Konu: Pablo_Suarez - Xavier_Carvallo - Mark_Greenwood  (Okunma sayısı 519 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2020 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pablo_Suarez @Thomp / Xavier_Carvallo @tharok / Mark_Greenwood @umxtkabakci0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sarmiento_Cespedas @Flesing

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.12.20 / 22.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Agresif RP - NoobDM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sarmiento ile eski oluşumumda beraberdik, onu trafik üzerinde gördüm ve role girdik. Yolda konuşup trafiği tıkayacağımıza hemen orada bulunan bir evin bahçesine araçlarımızı koyduk. Ardından şahıslar gelip düzgünce "Burası bizim evimiz, çıkın." gibisinden konuşmayıp direkt küfürler etmeye başladılar. Biz tam çıkacakken bir anda saldırdılar. Her şey ekran görüntülerinde de açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsınlar.

« Son Düzenleme: 20.12.2020 23:58 Troubadour »

#1 - 21.12.2020 00:45
Xavier Carvallo olarak savunmam; herhangi bir küfür girişiminde bulunmadım ve etmedim, Buffalo Soul MC hoodundayiz ve şahısların Fear RP yapması gerekmekte. Ben sadece gitmelerini söyledim ve uzatarak oradan ayrilmadilar, şikayeti açan kişi Amıma koyayım gibi bir ifade kullandığı için ve Fear RP sergileyip oradan ayrılmadığı için rolsel olarak sadece bir kez yumruk attım, verdiğim emote belli zaten, brawl rolüne girişip sürekli vurmadım,sadece gitmediği ve küfür ettiği için suratına yumruk attım.Savunmam bundan ibaret, herhangi bir ihlal olduğunu düşünmüyorum, şikayetçi tarafın Fear RP sergilemesi gerekiyordu. 3-4 kere uyardık ve hood onaylı birliğiz, realistik açıdan orada durup öyle konuşmaları ve dinlememeleri saçma kaçmakta.

#2 - 21.12.2020 01:00
Ekran görüntülerinde zaten gözüküyor. Gideceğiz diyoruz daha küfür ediyorsunuz, zaten direkt uyarmadan Mark Greenwood adlı şahıs küfürlere başlıyor.

Ayrıca sizin Buffalo Soul MC oluşumunda olduğunuzu nereden bilebilirim? Birincisi Xavier adlı karakteri Nortenos oluşumundan ve Pablo adlı karakteri Küba oluşumunda görmüştüm. Ayrıca kıyafet tarzınız MC rolüne uymadığı için o oluşumun bir üyesi olduğunuzu düşünmedim.

Herhangi bir ihlal yok diyorsun ama direkt girişinizde Agresif RP yapıp geliyorsunuz. Ayrıca benim küfürüme gelecek olursak ilk başta küfürler eden sizsiniz. Bu kadar küfürü kaldıramayan karakter sadece sözünün başına bir küfür sıkıştırıyor. Yine dediğim gibi hood onaylı birlik üyesi olduğunuz belli olsaydı o küfürü de etmezdim. Ben sizin sadece evin sahibi olduğunuzu düşündüm.
« Son Düzenleme: 21.12.2020 01:11 Troubadour »

#3 - 21.12.2020 01:16
Bu yazdığıniza gülerek cevap vermekteyim. Sol alttaki radarda koskoca mavi bir kısım var hani o bir şeyler ifade ediyor olmalı.Benim Buffalo MC'de olduğumu bilmeseniz bile onaylı bir birlik Hood'unda olduğunuzu unutmamanız ve ona göre rol sergilemeniz gerekmekte. Xavier Carvallo karakteri küfür etmedi ve etsede bir şey değişmezdi.Tırnak içinde söylüyorum hood onaylı birlik ve ben 2 3 kez düzgün bir dille uyardım.Karakterimin kıyafetinin MC'ye uygun olmasına sen karar veremezsin ve uygun olmasa bile bir şey değiştirmez. Savunmama yanıt verip daha fazla burayı kirletip uzatmayin lütfen. Bir kez savunma yaptım ve şikayete atanan yetkili olayı kavrayıp karar verebilir. Savunma dışında yazdıklarımız hiçbir şeyi değiştirmez.Daha fazla yazmayacağım, lütfen sizde uzatmayın.
« Son Düzenleme: 21.12.2020 01:21 tharok »

