Konu: Sunucuda bugün ölen illegal roller.  (Okunma sayısı 1531 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.12.2020 02:10
@wert sana da günaydın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 25.12.2020 02:31
Anlık olarak illegal rollerin kökünü kuruttular, çok saçma ve gereksiz bir hood aramaları gerçekleşti tebrikler pd
Hi!

Ya sen yapma bari üzüyosun  :D @bakhtiyar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 25.12.2020 02:46
Biraz olsun gerçekçi rol yapsanıza?
Sadece size özel değil herkes için konuşuyorum...

Zaten en ufak hatada da sizin kadronuzu baştan aşağıya öğrenip en ufak açığınızda bile size SWAT baskını yapılması normal değil mi?

Mesela dün başıma gelen rol.
X sokak çetesi B mafyasına ait bir işletmeyi içinde siviller varken bastı. X ve B grupları arasında toplu kavga, çatışma ve yaralama oldu.
Polis'in bu durumda ne yapmasını bekliyorsunuz?
X tarafı olarak konuşuyorum orada olan yine bize oldu,kendimizi savunduk polis geldi bir kişi uyuşturuculardan yakalandı,kendimizi savunmasak mafya 3-5 serseriden korktu olacak.Saçma sapan roller de dönmüyor değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 25.12.2020 02:54

Zaten en ufak hatada da sizin kadronuzu baştan aşağıya öğrenip en ufak açığınızda bile size SWAT baskını yapılması normal değil mi?

X sokak çetesi B mafyasına ait bir işletmeyi içinde siviller varken bastı. X ve B grupları arasında toplu kavga, çatışma ve yaralama oldu.

çetenin mafyayı basması başlı başına bir saçmalık sen çetesin köşeni tut neyine mafyanın işletmesini basmak ck olursun Allah korusun
bu tarz roller geçmişte kaldı dostum artık çeteler büyük işler yürütüyor mafyalardan daha fazla iş yapıyorlar yıl 2020. Mafya baskısı altında kalmış ayrımcılık yüzünden geride tutulan çeteler yok artık 70-80-90 dönemlerinde bitti bunlar kingpin örnek verilebilir sokak çetesi ama şehirde sokakların sahibiydi bütün mafya ve çetelerden üstündü baktığın zaman ita ame rolleride çetecidir.

Idlewood bölgesinde silah patlattınız şehrin ortasında adam kaçırdınız dedektif büro emin olun realistik olarak düşünürsek gang unit ç
 aranıza bir köstebek sokmuş ve sizi çökertmişti bence tam realistik yapmak yerine sadece hapise atmışlar çokta bir şey söylenmemek gerekiyor

BENDE İLLEGAL BİR OYUNCUYUM İKİ TARAFTADA ROL YAPMIŞ BİR KİŞİ OLARAK ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUM
« Son Düzenleme: 25.12.2020 03:10 knoojew »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 25.12.2020 02:57
İllegal roller maalesef profil fotoğrafındaki dizilerdeki gibi olmuyor dostum haberin olsun. İllegal hayat yaşayan insanların birçoğu zaten ya hapse mahkum olmuşlardır ya ölmüşlerdir ya da akıllarını kullanıp paralarına halen bakmaktalardır.  Yok Çete mafyaya sıkamaz falan bunlar hikaye. Çeteler artık 80'lerdeki gibi değil. Mafyalarda eski mafya değil. Mafyalar şirketleşmeye çalışırken çetelerde esnaflaşmaya başladı artık yani üstünde shotgun ile gezen mafya babasını sokakta göremezsiniz. Beni yanlış anlamayın fakat bu çok sık yaşanan bir durum. Bir taraf polisten baskın yiyince "İllegal roller" ölmüyor. Yaptığınız bir hata vardır ondan dolayı polis baskın atmıştır. Boşuna böyle konular açmanın bana kalırsa gereği yok Roleplay yapıyoruz, en gerçekçi şekilde hareket etmeye gayret etmeliyiz. İyi forumlar.
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
kinginthenorth, KSZ, Thoros, Vigilante,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 25.12.2020 03:02

