Biraz olsun gerçekçi rol yapsanıza?
Sadece size özel değil herkes için konuşuyorum...
Zaten en ufak hatada da sizin kadronuzu baştan aşağıya öğrenip en ufak açığınızda bile size SWAT baskını yapılması normal değil mi?
Mesela dün başıma gelen rol.
X sokak çetesi B mafyasına ait bir işletmeyi içinde siviller varken bastı. X ve B grupları arasında toplu kavga, çatışma ve yaralama oldu.
Polis'in bu durumda ne yapmasını bekliyorsunuz?
çetenin mafyayı basması başlı başına bir saçmalık sen çetesin köşeni tut neyine mafyanın işletmesini basmak ck olursun Allah korusun
bu tarz roller geçmişte kaldı dostum artık çeteler büyük işler yürütüyor mafyalardan daha fazla iş yapıyorlar yıl 2020. Mafya baskısı altında kalmış ayrımcılık yüzünden geride tutulan çeteler yok artık 70-80-90 dönemlerinde bitti bunlar kingpin örnek verilebilir sokak çetesi ama şehirde sokakların sahibiydi bütün mafya ve çetelerden üstündü baktığın zaman ita ame rolleride çetecidir.
Idlewood bölgesinde silah patlattınız şehrin ortasında adam kaçırdınız dedektif büro emin olun realistik olarak düşünürsek gang unit ç
aranıza bir köstebek sokmuş ve sizi çökertmişti bence tam realistik yapmak yerine sadece hapise atmışlar çokta bir şey söylenmemek gerekiyor
BENDE İLLEGAL BİR OYUNCUYUM İKİ TARAFTADA ROL YAPMIŞ BİR KİŞİ OLARAK ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUM