Konu: Sunucuda bugün ölen illegal roller.  (Okunma sayısı 1507 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 25.12.2020 22:58
Ben eski kafalıyım bu sistemi de uygulayacağım hayırlısıyla hükümet gözde çok büyütülmüş bazı yargıları kırmak lazım, hala doğru söylemeye çekinen insan var yetkili bişey diyecek diye.
Lütfen kusuruma bakma ortak nezaket ya da başka bir kabahat de sayılmasını istemem ama profil fotoğrafındaki dizinin rolünü gerçekleştirmeye geldiysen çok yanlış yerdesin dostum. Hem de hiç realistik olmayan bir rolün içindesin öyle diyeyim. Amerika'da suç silahla vesaire değil, illegaller gerçekte genellikle parasındalar işin. Silahınızı kaybettiniz diye burada illegal rol öldü diyorsan illegal konseptlerde ciddi bir eksiğin var demektir. Emin ol Amerika'da 5 yıl yaşa o 5 yılda silahlı çatışmaya ya da silah bulunduran bir insana 2, en fazla 3 kez rastlarsın. Hayatlar EDHO dizisi gibi değil maalesef.

Kardeşim sen bir dehasın ve tam bir roleplayersın biz de tam anlamıyla EDHO'yu vice roleplayda yansıtmaktı herkesle düşman olup şehirin en tepesine çıkıp hükumete kafa tutacağız aynen bu şekil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 26.12.2020 03:47
Byrstal Piru üyeleri niye bu durumu içerledi ki ayrıca benim profil fotoğrafıma neden bu kadar takıldınız? Silahım gitti yenisini aldım ne alaka silahım gitti diye mi isyan ediyorum bem
« Son Düzenleme: 26.12.2020 03:51 wert »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 26.12.2020 03:49
Silahınız gitti diye illegal rol bitmez. Adamlar IC olarak haklı çok fazla mermi attık sizde attınız, biz IC çilemizi çektik. Arkadaşlarınız çete mafyayı nasıl basıyor diyor. Şuanda mafya vari bir rolünüzü  görmedim üzgünüm, çete konusuna gelirsek karakterlerimizin hikayelerini boşa yazmadık bence iyice bir okuyun sonradan mesajınızı yollayın. Bu yazıyı okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

İşte gerçek bir çete! Yaptığım rolden utandırdın beni özür dilerim böyle rol yaptığım için her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz pardon pardon (!)  :D :D :D :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 26.12.2020 03:51
Amacım çalıp çırmak değil, silah çekip sıkmak değil rol yapıp gidecez ve bunun bir oyun olduğunu unutmayacağız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 28.12.2020 04:54
Anlık olarak illegal rollerin kökünü kuruttular, çok saçma ve gereksiz bir hood aramaları gerçekleşti tebrikler pd
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 28.12.2020 04:57 LahmacStar »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 28.12.2020 12:20
Amacım çalıp çırmak değil, silah çekip sıkmak değil rol yapıp gidecez ve bunun bir oyun olduğunu unutmayacağız.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 28.12.2020 15:48
Tüm yapılan baskınlar "aa bunlar illegal, gelin basalım" kafasıyla yapılmıyor. 9 aydır VCPD'deyim, kanıtım olmadığı için tutuklayamadığım fakat OOC olarak suç işlediğini bildiğim çok adamı gözaltından çıkarıp salmak zorunda kaldım. Öncelikle şu "bir günde baskın yaptılar, bitirdiler" olayı yanlış. Her şey planlanıyor, tüm memurlar operasyonla ilgili eğitim alıyor, dedektif büro gerekli izinleri çıkarıyor vs. Bir cümleyle özetlemek pek doğru değil. Las Venturas'a gidip çatışılıyor, şehirde birileri sokak ortasında birbirini vuruyor. Birileri araçtan inip mekan basar gibi sokak ortasında adamları tarıyor. Üzgünüm ama herkes yaptığı şeyle yargılanır. "Bugün ölen illegal roller" diyorsunuz, onaylı hood olup baskın yapılmayan birçok yer vardı. Elde ne kanıt varsa, buna göre hareket edilir.

Maalesef, belki biraz acı bir söz, VCPD, tüm birliklerden üstündür. (Bürokraside belki değil fakat sahada böyle.) Bir polis suçluyu değil de bir suçlu polisi gerçek hayatta kovalayacak duruma gelirse o zaman roleplayde de kurallar değişebilir.

Ekleme: Yakalanan her illegal durumda baskın yapılıyor olsaydı, her hafta bir baskın haberi görülürdü. Çoğu zaman olaylar biriktiriliyor ve buna göre hareket ediliyor. Bu konuda VC:RP'nin dengeli politikası da bana kalırsa harika işliyor.
« Son Düzenleme: 28.12.2020 16:08 Diversa »
100
4
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ruelle, Aureus, kinginthenorth, Vigilante,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
the batuhan batrix, rapperz aka pdgod, Vigilante,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 28.12.2020 16:11
Diversa'nın dediğine katılıyorum, bir illegal yapılanmanın toplasan yüz tane adamı olur koskoca Florida'da 21 milyon insan yaşıyor, Miami'de ise 500 bin kişinin yaşadığını düşünüp bunu Vice şehrine entegre edersek neredeyse Vice'da Yarım milyon insan yaşadığını düşünebiliriz bu da demek oluyor ki Vice şehrinde rahat on bin den fazla VCPD personeli bulunuyor. Burada 30 araç baskın yedik diyorsun, 30 aracın hepsi seni almak için gelmiyor oraya trafik büro trafiği yönetmek için geliyor, Swat baskını atmak için geliyor, diğer memurlar ise de çevre kontrolünü sağlıyorlar. Ardından Vice Divison gelip operasyon ile ilgili delilleri inceliyor. Sen sanıyorsun ki Burada TDM yapıyorlar, çok yanlış sunucuda oynuyorsun dostum bunu sana net olarak söyleyebilirim. Yazdıklarını okudum, normalde yazmayacaktım fakat cidden kendin ile çelişiyorsun. Lütfen bilmeden bu tarz konular açmayın rica ediyorum. İyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 28.12.2020 16:12
Anlık olarak illegal rollerin kökünü kuruttular, çok saçma ve gereksiz bir hood aramaları gerçekleşti tebrikler pd
hood aramasından illegal rolleri çökertmek mi? son zamanlarda gördüğüm en saçma yorumdu bu xd
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#39 - 28.12.2020 18:40
İllegal rol silah rezerveleri yapıp şehir içerisinde adam kaldırmak değil ki.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok