedektif Büro daha etkin olmalı ve illegal organizasyonlara operasyonlar yapılmalı. İlla bir oluşumu kapatmaya gerek yok. Tüm oluşumu içeriye atıp 2000 dakika jail verilebilir mesela ve bu düzenli olarak yapılmalı.
5- SWAT çok ama çok ama çok nadir kullanılmalı.
6- Çevirme rolleri artmalı, gerçekten keyifli bir hâl alıyor.
7- Çekilen araçların içi kesinlikle aranmamalı. ABD yasalarına da aykırıdır bu durum. Hiçbir şekilde kimsenin mahremiyetine girilemez ve büyük olaylar çıkar.

Bu saydıklarımın acilen ve ivedilikle devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum.

Vatansever'in söylediklerine katılıyorum. PD'yi tamamen güçlendirmek veya tamamen güçsüzleştirmek yerine bazı konularda güçlendirmeli, bazı konularda zayıflatmalı yönetim. Bu konuda @Canterino the DEEV AR-GE açmayı düşünür mü bilmem ama o açmazsa ben açacağım.  :o

:/, gerçekten empati yapılması gerekiyor;iki taraf içinde, illegal oynarken yaşadığım en büyük sıkıntı boşa geçen zamanlarım olmuştu.

Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
itzniggaFedaisi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 06.01.2021 23:50
lütfen suçların kaç dakika jail olduğunu iyi öğrenin, 300 dakikalık cezayı 600 olarak verdiler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 07.01.2021 02:56
aslında izini kaybettirsen bile bulunmak çok normal, en azından aracınızın son geçtiği yerleri cctv'den izleyip, aracın girişi olupta çıkışı olmayan bölgeyi gördüğünde araştırabilirler, eğer oradan aynı araç çıkmıyorsa geçmiş saatleri inceleyip oraya giriş yapan araçları tek tek takibe alıp sonrasında sizin yerleştirdiğiniz aracı bulup tekrar peşinize düşebilirler ya da kılık kıyafetiniz veya başka bir şeyiniz göze çarpmış olabilir. 9 tane sicilim var, bu sicillerim arasında bir kaç kere kovalanırken izimi kaybettirdiğim oldu, aslında ben zevk için yaptığım için özellikle aynı yerlerden geçip onları beni bulmaları için beklemedim. ama izimi kaybettirdiğimde bile sıkı bir arama her zaman söz konusuydu. bence vcpd'nin bu konuda hatalı bir yönü yok ama bazı üyelerinin egoist davranışları gerçekten mevcut ama asla kimseye karşı bir kinim yok. ilk sicilimde aracımın motor arızası olmasına rağmen ismini vermek istemediğim bir çavuş, motor arızası olan araca ateş açmıştı. bazı durumlar can sıkıcı olabiliyor, biraz anlayış göstermek gerekli. yaptığınız rol planı ve işleyiş tam olsaydı gerçekten güzel olurdu, bence bu tarz rollerde anlaşmaya varılarak uygulamak daha mantıklı, istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabiliyor, her iki tarafı da boşuna yormaya gerek yok bence, tabii bu şahsi fikrim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 07.01.2021 03:05
dedektif büroyu açmaları yeter
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 07.01.2021 04:19
lütfen suçların kaç dakika jail olduğunu iyi öğrenin, 300 dakikalık cezayı 600 olarak verdiler.

İki suçunda cezası 300'er dakika, bir hata yapıldı ve 600 dakika atıldı. Daha sonrasında zaten düzeltildi ve hata için üzgün olduğumu söyledim. PD'yi kirletmek ve suçlamak adına konuya böyle bir yorum atmanız gereksizdi.

Konunun geneline bakacak olursak, @vatansever 'in ilk 3 maddesine katılıyorum. Geçen sene ki karakterimle 2 gün boyunca gözaltında olduğumu hatırlıyorum. Konunun PD yetkilileri tarafından incelenip AR&GE olarak sunulmasını bende desteklerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok