Konu: [23.12.2020 - Çok kişi] Çoklu ihlal (Noob-DM, Retarted, İBK...)  (Okunma sayısı 932 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2020 01:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Navegante_Williams, Paul_Williams, Geralth_Van, Clay_Lee ( @Warpector @CaptainSilver @uslanmazefsanesi @dOise )... MCN birliği dışında fotoğraflarda gözüken herkes.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: MARIANA CRIME NETWORK üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.12.2020, 00:00 suları. (Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1) LEGAL / İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR (Legal ve İllegal)
...
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. (İki birlik lideri anlaşırsa kural geçersiz sayılır)
...
Birliğinizdeki herhangi bir üyenin yaptığı ihlalden, birlik lideri de sorumlu tutulabilir. Bu yüzden birlik liderlerinin birlik üyelerini bilgilendirmesi ve üye seçimlerinde dikkatli olması gerekir. Her birlik lideri, kendi oluşumunun adminidir.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

?-) Retarted-RP

Her gerçekleşen rollerin bir sebebi olmalı. Örneğin durduk yerde birine gidip de uydurma bir yalanla zarar vermek. Tıpkı gerçekteki gibi yapılan eylemlerin sebepleri olmalı. Mantık çerçevesinden ayrılınması durumunda işlem uygulanır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Paul Williams bizim bölgemizde eski eşiyle tamamen kişisel bir sorun yaşıyor, o sırada birliğimden iki kişi ne konuşuyor ne de ters bakıyor ama sadece ve sadece çekirdek çitleme rolü yapıyor. Başka hiçbir şey. Paul Williams'ın kardeşi Navegante, durduk yere sivil olmasına rağmen Ortadoğu usulü şekilde çıkışıyor, abisinin aşk acısına dayanamayıp onlarca farklı birliklerden 1 dakika bile geçmeden ayrı ayrı oyuncu topluyor. Birden fazla birliklerde bulunan, içlerinde sivil olan hatta legal birlik üyelerinden
bile oluşan tek bir topluluk ile birliğimin ana bölgesinde 2 kişinin abisini çekirdek yerken izlediği için tartışma çıkartıyorlar ve bize yumruklar, sopalar savruluyor. Olay anında mağdur kalıyoruz ve biz yaralıdan kalktıktan sonra laf atıp ayrılıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bizim tarafımızdan rolün devamı özellikle getirilmedi, şikayetin sonuçlanmasından sonra bir yaptırım uygulanmazsa bize karşı yapılan agresif ve mantık dışı rolleri IC şekilde ilerleteceğiz. Sebebi ise Valachi'nin adamlarından birinin başarıyla sonuçlandırdığımız birkaç Hotline ödülünün teslimatı sırasında eş saatlerde bizim hoodumuzda bulunduğundan kendisi de bu haksız saldırıya tanıklık etmesi.

« Son Düzenleme: 23.12.2020 01:44 ilkergers »

#1 - 23.12.2020 01:35
Evet böyle yaşandı.
« Son Düzenleme: 23.12.2020 05:31 DIABLO »

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#2 - 23.12.2020 01:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 23.12.2020 01:51
Şahitliğimi onaylıyorum, şikayette yapılan açıklamaları destekliyorum.

#4 - 23.12.2020 01:52
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 24.12.2020 07:30
Adam kendisi şikayeti anlatırken savunmamı yapmış, kralsın. Telefon denen bi'şey var yalnız haberin olsun kanka ihtiyacın olur adam çağırırsın 1 dakikada mayoz bölünürsün sağlam adamsan. Kavga çıkacağını bildiğim için Riva'yı aradım o topladı. Ben sadecw abime atılan lafları ve onların ciddi olayına SİNEMA FİLMİ süsü verdiğiniz için saldırdım.
« Son Düzenleme: 24.12.2020 14:45 dOise »

JSW

*
#6 - 24.12.2020 10:52
Adam kendisi şikayeti anlatırken savunmamı yapmış, kralsın. Telefon denen bi'şey var yalnız haberin olsun kanka ihtiyacın olur adam çağırırsın 1 dakikada mayoz bölünürsün sağlam adamsan. Kavga çıkacağını bildiğim için Riva'yı aradım o topladı. Ben sadecw abime atılan lafları ve onların ciddi olayına SİNEMA FİLMİ süsü verdiğiniz için saldırdım. ;) KRAL ROLCÜLER RESPECT!
OOC nasıl bir kafa içinde olduğunuzu şikayeti inceleyen herkese açıkladığınız için herkes adına teşekkür ederim.
"Sağlam adamsan bir dakikada mayoz bölünürsün." ilginç, rollerde kullanırım ben bunu.

Sonuçlanabilir sanırım, böyle bir savunma kabul edilemez ben kabul etmiyorum.

#7 - 24.12.2020 11:27
Adam kendisi şikayeti anlatırken savunmamı yapmış, kralsın. Telefon denen bi'şey var yalnız haberin olsun kanka ihtiyacın olur adam çağırırsın 1 dakikada mayoz bölünürsün sağlam adamsan. Kavga çıkacağını bildiğim için Riva'yı aradım o topladı. Ben sadecw abime atılan lafları ve onların ciddi olayına SİNEMA FİLMİ süsü verdiğiniz için saldırdım. ;) KRAL ROLCÜLER RESPECT!
OOC nasıl bir kafa içinde olduğunuzu şikayeti inceleyen herkese açıkladığınız için herkes adına teşekkür ederim.
"Sağlam adamsan bir dakikada mayoz bölünürsün." ilginç, rollerde kullanırım ben bunu.

IC olarak bölünüyorlar diyorsun, ben onaylayıncada geri ters yapıyorsun asıl sen nasıl bi kafadasın ben onu anlamıyorum. Ciddi yazdığınıda düşünmüyorum savunmamında arkasındayım. Gerçekleri kaldıramıyorsan açma şikayet dostum.

JSW

*
#8 - 24.12.2020 11:34

IC olarak bölünüyorlar diyorsun, ben onaylayıncada geri ters yapıyorsun asıl sen nasıl bi kafadasın ben onu anlamıyorum. Ciddi yazdığınıda düşünmüyorum savunmamında arkasındayım. Gerçekleri kaldıramıyorsan açma şikayet dostum.
Kavga çıkarmak için geldiğini daha nasıl ifade edebilirsin ki? Bunu bizzat söyledin. Telefonla aradın kalabalığı sağlayıp abinin olayına dayandırarak kavga çıkardınız. İkili tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Dostun falan değilim, mesafenizi ve sınırınızı korumanızı tekrar tekrar söyleme gereğinde kalmak istemiyorum. İyi forumlar.

Retarted RP yaptığınızı da böylelikle söylemiş oldunuz.

#9 - 24.12.2020 11:41
Neyse kısaca özetliyorum bu durumu daha fazla uzatmaya tartışmaya gerek yok. Paul Williams ve Francesca Vecarelli'nin bir çocukları vardı hamile kalmıştı. Sonrasında bu hamilelik durumunda çocuk düştü. Olaydan bir gece önce yaşandı ve herkes derinden etkilendi. Sonra ki gün ise Francesca suçu Navegante'ye atarak Paul'dan ayrıldı. Sonrasında ise Navegante  ve Geralth Van karakteri Torino Pub'un önüne geldi. Francesca oradaydı. Francesca ile Geralth konuşurken çekirdek çitleyerek bilerek dalga geçtiler. İMDB 8.2 gerilim filmi gibi izlediler. Navegante bu yüzden adam toplayıp orayı bastı ilk başta saldırmadık. Sert konuştular bu yüzden saldırdık SS'de görünen benim tarafımda ki arkadaşlar şahittir.
« Son Düzenleme: 30.12.2020 13:07 dOise »