Güzel bi'açıklama yapmışsın, buna şimdi sıra sıra cevap vereceğim, hepsini detaylıca okuyorum;
1. paragraf: Agresif rol yaptığınızı kendiniz zaten kabul ediyorsunuz, şikayetin açıklama kısmında "Çekirdek çitliyorlar." diyorsun ortada ciddi bi'boşanma söz konusu ve bebek düşmüş insanların psikolojilerini düşünmeden bu şekilde davranmanız başlı başına saçmalık. Araçtan atlayıp önümü kestiğinide kabul ediyorsun bence bunlar agresif rolün için yeterli olacaktır.
2. paragraf: Abimin karısı sizi ilgilendirmiyor "Bir kuşun özgür olduğu yer gökyüzü, senin isteyerek koyduğun kafes değil. O kuşu özgür bırakın." lafını söyleyerek onun işine karışıyorsunuz ve karakterim buna sinirleniyor. Senin karakterin olsa seninki de sinirlenir, boşuna söyleme sinirlenmem diye kabul etmelisin bunu sonuçtak karınla senin aranda olan bi'şey başkaları buna karışsa sen sinir olmaz mısın? Bence aşırı derecede olursun ve bunu yapan sizlersiniz, yapılan kişi ise 1. derece yakın akrabam olduğu için "abim" sinirleniyorum. Bu gayet normal bi'durumdu. Paul ile olan kısım beni ilgilendirmez. Ayrıca polislerde "Memur sakinliği" denen bir konu var, bu yüzden bazı şeyler alttan alınabiliyor. Ayrıca polisler sivil hayattayken nasıl? Onu tartışmaya gerek duymuyorum bile.
3. paragraf: İğneliyici laflarını sineye çekiyorum, rol destek ekibine başvuracağım merak etmeyin bazı konularda yardım ihtiyacım var sunucuya henüz yeni başladığım için bazı şeylerin nasıl yürüdüğüne dair pek bi'bilgim yok. Ana rol terimlerini felan biliyorum onda sıkıntım yok diğerlerini rol destek ekibine anlatırım zaten bunu söylemene ihtiyaç duymam. Sizi basmamın gerekli bi'nedeni varken basamazsın diyorsun bunun için "Siz oyunda tanrı mısınız?" lafını kullanıyorum.
4. paragraf: Benimde OOC hayatta mesleğim var, Kırıkkale'de kuaför dükkanı işletiyorum öz abimle yolun düşerse beklerim traşını yaparım çayını çorbanı ikram eder ağırlar, paşa paşa gönderirim sorun yok. Ceza yedirmek için oynamıyorsan konuşup hallolabilecek bi'konuyu neden bu raddeye taşıyorsun cidden anlamıyorum. Bu kadar ceza yedirme heveslisi olmasan bu kadar uzatmaz gider yetkili kararı beklersin boşuna bu konuda itiraz etme.