Selamlar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum ve birkaç şey söylemek istiyorum.
1. Olarak bisikletim ile şehirde dolaşırken tesadüf şekilde eski birlik arkadaşımı görüyorum ve IC olaylardan uzak kaldığım için role giriyoruz. Evet orası onaylı bir birlik hoodu ve korku rolü sergilememiz gerek. Xavier karakteri biz birlik rolümüzü yaptığımız sırada Norteno mahallesi oluşumu içerisinde bize gelerek rolünü belli etti. Bunun üzerine Xavier karakterini IC görmüşlüğümüz var ve bu karakteri MC rolüne büründüğünü bilmiyorduk-bilemezdik-. Üzeri son derece ghetto olan bir karakter ve daha önce Norteno mahallesinde sokak serserisi olan bir karakter bize MC hoodun da bir şey söyleyerek fear yapmamızı bekliyor. Sonuç olarak senin bir MC olduğunu belirten ne bir rozet, yelek veyahut rolde kullanılan aksesuar olduğunu bize belirtmedin. Sadece orada biz rolümüzü yaparken gelip "Gidin buradan, bu ev benim amcık. Gitmeyin, paraları sökülün" tarzından son derece saçma roller sergiledin-sergilediniz.-

Görüldüğü üzere bir gidin bir gitmeyin diyerek bizi oynatıyor, ortada hiç bir sebep yokken bize açıklama yapmadan yumruk geçiriyorlar, boyun kilidine alıyorlar. 

Amacınızı tam olarak neydi anlamadım, ne yapmaya çalıştığınıza da anlam veremedim. Tamamen saçma roller yaparak birlik adını kirletiyorsunuz. Bir MC birliğinde sanki siyahi çete mahallesinden beyaz kovar gibi iş yapıyorsunuz.
Bu yazdıklarına da gülerek cevap vermekteyim, benim sana ateş etmem için bile gerekli sebep var ve orada yumruk attım diye şikayet açmışsınız..
bkz. (
https://imgyukle.com/i/YlN9X8, aramızda daha önce yaşanan çatışma.) Ben dediğim gibi küfürden dolayı sadece bir kez yumruk attım, ve attığım yumruğunda emotesini vermiş bulunmaktayım, Noob DM ile yakından uzaktan alakası yok, sadece şikayet açmak için açmışsınız. Savunma yapmasam bile reddedileceğini düşünüyordum ama gereğinden fazla uzatmışsınız. Dediğim gibi seninle IC düşman olmama rağmen sana orada ateş etmeyi geçtim yumruk bile atmadım, ilk başta uyardım ve daha sonra
ikileyin gibi bir ifade kullandım. Aleyhinize sonuçlanan her rol için şikayet açmak yerine yapılan rolden keyif almanız dileğiyle, iyi günler.