Tüm yapılan baskınlar "aa bunlar illegal, gelin basalım" kafasıyla yapılmıyor. 9 aydır VCPD'deyim, kanıtım olmadığı için tutuklayamadığım fakat OOC olarak suç işlediğini bildiğim çok adamı gözaltından çıkarıp salmak zorunda kaldım. Öncelikle şu "bir günde baskın yaptılar, bitirdiler" olayı yanlış. Her şey planlanıyor, tüm memurlar operasyonla ilgili eğitim alıyor, dedektif büro gerekli izinleri çıkarıyor vs. Bir cümleyle özetlemek pek doğru değil. Las Venturas'a gidip çatışılıyor, şehirde birileri sokak ortasında birbirini vuruyor. Birileri araçtan inip mekan basar gibi sokak ortasında adamları tarıyor. Üzgünüm ama herkes yaptığı şeyle yargılanır. "Bugün ölen illegal roller" diyorsunuz, onaylı hood olup baskın yapılmayan birçok yer vardı. Elde ne kanıt varsa, buna göre hareket edilir.
Maalesef, belki biraz acı bir söz, VCPD, tüm birliklerden üstündür. (Bürokraside belki değil fakat sahada böyle.) Bir polis suçluyu değil de bir suçlu polisi gerçek hayatta kovalayacak duruma gelirse o zaman roleplayde de kurallar değişebilir.
Ekleme: Yakalanan her illegal durumda baskın yapılıyor olsaydı, her hafta bir baskın haberi görülürdü. Çoğu zaman olaylar biriktiriliyor ve buna göre hareket ediliyor. Bu konuda VC:RP'nin dengeli politikası da bana kalırsa harika işliyor.