#4 - 21.12.2020 09:56
Öncelikle merhaba, biz Buffalo Soul MC adlı oluşumun içerisindeyiz, rolsel olarak mahallemizde bulunuyoruz ve gelip kimse mahallemizde bizlere küfür edip (hood içerisinde) kimseye dalaşamaz, Ben o ortamda zaten bi kavga girişiminde değildim, Mark Greenwood adlı arkadaşı görüp geldim ki küfür etmeniz karşısında kendi hoodumuzun içerisindeyiz, Fear RP yapmanız gerekirdi bu yüzden sizleri yumruk atıp düşürdük.
« Son Düzenleme: 21.12.2020 10:04 Thomp »

#5 - 21.12.2020 09:59
Şahıs Fear RP yapmak yerine ''Ev benim amcık herif'' gibisinden bir cümle kurarsa ben o adama yumruk atarım ki hoodumun içerisindeyim atabilirim, kimse kimsenin hoodunda ona atar koyup küfür edemez.

#6 - 21.12.2020 10:33
Şahıs Fear RP yapmak yerine ''Ev benim amcık herif'' gibisinden bir cümle kurarsa ben o adama yumruk atarım ki hoodumun içerisindeyim atabilirim, kimse kimsenin hoodunda ona atar koyup küfür edemez.
"Ev benim amcık herif" filan demedim ss'de bile gözüküyor. Hadi yalan söylüyorsunda bari düzgün söyle be. Küfür mevzusunu yukarıda da açıkladım zaten. Yetkili kararını bekleyelim.

#7 - 21.12.2020 10:43
"Ev benim amcık herif" filan demedim ss'de bile gözüküyor. Hadi yalan söylüyorsunda bari düzgün söyle be. Küfür mevzusunu yukarıda da açıkladım zaten. Yetkili kararını bekleyelim.
Arkadaşımla seni karıştırmışım, sabah kafası bilirsin. Üslubuna dikkat et.

#8 - 21.12.2020 19:04
Selamlar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum ve birkaç şey söylemek istiyorum.

1. Olarak bisikletim ile şehirde dolaşırken tesadüf şekilde eski birlik arkadaşımı görüyorum ve IC olaylardan uzak kaldığım için role giriyoruz. Evet orası onaylı bir birlik hoodu ve korku rolü sergilememiz gerek. Xavier karakteri biz birlik rolümüzü yaptığımız sırada Norteno mahallesi oluşumu içerisinde bize gelerek rolünü belli etti. Bunun üzerine Xavier karakterini IC görmüşlüğümüz var ve bu karakteri MC rolüne büründüğünü bilmiyorduk-bilemezdik-. Üzeri son derece ghetto olan bir karakter ve daha önce Norteno mahallesinde sokak serserisi olan bir karakter bize MC hoodun da bir şey söyleyerek fear yapmamızı bekliyor. Sonuç olarak senin bir MC olduğunu belirten ne bir rozet, yelek veyahut rolde kullanılan aksesuar olduğunu bize belirtmedin. Sadece orada biz rolümüzü yaparken gelip "Gidin buradan, bu ev benim amcık. Gitmeyin, paraları sökülün" tarzından son derece saçma roller sergiledin-sergilediniz.-

Görüldüğü üzere bir gidin bir gitmeyin diyerek bizi oynatıyor, ortada hiç bir sebep yokken bize açıklama yapmadan yumruk geçiriyorlar, boyun kilidine alıyorlar.   :D

Amacınızı tam olarak neydi anlamadım, ne yapmaya çalıştığınıza da anlam veremedim. Tamamen saçma roller yaparak birlik adını kirletiyorsunuz. Bir MC birliğinde sanki siyahi çete mahallesinden beyaz kovar gibi iş yapıyorsunuz.

#9 - 21.12.2020 20:22
Arkadaşım olay çok basit aslında mahallemizde birinin ticaret yapmasını istemeyiz normal şartlarda başka yerde konuşun deriz fakat sizin birbirinizle tartışır kavga eder gibi bi haliniz vardı bizde geldik s.gidin başka yerde kavga edin dedik sizde fear yapmayıp üstüne agresif yapınca böyle bi rol çıktı ben güzel bi rol oldu diye düşündüm ama siz şikayet açmışsınız.