Böyle konuşmak ne kadar kolay ya
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 25.12.2020 03:03
Sanırım Gun RP olayları fazla artınca baskın yapıyorlar, fakat illegal rolleri cidden bir bataklık içinde.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 25.12.2020 03:04

çetenin mafyayı basması başlı başına bir saçmalık sen çetesin köşeni tut neyine mafyanın işletmesini basmak ck olursun Allah korusun
bu tarz roller geçmişte kaldı dostum artık çeteler büyük işler yürütüyor mafyalardan daha fazla iş yapıyorlar yıl 2020. Mafya baskısı altında kalmış ayrımcılık yüzünden geride tutulan çeteler yok artık 70-80-90 dönemlerinde bitti bunlar kingpin örnek verilebilir sokak çetesi ama şehirde sokakların sahibiydi bütün mafya ve çetelerden üstündü baktığın zaman ita ame rolleride çetecidir.

Idlewood bölgesinde silah patlattınız şehrin ortasında adam kaçırdınız dedektif büro emin olun realistik olarak düşünürsek gang unit aranıza bir yılan sokmuş ve sizi çökertmişti bence tam realistik yapmak yerine sadece hapise atmışlar çokta bir şey söylenmemek gerekiyor

BENDE İLLEGAL BİR OYUNCUYUM İKİ TARAFTADA ROL YAPMIŞ BİR KİŞİ OLARAK ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUM
Yok ben söylenmiyorum söylenmem de burada farklı bir konudan bahsettim yaptıklarına bir lafım yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 25.12.2020 03:09
İllegal roller maalesef profil fotoğrafındaki dizilerdeki gibi olmuyor dostum haberin olsun. İllegal hayat yaşayan insanların birçoğu zaten ya hapse mahkum olmuşlardır ya ölmüşlerdir ya da akıllarını kullanıp paralarına halen bakmaktalardır.  Yok Çete mafyaya sıkamaz falan bunlar hikaye. Çeteler artık 80'lerdeki gibi değil. Mafyalarda eski mafya değil. Mafyalar şirketleşmeye çalışırken çetelerde esnaflaşmaya başladı artık yani üstünde shotgun ile gezen mafya babasını sokakta göremezsiniz. Beni yanlış anlamayın fakat bu çok sık yaşanan bir durum. Bir taraf polisten baskın yiyince "İllegal roller" ölmüyor. Yaptığınız bir hata vardır ondan dolayı polis baskın atmıştır. Boşuna böyle konular açmanın bana kalırsa gereği yok Roleplay yapıyoruz, en gerçekçi şekilde hareket etmeye gayret etmeliyiz. İyi forumlar.

Bu mu gerçekçilik 30 araba polis evime geliyor. Ne için? Aramak için. Baya gerçekçi bir hikaye karşımda kim olursa olsun söylemekten çekinmem sunucuda pd çok yüceltiliyor ve çeteleri, mafyaları bastırıyor. Hoş değil tabi ki gun rp dönecek sunucuda normal bir şey karşılıklı saldırı dönemimdeyim bu araştırma süreci uzun bir süreç istemesine rağmen bütün rolü bir güne sığdırmak saçmaydı. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 25.12.2020 03:12

Idlewood bölgesinde silah patlattınız şehrin ortasında adam kaçırdınız dedektif büro emin olun realistik olarak düşünürsek gang unit ç
 aranıza bir köstebek sokmuş ve sizi çökertmişti bence tam realistik yapmak yerine sadece hapise atmışlar çokta bir şey söylenmemek gerekiyor

Bro yanlış anlama da IC keyfin yerinde olduğu için böyle rahatlıkla konuşabiliyorsun. Vice gibi bir sunucuda oynuyorsun çeteye sinmemek için mecburen saldırıyorsun anladın mı? Boş olmadığını göstermen gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok