Konu: [23.12.2020 - Çok kişi] Çoklu ihlal (Noob-DM, Retarted, İBK...)  (Okunma sayısı 942 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.12.2020 11:44
Adam kendisi şikayeti anlatırken savunmamı yapmış, kralsın. Telefon denen bi'şey var yalnız haberin olsun kanka ihtiyacın olur adam çağırırsın 1 dakikada mayoz bölünürsün sağlam adamsan. Kavga çıkacağını bildiğim için Riva'yı aradım o topladı. Ben sadecw abime atılan lafları ve onların ciddi olayına SİNEMA FİLMİ süsü verdiğiniz için saldırdım. ;) KRAL ROLCÜLER RESPECT!
OOC nasıl bir kafa içinde olduğunuzu şikayeti inceleyen herkese açıkladığınız için herkes adına teşekkür ederim.
"Sağlam adamsan bir dakikada mayoz bölünürsün." ilginç, rollerde kullanırım ben bunu.

Sonuçlanabilir sanırım, böyle bir savunma kabul edilemez ben kabul etmiyorum.
IC olarak bölünüyorlar diyorsun, ben onaylayıncada geri ters yapıyorsun asıl sen nasıl bi kafadasın ben onu anlamıyorum. Ciddi yazdığınıda düşünmüyorum savunmamında arkasındayım. Gerçekleri kaldıramıyorsan açma şikayet dostum.
Kavga çıkarmak için geldiğini daha nasıl ifade edebilirsin ki? Bunu bizzat söyledin. Telefonla aradın kalabalığı sağlayıp abinin olayına dayandırarak kavga çıkardınız. İkili tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Dostun falan değilim, mesafenizi ve sınırınızı korumanızı tekrar tekrar söyleme gereğinde kalmak istemiyorum. İyi forumlar.

Retarted RP yaptığınızı da böylelikle söylemiş oldunuz.
Retarded'lık bir şey yok ters konuşup derinden etkileyen olaylarla dalga geçiyorsunuz. Elimiz kolumuz bağlı sizi mi dinleyelim? Mantıklı ol biraz akıllı düşün ceza yedirmek için oynama. Oyunda tanrı değilsiniz niye basamayalım? Yaptığın hareketler açıklamalar ve şikayetin aşırı SAÇMA. İyi roller sonuçlanabilir daha da savunma yapmayacağım yeterli diye düşünüyorum. Yetersizse admin belirtip bana süre verirse açıklayabilirim.

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#11 - 24.12.2020 12:15
Spoiler: GösterGizle
Adam kendisi şikayeti anlatırken savunmamı yapmış, kralsın. Telefon denen bi'şey var yalnız haberin olsun kanka ihtiyacın olur adam çağırırsın 1 dakikada mayoz bölünürsün sağlam adamsan. Kavga çıkacağını bildiğim için Riva'yı aradım o topladı. Ben sadecw abime atılan lafları ve onların ciddi olayına SİNEMA FİLMİ süsü verdiğiniz için saldırdım. ;) KRAL ROLCÜLER RESPECT!
OOC nasıl bir kafa içinde olduğunuzu şikayeti inceleyen herkese açıkladığınız için herkes adına teşekkür ederim.
"Sağlam adamsan bir dakikada mayoz bölünürsün." ilginç, rollerde kullanırım ben bunu.

Sonuçlanabilir sanırım, böyle bir savunma kabul edilemez ben kabul etmiyorum.
IC olarak bölünüyorlar diyorsun, ben onaylayıncada geri ters yapıyorsun asıl sen nasıl bi kafadasın ben onu anlamıyorum. Ciddi yazdığınıda düşünmüyorum savunmamında arkasındayım. Gerçekleri kaldıramıyorsan açma şikayet dostum.
Kavga çıkarmak için geldiğini daha nasıl ifade edebilirsin ki? Bunu bizzat söyledin. Telefonla aradın kalabalığı sağlayıp abinin olayına dayandırarak kavga çıkardınız. İkili tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Dostun falan değilim, mesafenizi ve sınırınızı korumanızı tekrar tekrar söyleme gereğinde kalmak istemiyorum. İyi forumlar.

Retarted RP yaptığınızı da böylelikle söylemiş oldunuz.
Retarded'lık bir şey yok ters konuşup derinden etkileyen olaylarla dalga geçiyorsunuz. Elimiz kolumuz bağlı sizi mi dinleyelim? Mantıklı ol biraz akıllı düşün ceza yedirmek için oynama. Oyunda tanrı değilsiniz niye basamayalım? Yaptığın hareketler açıklamalar ve şikayetin aşırı SAÇMA. İyi roller sonuçlanabilir daha da savunma yapmayacağım yeterli diye düşünüyorum. Yetersizse admin belirtip bana süre verirse açıklayabilirim.

Agresif yaptığımız bir rol varsa buraya atabilir misin? Bende görmek istiyorum da. Valente karakteri Paul'u arayıp eve çağırıyor eşyalarını alması için, oluşum şikayetine bakarak ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz. Paul Williams karakterini yöneten arkadaş OOC yalan söylemde bulunarak aramadığını, aradığı zamanda ise "Görüşürüz, görüşeceğiz!" gibi konuştuğunu belirtmişti bunu kanıtladığımızı şikayete bakarak anlayabilirsin. Aynı rol esnasında Tommy, Valente ve Francesca karakteri evin orada Paul karakterinin gelmesini beklerken sizlerin o esnada Torino Pub'a kavga çıkarmak için geldiğinizi bu şikayetin altında söylemiş oldun.

Ters konuştuğumuz bir yer varsa rolde hatırlatabilirsin. Ziraa aracın üstünden atlarken bile emote verip atladığımızda Navegante karakterine karşı sert bir rol yapmadık tam aksine "Buraya daha kalabalık geleceğim!" diyerek karşısında bulunan 4 kişiyi tehdit ederek fear rp ihlali yaptığını şikayete dahil etmedik, teşekkür edebilirsin. Bunu rolde söylemiştim tekrardan hatırlatayım "Bir kuşun özgür olduğu yer gökyüzü, senin isteyerek koyduğun kafes değil. O kuşu özgür bırakın." diye Navegante karakterine bu tarz bir rolle konuşmam mı agresif rol kapsamında değerlendirilecek? Açıklar mısınız? Sinema filmi süsü de veririm çerez alıp çekirdek de çitlerim, söyledim ya daha önce de çekirdek çitlemişliğim var diye bunu polisler varken de yapabiliyoruz "Siz burada polis şefi varken çekirdek çitlediniz!!1!1!1 diyerek bizi hapise atmıyor hani.

Oyunda tanrı değilsiniz niye basamayalım? Çok güzel bir mantık ile ilerliyorsunuz açıkçası. Zaten kadın karakterleri kısıtladığınızdan tabiri caizse sakız gibi yapıştığınızdan belli oluyor. Bu rolün öncesinde, hangi gün olduğunu hatırlamıyorum Torino Pub açılış gününden bile daha kalabalık bir insan topluluğu ve rol ortamı içerisindeyken dışarıya çıktığımda kendi mekanıma beni sokmaya çalışan da siz değil miydiniz zaten... Birlik yöneticilerimiz rol destek ekibinde yer alıyor hani eğer yardım vs gerekirse seve seve.

Şunu not düşeceğim, başta birliğimizdeki çoğu kişi olmak üzere sunucu açılışından itibaren ben bizzat oynuyorum yani uzun süredir sunucuda rol yapıyor, rolünü yapıp ss'ini alıp tanıtıma atan işinde gücünde insanlarız. Kimimiz çalışıyor kimimiz işyeri işletiyor kimimiz polis? Herhangi birine karşı sürekli bir ihlal arama peşinde değiliz ceza yedirmek için oynamadığımızı idrak edebilirsiniz bence.

#12 - 24.12.2020 13:50
Güzel bi'açıklama yapmışsın, buna şimdi sıra sıra cevap vereceğim, hepsini detaylıca okuyorum;

1. paragraf: Agresif rol yaptığınızı kendiniz zaten kabul ediyorsunuz, şikayetin açıklama kısmında "Çekirdek çitliyorlar." diyorsun ortada ciddi bi'boşanma söz konusu ve bebek düşmüş insanların psikolojilerini düşünmeden bu şekilde davranmanız başlı başına saçmalık. Araçtan atlayıp önümü kestiğinide kabul ediyorsun bence bunlar agresif rolün için yeterli olacaktır.

2. paragraf: Abimin karısı sizi ilgilendirmiyor "Bir kuşun özgür olduğu yer gökyüzü, senin isteyerek koyduğun kafes değil. O kuşu özgür bırakın." lafını söyleyerek onun işine karışıyorsunuz ve karakterim buna sinirleniyor. Senin karakterin olsa seninki de sinirlenir, boşuna söyleme sinirlenmem diye kabul etmelisin bunu sonuçtak karınla senin aranda olan bi'şey başkaları buna karışsa sen sinir olmaz mısın? Bence aşırı derecede olursun ve bunu yapan sizlersiniz, yapılan kişi ise 1. derece yakın akrabam olduğu için "abim" sinirleniyorum. Bu gayet normal bi'durumdu. Paul ile olan kısım beni ilgilendirmez. Ayrıca polislerde "Memur sakinliği" denen bir konu var, bu yüzden bazı şeyler alttan alınabiliyor. Ayrıca polisler sivil hayattayken nasıl? Onu tartışmaya gerek duymuyorum bile.

3. paragraf: İğneliyici laflarını sineye çekiyorum, rol destek ekibine başvuracağım merak etmeyin bazı konularda yardım ihtiyacım var sunucuya henüz yeni başladığım için bazı şeylerin nasıl yürüdüğüne dair pek bi'bilgim yok. Ana rol terimlerini felan biliyorum onda sıkıntım yok diğerlerini rol destek ekibine anlatırım zaten bunu söylemene ihtiyaç duymam. Sizi basmamın gerekli bi'nedeni varken basamazsın diyorsun bunun için "Siz oyunda tanrı mısınız?" lafını kullanıyorum.

4. paragraf: Benimde OOC hayatta mesleğim var, Kırıkkale'de kuaför dükkanı işletiyorum öz abimle yolun düşerse beklerim traşını yaparım çayını çorbanı ikram eder ağırlar, paşa paşa gönderirim sorun yok. Ceza yedirmek için oynamıyorsan konuşup hallolabilecek bi'konuyu neden bu raddeye taşıyorsun cidden anlamıyorum. Bu kadar ceza yedirme heveslisi olmasan bu kadar uzatmaz gider yetkili kararı beklersin boşuna bu konuda itiraz etme.
« Son Düzenleme: 24.12.2020 14:35 dOise »

#13 - 24.12.2020 13:58

Bu arada, bu videoyu bırakıyorum buraya. İlk başında sol üstte gözüküyor "Supranos izleyip geliyor, tipik serseriler." diyorsunuz. "Ne diyorsun sen?" diye karşılık verip üstüne yürürken brawl dönüyor.

#14 - 24.12.2020 14:01
https://prnt.sc/w92l2i
https://prnt.sc/w92v29

Şunuda şuraya bırakıyorum, videoyu silip o kısmı kırparlarsa diye kalsın bu köşede.
« Son Düzenleme: 24.12.2020 14:14 dOise »

#15 - 24.12.2020 14:07

Bu arada, bu videoyu bırakıyorum buraya. İlk başında sol üstte gözüküyor "Supranos izleyip geliyor, tipik serseriler." diyorsunuz. "Ne diyorsun sen?" diye karşılık verip üstüne yürürken brawl dönüyor.
Orada senin duyamayacağın bir mesafede kendi arkadaşlarımla konuşuyorum ve daha "/do Sadece Lorenzo ve Bernard duyabilir." emote'u vermeden sen gangsterlarına brawlı başlattırıyorsun ve o da chatimde yarım kalıyor. Kendi hoodumda arkadaşımın yanında tek bir laf atmam 10 15 adam tarafından sopalanacağım bir brawl sebebiyse veya fear ihlaliyse hapse gitmeyi yeğlerim ama ne kadar direnseniz de bu sizin ihlallerinizi örtbas etmez.

Ve üstelik ben sadece tek bir laf atıyorum, brawlı ben başlatmıyorum. Bizim bölgemizde brawlı başlatan taraf sizsiniz, başta emotesuz birsürü yumruklar savurdunuz ama iyi ki bazı arkadaşlarınızın aklına geldi de emotesuz işlemden sıyırdınız.

Ne TCK'de ne İngilizce sözlükte hatta hukukta dahi "serseri" ve serseri tabirinin İngilizce karşılığı "punk" kelimesi şerefe karşı suç veya bir hakaret olarak sayılmıyor. İki dilde de başıboş, saygısız gibi anlamlara geliyor. IC hakaret ettiğimi de düşünürseniz diye eklemek istedim.
« Son Düzenleme: 24.12.2020 14:15 ilkergers »

#16 - 24.12.2020 14:31
Bir önce attığım iletiyi sildim, yanlış kişi sanmışım tekrar atıyorum;

Chatlogumda görünen her şeyi duyabilirim kardeşim, önceden şunu verseydin: "/do Biraz sonra konuşacaklarımı sadece Lorenzo ve Bernard duyabilir." bi'sorun çıkmayacağını düşünüyordum. Ortam zaten aşırı derecede hararetli iki tarafta birbirine girecek durumdaydı. Buna karşı duyarlı olmanı tavsiye ederim bi'daha böyle bi'olay yaşarsan. Bu arada fena kin gütmüşsün bana olaydan sonra bu lafından anlaşılıyor: "Kendi hoodumda arkadaşımın yanında tek bir laf atmam 10 15 adam tarafından sopalanacağım bir brawl sebebiyse veya fear ihlaliyse hapse gitmeyi yeğlerim." Sıkıştırılmış hali 500 MB olan bi'oyun için bu kadar kinleniyorsan bi'psikoloğa ya da psikiyatri bölümüne görünmeni isterim iyiliğin için diyorum bunu, dalga anlamında algılama. Ortam o kadar hararetliyken laf atman zaten büyük bi'hata bunu kabullenmelisin. Emotesiz yumruklara gelirsek zaten bi'anda fena bi'brawl dönüyor ortada baş emoteler atıldı diğer kişiler için süre tanınmadan aktif brawl direkt başladı. Bu arada sanırım yabancı film izlemiyorsun, dublajsız. Şakalaşırken "Punk" kelimesi kullanılıyor ya da zenciler arasında kullanılıyor. Hararetli bir ortamda "Punk" dendiği zaman nasıl bi'kavga döndüğünü izlemek istersen Gangland Undercover'ın birinci sezonunda ortalarda bi'sahne var. Schitzo ve Stash arasında oluyor, sahneyi bulup izlemeni öneririm.

#17 - 24.12.2020 14:47
Bazı kısımlarda düzenleme yaptım, iğneleyeci laflar kullanmışım farketmeden. Bu durum için ayrıca özürlerimi iletiyorum. Değiştirdim, sildim. Kişilerle saygı çerçevesi içerisinde konuşmaya devam edeceğim.

#18 - 24.12.2020 19:33

Chatlogumda görünen her şeyi duyabilirim kardeşim, önceden şunu verseydin: "/do Biraz sonra konuşacaklarımı sadece Lorenzo ve Bernard duyabilir." bi'sorun çıkmayacağını düşünüyordum. Ortam zaten aşırı derecede hararetli iki tarafta birbirine girecek durumdaydı. Buna karşı duyarlı olmanı tavsiye ederim bi'daha böyle bi'olay yaşarsan. Bu arada fena kin gütmüşsün bana olaydan sonra bu lafından anlaşılıyor: "Kendi hoodumda arkadaşımın yanında tek bir laf atmam 10 15 adam tarafından sopalanacağım bir brawl sebebiyse veya fear ihlaliyse hapse gitmeyi yeğlerim." Sıkıştırılmış hali 500 MB olan bi'oyun için bu kadar kinleniyorsan bi'psikoloğa ya da psikiyatri bölümüne görünmeni isterim iyiliğin için diyorum bunu, dalga anlamında algılama. Ortam o kadar hararetliyken laf atman zaten büyük bi'hata bunu kabullenmelisin. Emotesiz yumruklara gelirsek zaten bi'anda fena bi'brawl dönüyor ortada baş emoteler atıldı diğer kişiler için süre tanınmadan aktif brawl direkt başladı. Bu arada sanırım yabancı film izlemiyorsun, dublajsız. Şakalaşırken "Punk" kelimesi kullanılıyor ya da zenciler arasında kullanılıyor. Hararetli bir ortamda "Punk" dendiği zaman nasıl bi'kavga döndüğünü izlemek istersen Gangland Undercover'ın birinci sezonunda ortalarda bi'sahne var. Schitzo ve Stash arasında oluyor, sahneyi bulup izlemeni öneririm.
Verdiğin örneği benzetme şeklini hiç doğru bulmuyorum. Orada sizin gözünüzde bizi sadece sıradan bir bar çalışanı olarak düşünmeliydin, illegal davranan sizsiniz. Biz sizinle kavgaya meyilli değildik ki ben sarhoş rolü yaptığımı açıkçası ara ara /ame'den belirttim, bu sebeple kavga istiyormuş gibi görünmüş olabilirim. Hatta IC'den de sözlü olarak sarhoş olduğum belirtildi fakat benim ufak bir laf atmam dışında bizdeki herkes Fear RP'ye oldukça iyi uyuyordu. Sahneyi izledim, "punk"'u bu kadar ağır almalarının sebebi genel hapishane kültüründe "bitch" denilmiş gibi bir anlam taşıyor. Bar çalışanlarını bir grup gangstere benzetmeniz yanlış, laf atmayı geçtim mekan basmanız haliyle yanlış ve ihlal.

Şu ana kadar uzlaşmaya hayır demezdim fakat kim ne derse desin şikayetimin arkasındayım. Burada roller gangland senaryosuyla dönmüyor, iyi akşamlar.

#19 - 24.12.2020 22:52

Verdiğin örneği benzetme şeklini hiç doğru bulmuyorum. Orada sizin gözünüzde bizi sadece sıradan bir bar çalışanı olarak düşünmeliydin, illegal davranan sizsiniz. Biz sizinle kavgaya meyilli değildik ki ben sarhoş rolü yaptığımı açıkçası ara ara /ame'den belirttim, bu sebeple kavga istiyormuş gibi görünmüş olabilirim. Hatta IC'den de sözlü olarak sarhoş olduğum belirtildi fakat benim ufak bir laf atmam dışında bizdeki herkes Fear RP'ye oldukça iyi uyuyordu. Sahneyi izledim, "punk"'u bu kadar ağır almalarının sebebi genel hapishane kültüründe "bitch" denilmiş gibi bir anlam taşıyor. Bar çalışanlarını bir grup gangstere benzetmeniz yanlış, laf atmayı geçtim mekan basmanız haliyle yanlış ve ihlal.

Şu ana kadar uzlaşmaya hayır demezdim fakat kim ne derse desin şikayetimin arkasındayım. Burada roller gangland senaryosuyla dönmüyor, iyi akşamlar.
Sıradan bir bar çalışanı olarak görmemi istiyorsan barına geç ve çalış, dışarıda ki kavgayla işin ne? Kavgaya meyilli değilselerdi senin sarhoş olduğunu bilip kavganın başında uzaklaştırıp içeri sokmaları lazımdı orayı bi'geç. Evet benim bulunduğum kültüre göre de bu bir hakaret sayılıyor, abim bir mafya oluşumunda ve ben onun kardeşiyim. Abim büyüttü beni, ne bekliyorsun şimdi bu serseri kelimesinden ne anlam çıkaracağımı? Tekrarlıyorum bar çalışanını gangstere benzetmemin sebebi kavgaya lups diye atlaması. Uzlaşmak isteseydin başında isterdin zaten, bu konuda asla yalan söyleme ve şu yalanlarını bi'kenara bırak.